• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bıktım artık çok çaresizim yardım edin..!!

adamın her ısını gorucem yemek temızlık ozel hayatı karsılıgı ılgısızlık ve bırcok elle tutulmayan somut seyler .kazancın ne daha cok gencsın ılerıyı goremıyorsun bellı yasadım cektım dıyorsun ama yorumlarından sonra ondanda emın degılım cektım cekıyorum dıyen ınsan ne dününü ne bugununu gorur gelecege odaklanır cekerım dıyorsan otur cek .kadın sıgınma evlerı var oraya basvur ne kadar cabuk vazgecmıssın kendınnden sen o adama karsı seks makınası ve hızmetcı degılsın ınsansın unutma

kadin kendisi soyluyor bana karsi ilgisi azaldi dert yaniyor sevismelerimiz azaldi diye
konuyu nerenizle okuyosunuz merak ediyorum

canım Belki kızabilirsin yazacaklarıma. Adam seni kullanıyor. Cinsellikten başka birşey yok. Seni kendi ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor. Bence kaç kurtar kendini. Bu adamın değişeceğini hiç sanmıyorum. Yaşın daha küçük. Bende 26 yaşındaym. Herşeyin başındayız. Sende kendi ayakların üzerinde durabilirsin.emin ol o kişiden kurtulduhunda seni çok daha güzel şeyler bekliyor. Kendini kullandırma. O senin kocan değil. Evlenmeye niyeti olsaydı birlikte yaşamadan önce evlenirdi. Sana kıyamazdi. Kendini toparla biran önce. Bu adamdan kurtul.

sana ait olan herşeyi yavaş yavaş yok edip seni silikleştiren hatta kimliksizleştiren bir ilişkiyi kurtarmayı bırak
ve kendini kurtar bir an önce

hayatını bu dereceye getırecek kadar nasıl mantıgını kaybettıgını dusunuyorum su an..
bekar bır kız bosanmıs bır adam ortada bır cocuk..
mechulde bır ılıskı .. ve ıstedıgını alamayan yıne sen..

neyse yargıların sana kalsın..
cozum bulmak adına acılmıs bır konudur..
o adamı yola getıremezsın dıye dusunuyorum..
cunku adama ne ısterse vermısve yapmıssın..
adam daha fazlasını bulamadıgı ıcın gerıde duruyor..

onun lafından cıkmalısın bence..
dınlememlısın onu.. kendıne bır ıs bakmakla baslayabılırsın..
adam resmen kapatmıs senı eve..
iş bul kendıne onada soyle ıs buldum calısmaya baslıycam de..
senı eve kapatmı ne kıskanabılır ne sana saygısı olabılır bu adamın..
ama calısmaya baslarsan bırseylerı dusunmeye baslayacaktır...

ve her zaman soyluyorum bekar bayanlara
KACAN KOVALANIR !!!!!! kacarsan ondan cok degerlı olursun..
anca o zaman ıstedıgıne ulasabılırsın

Adam evlenmeden, evli adam moduna geçmiş.

Önce iş aramakla başla ve kendi ayakların üzerinde dur. Ne demek çalıştırmıyor o kim ki bugün ceketini alıp gitse hak iddia edemezsin.

Son düzenleme:
Şu konuya fake yazanlar daha önce de yazdım yine yazacağım.
Allah aşkına fake olduğunu düşünüyorsan yazmayın yaa.
Nerden emin olabiliyorsunuz bu kadar?
Sen mutlu mesut halinle okuyorsun belki ama bunu yazan gerçekten
çok sıkıntıda olabilir.
Evet fake olma ihtimali de olabilir ama ya gerçekse?
El, elin eşeğini türkü çağıra çağıra ararmış..
Lütfen yorumum nereye gider,nasıl hissettirir diye bir düşünün yazmadan evvel.

Sana gelince konu sahibi.
Durumuna gerçekten üzüldüm.
Herkesin derdi çeşit çeşit emin ol.
Senin ağlayarak pc başında olduğun vakitlerde başka bir kadının yine ağlayarak
yazdığını çok okuduk.
Ama ağlamak sana fayda sağlamaz.
4 yıllık ilişki diyorsun demek 21 yaşında tanıştın sevgilin o zaman 32 yaşındaymış.
11 yaş benim için uçurumdur..
Kaldı ki boşanmış ve çocuklu bir adam..
Sen kendin çocuksun canım yaa..

