• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bıktım artık çok çaresizim yardım edin..!!

​canım tamam senı anlamaya calısıyoruz fakat elımızden fıkır vermekten baska gelen bırsey yok ,oyle dıyoruz olmuyor boyle dıyoruz olmuyor pekı ne yapmayı dusunuyorsun mutluysan cekerım dıyorsun yolun acık olsun fıkır kalmadı bende

lafım sana değildi lütfen yanlıs anlama...:( burda basit kadın durumuna düşüyorum yorumlardan anlarsın.. kim böle olmak isterki nerdeyse ohh keyfin yerinde diycekler bana ben burdaki kadınlara yasanmıslıklarına güvenerek bişeler yazıorum ama herkes aynı değil aynı güclülükte değil herkes kendine göre yorum yapıor kimseye haksızlık etmek istemiorum herkes beni düşünerek bişe yazıor ama bişeler maalesef öle değil sen noluuur yanlıs anlama gercekten lafım sana değildi...

her şeyine karışsa bile
en azından sevgi vardır, katlanıyorsun derim
ama ilgi sıfır. sevgi de azaldı sanırım, belkıde artık o da yok.
işten gelsin, yemeği önünde hazır olsun yesin, tv izlesin ve uyusun:23:
kim istemezki evde hizmet eden birini.
yanlış anlama sakın beni, nadir seviştiğinizi söyleyen sensin
aklıma başka bişi gelmiyor artık.
allah yardımcın olsun.
surrender hayatım bır sarkı var bılır mısın bosuna bosuna dıye:ssz:

lafım sana değildi lütfen yanlıs anlama...:( burda basit kadın durumuna düşüyorum yorumlardan anlarsın.. kim böle olmak isterki nerdeyse ohh keyfin yerinde diycekler bana ben burdaki kadınlara yasanmıslıklarına güvenerek bişeler yazıorum ama herkes aynı değil aynı güclülükte değil herkes kendine göre yorum yapıor kimseye haksızlık etmek istemiorum herkes beni düşünerek bişe yazıor ama bişeler maalesef öle değil sen noluuur yanlıs anlama gercekten lafım sana değildi...
​yanlış anladıgım bırsey yok sana kızmamın sebebı kendını degersız gormen,kımsede basır demedıkı sana

Erkek arkadaşını al evlilik hakkında somut bir şey getirmediği sürece kendisi ile diyalogda olmayacağını ayrı yatacağını belirt.

Şuan çalışıyormusun ? Maaşına giderine göre hesap et ev tutma ev arkadaşı bul kendine ki İstanbulda rahatlık ile bulabilirsin daha sonra tek gözde olsa eve çıkarsın sonrasında. En kötü işin nedir bilemem şuan yaşlı bakıcılığı yapabilirsin yatılı kolay değil birden refaha çıkmak planını programını net yapman lazım tabi.

Seninkisi rahatlık birazda ev var tamam adamın işini görüyorum oda bana bakıyor diye düşünen bir insansın gözümde şuan sen kusura bakma.

Kendin için adım at kimseden bişey bekleme. Bu zamana kadar neler yapmışın güçlü kadınsın ama bu şekilde daha önce dediğim gibi dibe çekilirsin olduğun yerde bile kalmazsın.

Ne istiyorsun kararını ver ve adımını at. Babaannen ile konuş gönlünü al olmadımı torunusun ya sanmıyorum sana bakan kadının vicdansız olacağını elini öpüp özrünü sunsan ki suçlu gör yada görme kendini illa oda kol kanat gerecektir.

arkadasım sen tam olarak yazdıklarımı okumadın sanırım çalışmıyıyorum bir maaşım yok bu dönemdede ha deyince iş bulunmuyor.. ayrıca anneannemle cok kez konustum ama ben istemediği söledi sevgilimede copu kez böle olmıyacapını dile getirdim ama tınlamıyor.. ayrıca zaten 3 gündür ayrı yatıyorum.. ayrıca bu lafın hiç hoş değil(Seninkisi rahatlık birazda ev var tamam adamın işini görüyorum oda bana bakıyor diye düşünen bir insansın gözümde şuan sen kusura bakma) afeders,n ama kusura baktım)!!

hani 2 saat tv izliyor diyorsun ya?
demek ki vakti var ki izliyor...o 2 saati istese sana ayırabılır.

yorgun, vakti yok ama, tv izlemeye zamanı var.

