O adam neden böyle yapıyor biliyormusun senin zayıflığını biliyor senden ayrılsa dahi timsah gözyaşları ile duygusal şantaj ile geri getiriyor çünki af edersin senin gibi rahat nikahsız yaşayacak kadın rahat bulamaz eve gittiğinde kadını hazır üstelik oda evlenmek istemez ki empati kuruyorum neden evleneyim bi ton formalite ile uğraş şu bu belli bir kalıp içine girecem ama nikahsız yaşayacağım kadın var boş ver der çıkarım işin içinden ki çoğu erkek de senin gibi kadınlara bayılır lütfen kızma üslübum serttir ama ne düşünüyorsam doğrudan nettir. Sen ondan ayrılma dirayetini netliğini göster bak nasıl çirkefleşiyor o ağlayan adam tanıyamazsın.
Nihali'ye katılıyorum.Burada güçsüz olan sen gibi görünüyorsun ama gücünü gösterirsen anlayacaksın ki aslında sen o adam için bulunmaz nimetsin.
Bulmuş gencecik kızı,nikah yok birşey yok hem de padişah modunda.Nerde bu bolluk ? Senden ayrılırsa nerden bulacak bu lüksü ? Seni hazır bastırmış,dediğim dedik,talep yok,rahatsız edilmek yok ohhh ne güzel.
Benim sana önerim,güneydeki otellerde animasyon veya benzeri işlere başvur.
Dönemliktir ama en azından kalacak yerin olur,zaman kazanırsın.Tiyatro eğitimin varmış,başvurularda işe yarar.
O kadar cesur değilim diyorsan,işe girmek için diret.Hatta emrivaki yap.
Hiçbirşey diyemez,dövecek değil,kovacak değil.Mecbur kabul edecek.
Seni elinden kaçırmayı göze alamaz.
Attrante'nin dediği gibi,bu adam seninle evlense ne olur,evlenmese ne olur?
Bütün hayatını böyle geçirmek isteyeceğini hiç sanmıyorum.
O yüzden bir an evvel kurtulmaya bak.
Hayatta hep fırsatlar vardır.Herkese seçme şansı sunulur.Kimisi o fırsatları değerlendirecek cesarete sahip olmaz.
İşin küçüğüne büyüğüne bakma,fırsat kapısı olarak görüp bir işe gir derim.