Kimsesiz olduğun için baba şefkati aramışsın bulup sarılıvermişsin.
Çok yazık olmuş bunun adı aşk değil.
Şimdi bu ilişkiyi kurtardın hadi evlendin diyelim aranız iyi her şey yolunda.
Adam 50 olduğunda sen 39 olacaksın o zaman da başka bir sebeple ağlayacaksın emin ol.
Bazı erkekler büyüktür ama gence ayak uydurur aktiftir, hareketlidir.
Ama belli ki enerjine uyum sağlayamıyor bu adam..

Şuan paran yok üstüne her şeyden vazgeçmişsin hiç uğruna.
Bu adam seni terketmese bile her şey insanlar için.
Yarın ölse beş kuruşsuz ortada kalacaksın.
Ne yap et, bu adamla devam et ya da etme sen bilirsin.
Ama kurallarını sen koy.
Kesinlikle iş ara bul ve çalışmaya başla o zamana kadar o evde güvenliğini sağla
İşe girince eğer kabul ediyorsan ben buyum
etmiyorsan ayrılıyorum de çek git.
Ve aklını kullan madem o adama gençliğini verdin, hayatından vazgeçtin.
Şunu alcam bunu alcam alışverişe çıkcam de
para at kenara azar azar.
Soruna odaklanma çözüm üret kendin için..
Gençlik gider geri gelmez..

Öncelikle ne yapıp edip çalışacaksın

Çalışmaktan vazgeçmekle bitmiş hayatın

İş araştır ve çalışmakta kararlı olduğun konusunda diret

Nikahsız yaşama konusuna değinmiyorum, bu konuda herkesin görüşleri farklı.

Hangi durumda olursan ol ayaklarını sağlam basacaksın, çalışmaya başladıktan sonra bu ilişkiden sıyrılması daha kolay olur, yavaş yavaş hayatını toparlayıp çeki düzen vereceksin.

Gidecek yerin ve paran olmadığına göre fevri olmadan, sakin sakin hareket edeceksin.

Böyle bir adamın sana nikah kıyması için zaten uğraşma, bırak çıkıp gitsin hayatından, kendini kurtar.

O adam neden böyle yapıyor biliyormusun senin zayıflığını biliyor senden ayrılsa dahi timsah gözyaşları ile duygusal şantaj ile geri getiriyor çünki af edersin senin gibi rahat nikahsız yaşayacak kadın rahat bulamaz eve gittiğinde kadını hazır üstelik oda evlenmek istemez ki empati kuruyorum neden evleneyim bi ton formalite ile uğraş şu bu belli bir kalıp içine girecem ama nikahsız yaşayacağım kadın var boş ver der çıkarım işin içinden ki çoğu erkek de senin gibi kadınlara bayılır lütfen kızma üslübum serttir ama ne düşünüyorsam doğrudan nettir. Sen ondan ayrılma dirayetini netliğini göster bak nasıl çirkefleşiyor o ağlayan adam tanıyamazsın.

Nihali'ye katılıyorum.Burada güçsüz olan sen gibi görünüyorsun ama gücünü gösterirsen anlayacaksın ki aslında sen o adam için bulunmaz nimetsin.
Bulmuş gencecik kızı,nikah yok birşey yok hem de padişah modunda.Nerde bu bolluk ? Senden ayrılırsa nerden bulacak bu lüksü ? Seni hazır bastırmış,dediğim dedik,talep yok,rahatsız edilmek yok ohhh ne güzel.

Benim sana önerim,güneydeki otellerde animasyon veya benzeri işlere başvur.
Dönemliktir ama en azından kalacak yerin olur,zaman kazanırsın.Tiyatro eğitimin varmış,başvurularda işe yarar.
O kadar cesur değilim diyorsan,işe girmek için diret.Hatta emrivaki yap.
Hiçbirşey diyemez,dövecek değil,kovacak değil.Mecbur kabul edecek.
Seni elinden kaçırmayı göze alamaz.

Attrante'nin dediği gibi,bu adam seninle evlense ne olur,evlenmese ne olur?
Bütün hayatını böyle geçirmek isteyeceğini hiç sanmıyorum.
O yüzden bir an evvel kurtulmaya bak.
Hayatta hep fırsatlar vardır.Herkese seçme şansı sunulur.Kimisi o fırsatları değerlendirecek cesarete sahip olmaz.
İşin küçüğüne büyüğüne bakma,fırsat kapısı olarak görüp bir işe gir derim.