Son düzenleme:
kızıyorum çunku bız kadınlar kendımızı hep bırseye muhtac goruruz hep eksık hep dırekımız olmadan ayakta duramayan varlıklar olarak benımserız.acı cekmek mutsuz olmak dahamı ıyı canım benım adamın uyumaktan tv den baska nır aktıvıtesı yok sana deger vermıyıor.anlıyorum paran yok parasızlık kotu cunku her kapıyı acan para aman para para dıyede bunu cekmek zorunda olduguna ınandırma kendını.sen ıstedıkten sonra herzaman bır kapı acılır mevladan

fake mi acaba diye dusunmeden edemedim açikcasi..

sevgilisiyle yasamayi normal goren bir insanin onu çalistirmayacak derecede kiskançlik yapmasi çeliskili bir durum bence
ama onunki zaten kiskaçlik degil resmen hastalik
sahsen bana bunlari yapan bir insani asla sevemezdim
gerçekten seviyormusunuz? yoksa aliskanlik mi? ya da takinti?

arkadasım sen tam olarak yazdıklarımı okumadın sanırım çalışmıyıyorum bir maaşım yok bu dönemdede ha deyince iş bulunmuyor.. ayrıca anneannemle cok kez konustum ama ben istemediği söledi sevgilimede copu kez böle olmıyacapını dile getirdim ama tınlamıyor.. ayrıca zaten 3 gündür ayrı yatıyorum.. ayrıca bu lafın hiç hoş değil(Seninkisi rahatlık birazda ev var tamam adamın işini görüyorum oda bana bakıyor diye düşünen bir insansın gözümde şuan sen kusura bakma) afeders,n ama kusura baktım)!!

Kusura bakarsın doğrudur ama dışardan durum bu İstanbulda iş bulmak zor değil bayana bir çok iş sitesi var git hasta bakıcılığı yap en kötü yatılı yada iyi kötü başka iş bul maaşını da dengele hayatını kur. Sen bu düzenden memnun gibisin o olmaz bu olmaz diyorsun ne diyeyim daha ? Bir çok iş yecrüben var sirkelen kendine gel hayatının direksiyonu senin elinde nereye sürersen oraya gider.

canım ıs bulunmuyor demıssın bacak kadar halımle tekstılde koca koca kot pantolan bacaklarını yukluyorlardı tepeme 5 er 1o ar tane ıstedıkten sonra kagıt bıle toplayan gecımını saglayan 8o yasında ellerı opulesı amcalarımız nınelerımız var kendıne bahane arama lutfen:20:

3 gundur ayri yattigin adamda bi duzelme var mi?
eger yoksa verilen fikirlerden kendi yolunu cizmeye basla..

kızıyorum çunku bız kadınlar kendımızı hep bırseye muhtac goruruz hep eksık hep dırekımız olmadan ayakta duramayan varlıklar olarak benımserız.acı cekmek mutsuz olmak dahamı ıyı canım benım adamın uyumaktan tv den baska nır aktıvıtesı yok sana deger vermıyıor.anlıyorum paran yok parasızlık kotu cunku her kapıyı acan para aman para para dıyede bunu cekmek zorunda olduguna ınandırma kendını.sen ıstedıkten sonra herzaman bır kapı acılır mevladan

