• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bıktım artık çok çaresizim yardım edin..!!

konu sahibi sinirlenmiş cevap vermıyor.
bu nasıl bir çocukluk...tanımadıgı birine 2 dakıka da güvendi ve yorumunu begenmedı
kımseye de cevap vermeyeckmiş. burada konu açıyorsak her türlü görüşe saygı duymalıyız
kimse kimseyi tanımıyor sonuçta. ben ortada hakaret eden birilerini de göredim.
ama konu sahibi kendı kendıne hakarete uğramış gibi davranıyor, sanırım acı çekmek
dışlanmak hoşuna gidiyor.

allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
yine sabahı ettık , canım 24 yasındayım fakat kendımı 90 yasında hııssedıyorum ama gecmıs gcmıste kaldı gelecegıne bak ,gecmıste yasadıkların anlattıkların kadarıyla kotu el doldurmucak seyler gelecegınınde aynı olmaını ıstemıyorsan gerıye donup baktıgnda sakın kafayla dusun bızım sana ne anllatmak ıstedıgımızı kafam patladı dusunmekten valla

konu sahibi sinirlenmiş cevap vermıyor.
bu nasıl bir çocukluk...tanımadıgı birine 2 dakıka da güvendi ve yorumunu begenmedı
kımseye de cevap vermeyeckmiş. burada konu açıyorsak her türlü görüşe saygı duymalıyız
kimse kimseyi tanımıyor sonuçta. ben ortada hakaret eden birilerini de göredim.
ama konu sahibi kendı kendıne hakarete uğramış gibi davranıyor, sanırım acı çekmek
dışlanmak hoşuna gidiyor.

allah yardımcın olsun.
Yaa bu site ne için herkes gercekten güveniği için mi yazıyor veya gğvenmediği içinmi baska yüzler isimlerlemi giriyor he? ben güvenerek yazdım evet ve yazılanlara kırıldım bunuda acıkca belirttim bunu bile yargılıosunuz ben anlamıyorumki..

canim benim.. 3 gundur ayri yatiyorsun, konusmuyorsun peki o bunu nasil karsiliyor? seninle konusmaya calisiyor mu.. duzeltiyor mu kendini?
ben cok uzuldum yasadiklarina bi dayanagin olmadan hayata atilmak eminim zordur ama bu adam duzelmesse ne yapacaksin ki baska..
agla mutsuz ol ona gucendigi sole.. seni oyaladigini sole evlilik icin.. eger sevmiyorsan birak gidiyim de. ama ciddi ol bunlari solerken.. belki o zaman anlar ciddiyetini. Allah yardimcin olsun..

Yaa bu site ne için herkes gercekten güveniği için mi yazıyor veya gğvenmediği içinmi baska yüzler isimlerlemi giriyor he? ben güvenerek yazdım evet ve yazılanlara kırıldım bunuda acıkca belirttim bunu bile yargılıosunuz ben anlamıyorumki..

fake diyenler olabilir, burada bir çok örnekleri çıktı
ama senın buna kızmana gerek yok. hala yargılıyorsunuz diyorsun
neyse arkadaşım, allah yardımcın olsun.

​ben benımkıyle tartısıp 1o dakıka ayrı yatayım tası taragı toplar gelır yanıma bu adam nasıl bır adam sastım oda ayrı bır mesele

canım fake dıyorlar cunku arkadasında dedıgı gıbı cok ornek cıkıyor yorum yapıyorsun bırgun sonra cıgırıyorlar bu fakeymıs dıye agzımık acık kalıyoruz bunları yazan omuydu du dıye.gecenlerde kıızınmı neyse artık yası 19 mus bebesı varmıs kocası 41 yasındamı neymıs ıckıcıymıs dovermıs sovermıs ve daha neler nler ah dedık vah dedık cıkmaz mı 2 3 tane uyelıgı gelde de dıcegını sımdı o yuzden fake dedıgımızde lutfen bıze kızma

​ben benımkıyle tartısıp 1o dakıka ayrı yatayım tası taragı toplar gelır yanıma bu adam nasıl bır adam sastım oda ayrı bır mesele

seninmi benimmi beynim patladı belli değil valla arkadasım bugüN Bİr çift arkadasımıza yemeğe gittik 2 gğndğr olduğu gibi dün ayrı yatmamam tepki koymadı hiç bişe olmamıs gibi davrandı eve geldiğimizdede yalandan aşkım yatmıyormusun dedi hayır dedim gitti 5 dk bile diretmedi ve suan horluyor yemin ederim bense sizle konusuorum haklısın her dediğinde hepinizin dediğini küpe yapıcam bi şekilde hayata geçiricem saolun..