Son düzenleme:
Bana yaşınızla, yaşanmışlığınızla veya kadınsal duygularınızla yardımcı olucağınızı düşünüyorum.. inanın cok yanlızım ve çaresiz... kime anlatsam yorumlar çok açık ve net ama vazgeçemiyorum bir yol gösterin... ben 25 yaşındayım 4 yılı aşkındır bir ilişki yaşamaktayım sevgilim 36 yaşında bir evlilik yaşamıs ve bir kızı var. deli gibi bir aşkla başlayıp bu günlere geldik fakat her ilişkide olduğu gibi istekler ardın sıra kesilmedi önce kıyafetimi arkadaşlarımı derken daha sonrasında işime kadr bıraktım.. mutsuz değildim onu gerçekten cok seviyordum ve hala seviyorum !! suan birlikte yasıyoruz ama asıl sorun asırı kıskanclığı ve bunun yanı sıra ilgisizliği.. beni hem calıstırmıyor hem arkadaslarımla görüştürmüyor hemde benle ilgilenmiyor.. hafta 6 çalışıyor eve gelince yemek yiyip 2 saat tv izliyip uyuyor sevişmelerimiz bile azaldı !!! iletişime geçmiyor sorduğum zamanda cok yorgunum beynim dolu diyor pazar günleride dinleniyorum diyor.. 4 duvar arasında bıktım artık ama benden ayrılmıyorda ayrıldığım zaman yeminler edip ağlayıp günlerce kapılarımda yatıyor çok seviyorum ilişkimi kurtarmak istiyorum sizce ne yapmalıyım artık dayanamıyorum gücüm kalmadı nolur yardım edin ....!!

merhaba kardeşimm... hayat insanı öyle yorar ki...dünya sana değilde sen dünyaya hizmet ettiğin zamanlar.... kadınlar fıtrat olarak erkekler kadar güçlü değiller hem beden olarak hem ruh olarak... o adam işten gelip yemek yiyip....tv ve sonra horlamalar eşliğinde hayatını geçirse birgün bile ooff demez çünkü başka şeye ihtiyacı yoktur.... ama bizim narin zarif kalbimiz öyle mi.... aşka sevgiye ilgiye alakaya her zaman muhtaç... ilişkide bu samimi duygular olmayınca ya da bitince bir kadın için artık çaresizlik başlamış demektir..... şimdi sen 4 yılı aşkın bir süre geçirdiğiniz için artık alışkanlık olmuş bu adam senin için.... yani diyorsun ki bundan ayrılırsam zaten yalnızım... tamamen kimsesiz kalacam bu hayatta diye düşünüyorsun... ama böyle devam etsen evdeki hizmetçi ! rolünü oynayacaksın... hizmetçi ! dedim çünkü evde iş yapan hizmetçinin ev sahibiyle nikahı olmaz.... yani o evin hizmetçiliğini üstlenmiş senin o zarif omuzların.... yazık değil mi sana... bunları çekmeni rabbimiz istiyor mu sence.... bu kadar yıpranmanı... üzülmeni... kırılmanı... hep ağla diye mi yaratmış o gözleri sende... kimse yalnız kalmaz bu hayatta... allah ona ya bir arkadaş gönderir ya bir iş verir ya da küçük bi kediyi verir ona arkadaş olsun diye... evet bir kedicik senin yalnızlığını giderebilir.... dahası kimsesizlikten seni rabbim varlığıyla kurtarabilir... aç elini güzelce konuş onunla.... beni yalnız bırakma de...kurtar de.... öncelikle canımm benim işine başla yada yeni bir iş bul... sonrada ev geliyor tabi... ve hemen vakit kaybetmeden topla eşyalarını taşınmaya karar ver o evden söylersin ben gidiyorum diye... yalvarsın ..kapansın... istersen anıra anıra ağlasın... bu benim tercihim ben böyle yaşamak istemiyorum gidiyorum diyeceksin kapıyı çekip arkana bakmadan git.... üzgün müsün kimsesizim diye yine aç elini bi arkadaş sana rabbimiz işte... inan burda verilen cevapları okumaktan daha çok rahatlayacaksın o zaman... zira derdinin dermanı O 'ndadır.... selametle... dua edicem sana gülüm.... selametle...

