- Konu Sahibi shitlembikk
Bana yaşınızla, yaşanmışlığınızla veya kadınsal duygularınızla yardımcı olucağınızı düşünüyorum.. inanın cok yanlızım ve çaresiz... kime anlatsam yorumlar çok açık ve net ama vazgeçemiyorum bir yol gösterin... ben 25 yaşındayım 4 yılı aşkındır bir ilişki yaşamaktayım sevgilim 36 yaşında bir evlilik yaşamıs ve bir kızı var. deli gibi bir aşkla başlayıp bu günlere geldik fakat her ilişkide olduğu gibi istekler ardın sıra kesilmedi önce kıyafetimi arkadaşlarımı derken daha sonrasında işime kadr bıraktım.. mutsuz değildim onu gerçekten cok seviyordum ve hala seviyorum !! suan birlikte yasıyoruz ama asıl sorun asırı kıskanclığı ve bunun yanı sıra ilgisizliği.. beni hem calıstırmıyor hem arkadaslarımla görüştürmüyor hemde benle ilgilenmiyor.. hafta 6 çalışıyor eve gelince yemek yiyip 2 saat tv izliyip uyuyor sevişmelerimiz bile azaldı !!! iletişime geçmiyor sorduğum zamanda cok yorgunum beynim dolu diyor pazar günleride dinleniyorum diyor.. 4 duvar arasında bıktım artık ama benden ayrılmıyorda ayrıldığım zaman yeminler edip ağlayıp günlerce kapılarımda yatıyor çok seviyorum ilişkimi kurtarmak istiyorum sizce ne yapmalıyım artık dayanamıyorum gücüm kalmadı nolur yardım edin ....!!