canim benim.. 3 gundur ayri yatiyorsun, konusmuyorsun peki o bunu nasil karsiliyor? seninle konusmaya calisiyor mu.. duzeltiyor mu kendini?
ben cok uzuldum yasadiklarina bi dayanagin olmadan hayata atilmak eminim zordur ama bu adam duzelmesse ne yapacaksin ki baska..
agla mutsuz ol ona gucendigi sole.. seni oyaladigini sole evlilik icin.. eger sevmiyorsan birak gidiyim de. ama ciddi ol bunlari solerken.. belki o zaman anlar ciddiyetini. Allah yardimcin olsun..

saol arkadasım amin... ama her dediğini yaptım ya konuyu değiştiriyor yada kacıyor...yada hiç bişe olmamış gibi davranıyr

seninmi benimmi beynim patladı belli değil valla arkadasım bugüN Bİr çift arkadasımıza yemeğe gittik 2 gğndğr olduğu gibi dün ayrı yatmamam tepki koymadı hiç bişe olmamıs gibi davrandı eve geldiğimizdede yalandan aşkım yatmıyormusun dedi hayır dedim gitti 5 dk bile diretmedi ve suan horluyor yemin ederim bense sizle konusuorum haklısın her dediğinde hepinizin dediğini küpe yapıcam bi şekilde hayata geçiricem saolun..
hele sukur ! senınkı ılgısızlıgıde asmış artık cok daha fazla ılgısız.surrenderın dedıgıne katılıyorum sen onda alıskanlık olmusun cunku seven ınsan ıcerde sevdıgı varken sevdıgını kollarının altına almak yerıne horlamayı tercıh etmez

bende yavas yavas yatagıma tıpışıyorum cok uykum geldım,rabbım yardımcın olsun ınşallah ama herşeyıde devlet babadan bekleme gayret et cabala dua et rabbıne sıgın ya dogru yola gelır yada o yola dogru gelır hepınıze cumleten hayırlı ( SABAHLAR)çüsss:10:

bende yavas yavas yatagıma tıpışıyorum cok uykum geldım,rabbım yardımcın olsun ınşallah ama herşeyıde devlet babadan bekleme gayret et cabala dua et rabbıne sıgın ya dogru yola gelır yada o yola dogru gelır hepınıze cumleten hayırlı ( SABAHLAR)çüsss:10:

saol arkadasım hayırlı sabahlar olsun sana... iyi uykular... kusura bakmayın hepinizi yordum belki ama gercekten kötü yruma kapalı bi insanım bende belkide kusura bakmayın bende yatayım uyuyamasamda dediklerinizi tek tek düşünücem eksik olmayın dualarım sizine umarım bende bigün mutlu olurum ve artık bir adım daha yakınım.. iyi sabahlar

saol arkadasım amin... ama her dediğini yaptım ya konuyu değiştiriyor yada kacıyor...yada hiç bişe olmamış gibi davranıyr

bu iyi degil iste.. galiba bu adam seninle evlilik falan dusunmuyor. hic bisey olmamis gibi davranmak cok tehlikeli bir sey zaten!! geleceginiz yok malesef aglayip yipratma kendinide guclu ol.. hic olmadi kadin siginma evleri var. bi yerden baslamak lazim..

arkadasım emin ol fake değilm tuhaf olduğuma inanmak istiyosanda buna inanabilirsin ben derdimi anlattım sadece ve bu tarz yorumlardan cok yoruldum konusabiliceğimi düşündüm ve sadece o yüzden yazdım..

yazdiklarin ve davranislarin ya fake ya da çok tuhaf bir insan oldugunu gosteriyor
sen gelip burda derdini anlatinca hosuna gitmeyecek yorumlari hesaba katmamissin
o zaman basta duymak istediklerini yazsaydin da insanlar ona gore yorum yapsaydi
kusura bakma is aramayan ve "ha diyince is bulunmuyor" diyen biri bence aslinda çalismak istemiyor
her neyse sana son sozum SEN ISTEMEDIKCE tum KK uyeleri toplansa yine seni kurtaramaz o hayattan

canım benim olaya dışardan bakmaya çalış.. o zaman bazı şeyleri anlayacaksın adamı tanımıyoruz seni de öyle tabi anlattıklarından yola çıkırak konuşuyorum. hukuk ve psikoloji eğitimi görmüş biri olarak söylüyorum bunu kendini ezdireni herkes ezer istemeyerek bile olsa ezersin insanın doğasında vardır bu. gerçekten bir şey yapmak istiyorsan bunu tüm benliğinle istemelisin ve istediğin sonuç vazgeçeceklerinden daha ağır geliyorsa yapmalısın.terazini kur derim ben. bu hem olaya dışardan bakmanı sağlayacak hem de gerçekten ne istediğini anlamana yardımcı olacaktır. bir arkadaşımız kadın sığınma evlerinden bahsetmiş ki bu bir süre seni idare edecektir. dediğin gibi eğitimli bir insansan ilk 6 aylık süreçten sonra biraz daha dişe dokunur bir gelir elde edersin. o adamı unutamazsan ve bu süreçten sonra hala beraber olmak isterse o gün geldiğinde tekrar yazışalım diyeceğim ama bize ihtiyaç duymayacaksın zaten buna emin olabilirsin

Adama bak ne güzel , nikahsız kendine bakan kızı bulmuş eve hapsetmiş. Yemeğini çamaşırını herşeyini yaptırıyor. Şu dakika seni evden atsa hiçbir hakkın yok. Yakın bir arkadaşın varsa onda kal bir süre iş bul sonra kendi evine çık. Bu durum senin ileriki hayatını da etkiler. Temiz bir aile çocuğu çıksa karşına, bu beraberlikten dolayı ailesi bile istemez seni.