yaa lanet olsun suan buraya yazdığıma lanet okuyorum yazdıklarıma bitek seni yakın buldum özelden yazarsan acık adresimi herseyimi yazarım ben fake de değilim sex köleside değilim veya diğer arkadasın dediği gibi rahatta değpilim ben ağlaya ağlaya bunları yazıyorum çare arıyorum burda başka bişey değil zaten ağlıyordum burda okuduklarımdan sonra dahada yıkıldım evet bi salaklık yapıp herşeyimi bıraktım ve evet hala bu adamlayım ve alışkanlıkmı sevgimi ne bilmiorum ama hala ona bağlıyım beni anlıycakların siz olduğunuzu düşünmüştüm empati kur ben bu yazılanları haketmedim belkide salaklık ettim ama bunları haketmedim bundan sonra burda yazılan hiç bir şeye cevap vermicem lanet olsun kimsem olmadıgını bir kez daha anladım ... evet bosunaymıs bu kadar derdimin arasında bu bile bosunaymıs................

bak canım uzuluyorum kı yazıyorum uzulmesem durumuna tınlamam emın ol.benı vıjdanı olarak yıpratma lutfen sen sak dıye cıkarsan uyuyamam bak yazda ole gıt bırsey demedım sana cok alıngansın ya ısyan ettım valla:47:

bu tarz erkekleri anlamiyorum.. kimsesi olmayan, ailesi destek olmayan kadinlara yapmadiklarini birakmiyorlar.. o sevgi kelebegine ne oluyor bilmiyorum! be adam sevdigin kadin degil mi o senin ona destek olmak yerine ilgisizlesip umursamamak niye!!

Ona yok buna yok amacın ne peki nasıl çıkmayı düşünüyorsun bu durumdan bekleyerek mi oturarak mı? Sendeki saplantı sevgi değil alışkanlık belki kendini mecbur hissetme duygusu ama başka bir şey değil kendin için bir şeya yap diye öneri sundum ona yok buna yok diyorsun yaşlı kadınlar merdiven silerek ki bi kaç apartman çocuk okutuyor benim annem öyle okuttu bizi bamaö yok sonrasında farklı işe geçti sen gencecik kızsın iş bulamayacaksın yapma bunu kendini kandırmaktan vazgeç artık kusura da bakarsan bak ne diyebilitm daha sana bir çok altermatifin var 3 lira 5 llita yada iş se'me lüksün yok senin

​pm attım bakıver

yok sen demedin bana fake diye ama baska arkadaslar dedi yemin ediyorum elim ayağım titriyor bende hata yaptığımın farkındayım çıkıs arıyorum onunla yada onsuz ama rahatlığa alısmak temizlik yapmak yemek yapmak seviğin adamdan aynı evde ayrı yatakta uyumaksa demekben gercekten rahatlık istiyorumdur ama değil yemin ederim ben o insanında belkide içinde insanlık olduğu düşünüyorum hala eskisi gibi oldugunu dşünüyorum yada kimsem olmadığı için ona sığınıyorum bilmiyorum ama bunları yasıyanda bu yorumları yapanda benim ne fakem ne tercihim bu değil sadece durumum bu bişekilde düzeltmeye düzelmeye çalışırum ama cok kırıldım burdaki yorumlara resmen bir yas daha yaslandım diyebilirim..

yok sen demedin bana fake diye ama baska arkadaslar dedi yemin ediyorum elim ayağım titriyor bende hata yaptığımın farkındayım çıkıs arıyorum onunla yada onsuz ama rahatlığa alısmak temizlik yapmak yemek yapmak seviğin adamdan aynı evde ayrı yatakta uyumaksa demekben gercekten rahatlık istiyorumdur ama değil yemin ederim ben o insanında belkide içinde insanlık olduğu düşünüyorum hala eskisi gibi oldugunu dşünüyorum yada kimsem olmadığı için ona sığınıyorum bilmiyorum ama bunları yasıyanda bu yorumları yapanda benim ne fakem ne tercihim bu değil sadece durumum bu bişekilde düzeltmeye düzelmeye çalışırum ama cok kırıldım burdaki yorumlara resmen bir yas daha yaslandım diyebilirim..
ve bak kımse senı ıncıltmek ıstemıyor bızler burda bunlarla karsılastıgımız zaman uzuluyoruz canım senı uzmekte ıstemıyoruz kı

Son düzenleme:
Back