senın adına gercekten uzuldum ..sana saçmasapan yazanları kafana takma ..çaresiz hissettiğin için anlatmak istiyorsun ..yani en doğal şeyi yapıyorsun ..
hayat insana bazen hiç aklında hayalinde olmadığı şeyleri yaşatıyor ..hata yaptın ..ee tamam ..hepimiz yapıyoruz ...şimdi soğukkanlı olup düşünmek lazım ...ne yapılabilir ..
tabii ki yaşadıklarına dışardan bir gözle bakıyoruz ..anlattığın kadarıyla anlamaya ,fikir vermeye çaışıyoruz ..ama sen de sağlam dur arkadaşım ..ne olursa olsun kendi içsesine güven..düşün ki milyonlarca insan var sorunlarla boğuşan ..ama yılmak yok ..bir laf var ki çok severim..
ölüm kolay , yaşamak zor ...ne kadar doğru ..
anneannenle bir şekilde barışmanın yolunu bulmanı isterdim ..sadece bir süreliğine gidebilsen ..düşün ki bu bir zaman kazanma evresi ...
zaten en fazla 1 seneye ordan çıkmanın yolunu bulursun akıllı davranırsan ...biliyorum zor gelecek ama dayan ..
bak ..bir şekılde o evden çıkman lazım .. dışardan bak olaylara ..
sevgilin sana gün geçtikçe daha iyi davranmayacak ..şu an yaşayabileceği en ideal pozisyonda ..evde güzel ,işleri yapan , yemek hazırlayan ,ona sadık ve seven bir kadın var ..ama onun açısından düşün ..empati yap..
seni şu an bırakmak istemez ..ama sen zaman kaybediyorsun ... benim iç sesim sana nikah kıymak istemediğini söylüyor ..bunu neden yapmak istesin ki şu an ..en başta belki çok aşıkken ya da senin bu şartlara isyan edeceğini , çekip gideceğini düşünürken yapabilirdi ..ama o evre geçmiş ...nikah bile kıyılsa bir hayal et .. evet kendini maddi garantiye alacaksın ..toplum nezdinde yerin olacak ..eee ?? sonrası ...düşün be güzelim ..nasıl bir evlilik .... paylaşım olmayacak ...bir kukla ..evde ...bekleyen .... uman ..hayal eden ..pişman ....değecek mı en güzel yıllara ..
mutsuzluğuna çözüm olmayacak ...sana evin bir eşyası gibi davranmaya devam edecek ..sen işe yaramaz bir biblo gibi olacaksın evde ...sana bunu hissetirecek
şu dünyaya bunun için gelmiş olabilir miyiz ...
adım adım git ...kısa ve emın adımlar ... düşün ..anneanne ye bir taşınabilsen ...ordan çıkıp seni şimdilik idare eden bir iş bulsan ..
sonra gene 2. adım ....
pek bir şey de bilmiyoruz hakkında ...
nasıl bir iş yapabilirsin ...şanslısın güzel bir kızım diyorsun ...
kim ne derse desin ...bu sana gene artı ...
lütfen çook geç olmadan düşün ...bize de yaz ...en azından kelimelerle sana destek oluruz ..manevi yönden de insanoğlu desteklenmek istiyor ... iyi bir arkadaşın varsa ..konuş onunla .... konuşurken de yapıcı ol ...tamama ağla yeri geldiğinde , üzül ...
ama yapıcı olmaktan vazgeçme ...çözüme odaklan ..gücün içinde ..unutma ...sadece onu dışarı çıkaracak bir kıvılcım lazım sana ..