Acilen yeni bir hayat kurmalısın kendine. Bu arada çok dikkat et ki hamile kalmayasın. Sevgiyi aşkı boşver unutursun. Zaten seninki mecburiyet olmuş bence. İnsanlar canını ciğerini toprağa koyup yaşamaya devam ediyor, sen aşk acısındanmı öleceksin.

Kullandırıyorsun kendini gözünü aç! Bir daha dünyayaya gelmeyeceksin.

Gidecek yerin yoksa yatılı çocuk bak. Mis gibi iş senin durumun için. Eğitimliyim yapamam diye burun kıvıracak durumda değilsin. Hem kira vermezsin hem para biriktirirsin ama bu adama izini kaybettir seni bulamasın.

Sonrada kendine iyi bir koca bul.

senın adına gercekten uzuldum ..sana saçmasapan yazanları kafana takma ..çaresiz hissettiğin için anlatmak istiyorsun ..yani en doğal şeyi yapıyorsun ..
hayat insana bazen hiç aklında hayalinde olmadığı şeyleri yaşatıyor ..hata yaptın ..ee tamam ..hepimiz yapıyoruz ...şimdi soğukkanlı olup düşünmek lazım ...ne yapılabilir ..
tabii ki yaşadıklarına dışardan bir gözle bakıyoruz ..anlattığın kadarıyla anlamaya ,fikir vermeye çaışıyoruz ..ama sen de sağlam dur arkadaşım ..ne olursa olsun kendi içsesine güven..düşün ki milyonlarca insan var sorunlarla boğuşan ..ama yılmak yok ..bir laf var ki çok severim..
ölüm kolay , yaşamak zor ...ne kadar doğru ..

anneannenle bir şekilde barışmanın yolunu bulmanı isterdim ..sadece bir süreliğine gidebilsen ..düşün ki bu bir zaman kazanma evresi ...
zaten en fazla 1 seneye ordan çıkmanın yolunu bulursun akıllı davranırsan ...biliyorum zor gelecek ama dayan ..
bak ..bir şekılde o evden çıkman lazım .. dışardan bak olaylara ..
sevgilin sana gün geçtikçe daha iyi davranmayacak ..şu an yaşayabileceği en ideal pozisyonda ..evde güzel ,işleri yapan , yemek hazırlayan ,ona sadık ve seven bir kadın var ..ama onun açısından düşün ..empati yap..

seni şu an bırakmak istemez ..ama sen zaman kaybediyorsun ... benim iç sesim sana nikah kıymak istemediğini söylüyor ..bunu neden yapmak istesin ki şu an ..en başta belki çok aşıkken ya da senin bu şartlara isyan edeceğini , çekip gideceğini düşünürken yapabilirdi ..ama o evre geçmiş ...nikah bile kıyılsa bir hayal et .. evet kendini maddi garantiye alacaksın ..toplum nezdinde yerin olacak ..eee ?? sonrası ...düşün be güzelim ..nasıl bir evlilik .... paylaşım olmayacak ...bir kukla ..evde ...bekleyen .... uman ..hayal eden ..pişman ....değecek mı en güzel yıllara ..
mutsuzluğuna çözüm olmayacak ...sana evin bir eşyası gibi davranmaya devam edecek ..sen işe yaramaz bir biblo gibi olacaksın evde ...sana bunu hissetirecek
şu dünyaya bunun için gelmiş olabilir miyiz ...

adım adım git ...kısa ve emın adımlar ... düşün ..anneanne ye bir taşınabilsen ...ordan çıkıp seni şimdilik idare eden bir iş bulsan ..
sonra gene 2. adım ....
pek bir şey de bilmiyoruz hakkında ...
nasıl bir iş yapabilirsin ...şanslısın güzel bir kızım diyorsun ...
kim ne derse desin ...bu sana gene artı ...
lütfen çook geç olmadan düşün ...bize de yaz ...en azından kelimelerle sana destek oluruz ..manevi yönden de insanoğlu desteklenmek istiyor ... iyi bir arkadaşın varsa ..konuş onunla .... konuşurken de yapıcı ol ...tamama ağla yeri geldiğinde , üzül ...
ama yapıcı olmaktan vazgeçme ...çözüme odaklan ..gücün içinde ..unutma ...sadece onu dışarı çıkaracak bir kıvılcım lazım sana ..

Back