Burada kimse sana hakaret etmemiş,hepsi yapman gerekeni söylemiş bende dahil. Nedir bu alınganlık,celallenme?
Buradaki herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor ama hala iş yok bulunmuyor diyorsun. Sana şunu söyleyeyim;
14 yaşımdayken tekstilde ütü yapmaya başladım babamın vefatından sonra. Eve ben bakmak zorundaydım. Lütfen bu bahanelerle gelme. isteyene her yerde her türlü imkan var. Tek yapman gereken kendi ayaklarının üzerinde durmak. Şimdi bunu da yanlış anlayıp,alınganlık etme. Yapman gereken apaçık ortadayken hala diretiyorsun bundan başka çıkış yolu yok ne zaman bunu farkedeceksin çok merak ediyorum. Biliyorum tahmin edebiliyorum sıkıntıdasın kimse bunun aksini de iddia etmiyor ama böyle hayattan bezmiş,yıllar yılı acılar çekmiş kadınlar gibi davranmaktan vazgeçmelisin. Para yok diyorsun, iş ilan sitelerine gazetelere bir bakıversen? aslında her şey o kadar basit ki yeter ki insan istesin..

Sözün bittiği yerdeyim,ne diyebilirim ki başka..

kadin kendisi soyluyor bana karsi ilgisi azaldi dert yaniyor sevismelerimiz azaldi diye
konuyu nerenizle okuyosunuz merak ediyorum
oyle desen olmuyor boyle desen olmuyor cekmeye meraklı arkadas bıze dıcek bırsey bırakmadı .ıkısıde tam modunda boyle devam etsınler sevısmelerıde azaldıysa bız napalım hayret bısey:9:

Adam evlenmeden, evli adam moduna geçmiş.

Önce iş aramakla başla ve kendi ayakların üzerinde dur. Ne demek çalıştırmıyor o kim ki bugün ceketini alıp gitse hak iddia edemezsin.

Ne hakkı ya tanımaz bile an gelir neler yaşanıyor neler var.

Konu sahibi daha önce hamilelik korkusu yaşadın ya olsaydın nikahmı kıyacaktı? Ayrıldığında sana somut deliller gösterememiş duygu sömürü yapmış hiç sanmam. Peki ya "Kimden peydahladıysan ona git" diye kapı önüne atsa ne yapacaksın ? Olmaz deme neler var en kuzu erkek an geliyor kurta dönüyor ya canı yandığından ya şerefsizliğinden. Millete de derdini anlatamazsın o erkek var ya (Adam değil) "Millete ya o... teki cebine parasını koysunlar evini kursalar tamam gider. Benim ile de öyle takılıyordu." diye kimse senin kimsem yok işim yok sözüne bakmaz martaval okuyor derler.

Kendin için bir şey yapmazsan kimse senin için bir şey yapmaz bana kız darıl otur ağla küfüt et umrumda değil ama kendin için gülmeye başla bir şekil de artık yoksa daha çok ağlarsın.

Yaşın genç işini bulursun maddi refaha eriştin mi ev arkadaşı bulur yavaş yavaş ev işini de halledersin yada yatılı iş bulur bi yandan para biriktirirsin.

Ne yaparsan kendine yaparsın burada yazılanlar belirli insanların belirli fikirleri toplamında kendi fikrini oluşturup eyleme geçmek sana bağlı senin elinde.

Son düzenleme:
Bana yaşınızla, yaşanmışlığınızla veya kadınsal duygularınızla yardımcı olucağınızı düşünüyorum.. inanın cok yanlızım ve çaresiz... kime anlatsam yorumlar çok açık ve net ama vazgeçemiyorum bir yol gösterin... ben 25 yaşındayım 4 yılı aşkındır bir ilişki yaşamaktayım sevgilim 36 yaşında bir evlilik yaşamıs ve bir kızı var. deli gibi bir aşkla başlayıp bu günlere geldik fakat her ilişkide olduğu gibi istekler ardın sıra kesilmedi önce kıyafetimi arkadaşlarımı derken daha sonrasında işime kadr bıraktım.. mutsuz değildim onu gerçekten cok seviyordum ve hala seviyorum !! suan birlikte yasıyoruz ama asıl sorun asırı kıskanclığı ve bunun yanı sıra ilgisizliği.. beni hem calıstırmıyor hem arkadaslarımla görüştürmüyor hemde benle ilgilenmiyor.. hafta 6 çalışıyor eve gelince yemek yiyip 2 saat tv izliyip uyuyor sevişmelerimiz bile azaldı !!! iletişime geçmiyor sorduğum zamanda cok yorgunum beynim dolu diyor pazar günleride dinleniyorum diyor.. 4 duvar arasında bıktım artık ama benden ayrılmıyorda ayrıldığım zaman yeminler edip ağlayıp günlerce kapılarımda yatıyor çok seviyorum ilişkimi kurtarmak istiyorum sizce ne yapmalıyım artık dayanamıyorum gücüm kalmadı nolur yardım edin ....!!

Bu iliskiden hala ne bekliyorsun. Ortada kurtarilacak bir iliski kalmis mi sence? Acikcasi seni kullaniyor. Kendini bu kadar degersiz goruyorsan devam et.

Mesajlarından birinde durumun artık aşk sevgi değil de acıma ve alışkanlık olduğunu söylemişsin.4 yıl için alışkanlık denilebilir.Ama ben ona acımanı anlamadım.Acaba evliliğinin bitmesine seninle yaşadığı ilişki sebep olabilir mi?Ona acıdığına göre kendinde ona karşı suçluluk hissediyorsun.Eğer öyleyse emin ol suçlusu sen değilsin.Çünkü o istemeseydi evliliği bitmez, bi şekilde kurtarırdı.Çünkü kadınlar bi şekilde ikna edilebilirler.Tabi tahmin ettiğim gibiyse.Her halükarda kendine yavaş yavaş yol yap derim.Kimse vazgeçilmez değildir.O da buna alışıcaktır.Bazen bencil olmak iyidir.20'li yaşlar geçmeden kendini topla derim.Yaşadıklarını da asla kınamıyorum.Bazen anlık bir seçim, bizi hiç istemediğimiz şeyler yapmaya sürükleyebilir.Yani ona bi anlık duyguyla evet dediğini, ama ondan sonra hiç istemediğin şeyler yapmanı kastediyorum.Her zaman hayatını su gibi berrak yaşamayı hedefle, yoksa bir kuyunun dibinde debelenir durursun.Tünelin ucundaki ışığı görmen dileğiyle..

Şu konuya fake yazanlar daha önce de yazdım yine yazacağım.
Allah aşkına fake olduğunu düşünüyorsan yazmayın yaa.
Nerden EMIN olabiliyorsunuz BU KADAR?

Kimse emin degil zaten dogru duzgun okusaydiniz gorurdunuz
"ya fake ya da.." "fake olabilir.." diye yazdim sizin gibi bilip bilmeden iddia etmiyorum ben, ihtimal veriyorum
bu yaptigim hakaret degil, site kurallarina da aykiri degil
yazip yazmayacagimi size soracak degilim

ya fake ya da bazi insanlar gerçekten çok tuhaf !

Ben bu yorumda iki seçenek gördüm. Kesin net!
Ya fake ya da tuhaf bir insan..
Gayet emin yazılmış bir cevap..
Eğer bu konu gerçekse konu sahibi için yeteri kadar üzücü bir yorum..
Üzerinize alınmayın ben genel anlamda konulara fake diye yazanlara seslendim.
Gerçekten hoş olmuyor.
Ben inandırıcı bulmadığım konuya bakar tek kelime yazmadan çıkarım mesela..

arkadasım sen tam olarak yazdıklarımı okumadın sanırım çalışmıyıyorum bir maaşım yok bu dönemdede ha deyince iş bulunmuyor.. ayrıca anneannemle cok kez konustum ama ben istemediği söledi sevgilimede copu kez böle olmıyacapını dile getirdim ama tınlamıyor.. ayrıca zaten 3 gündür ayrı yatıyorum.. ayrıca bu lafın hiç hoş değil(Seninkisi rahatlık birazda ev var tamam adamın işini görüyorum oda bana bakıyor diye düşünen bir insansın gözümde şuan sen kusura bakma) afeders,n ama kusura baktım)!!

öncelikle sakin olalım, şu an içinde bulunduğun durum ve içinde bulunduğunu düşündüğün çaresizlik ve erkek arkadaşına olan bağımlılığın sende alınganlık ve depresyon yaratmış. seni çok iyi anlıyorum ve kendini bir nevi o ortama muhtaç hissediyorsun. kendince kıyaslama yapıyorsun ve erkek arkadaşınla yaşamak sana en mantıklı gelen seçenek... çünkü yargılanmak sorgulanmak istemiyorsun buna gücün olmadığını düşünüyorsun. yani işin kolayına kaçıyorsun... ama problemler işin kolayına kaçarak çözülmüyor ne yazık ki... sorunlar yüzleşmeyi ve çözmek için efor sarfetmeyi gerektiriyor... sen de kendinle ve gerçeklerle yüzleş ve istediğin şeyleri elde etmek için rahatından fedakarlık yapman gerektiğini anla ve hayatına sahip çık... yoksa elinde kocaman bir "KEŞKE" ile gezersin sokaklarda... bi abla demişti dersin, selamlar..

Back