- 23 Mayıs 2010
- 411
- 30
- 39
- Konu Sahibi betty_boop
Ay onu siz bide bana sorun bunlar sdc ozet gectikelrim inanin bana :)Ben burda erkek arkadaşınızın kardeşinin rahatlığına delirdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay onu siz bide bana sorun bunlar sdc ozet gectikelrim inanin bana :)Ben burda erkek arkadaşınızın kardeşinin rahatlığına delirdim.
Cok haklisin cok bencede konusayim ama ben konusunca bu sefer ben sey durumuna dusmicekmiyim sence? Anlayissiz ben nelerle ugrasiyorum ne sikintilarim var sen kendi derdindesin bole soleyip bide beni bencillikle suclamasndan korkuyorum yapisi cnki
Dusunuyorum tabiEvet bir de bebek durumu var borc bitene kadar dogurganlık yasınız gececek bunu da söyleyin eğer bebek düşünüyorsanız tabi.
Ozaman benim yaşım itibariyle bir düzen kurmam lazım.bebek sahibi olmak istiyorum geç kalmak istemiyorum bana bu imkanı verebilcek misin diyin.atıyorum yazın düğün yapalım yasa sen yoluna ben yoluna.cok sinir oldumDusunuyorum tabi
Yok asla ole dusunmuyolar ailecek,dugun sart elalem var malun :))
Kardesine sunu harcamis vs vs. biriyle evlenirken bunlara bakinca sonuc pek hayirli olmuyor genelde.Maddi hesap derken pardon?
Bahsetmedim cunki yanlis anlasilmaktan korkuyorum evlilik baskisi yapan kiz modunda olmakta istemiyorumPeki hiç,korkularınızdan bahsettiniz mi?Yaşım geçiyor.Bebeğim olsun istiyorum,gibisinden.Ne diyor beyimiz bu duruma?
tatlı tatlı konuş işte direk hadi ne zman evleniyoruz deme de :) şey de.. İşte senin ailene ne kadar fedakar oldugunu biliyorum. bu harika bir şey ne kadar merhametli oldugunu gösterir bu. Senin bu huyunu çok seviyorum, çok iyi bir baba olcaksın vs. vs. biraz onu pohpohla sonra ama bizim de bir hayatımız olsun istiyorum, bir çocugumuz olsun istiyorum. çok abartılı şeylere gerek yok bütçemize göre yaprız gibi. Senin bu fedakarlığını görüp harekete geçecektir bence...Cok haklisin cok bencede konusayim ama ben konusunca bu sefer ben sey durumuna dusmicekmiyim sence? Anlayissiz ben nelerle ugrasiyorum ne sikintilarim var sen kendi derdindesin bole soleyip bide beni bencillikle suclamasndan korkuyorum yapisi cnki
Bence yanlis anlamissinz ben kardesine yaptiklarinda degilim kardesine yaparken bizi zora sokmasndan bizim onumuzu kesmesinden bahsediyorum. Yoksa insallah Allah versin iki katini yapsin ben bundan gocunmamKardesine sunu harcamis vs vs. biriyle evlenirken bunlara bakinca sonuc pek hayirli olmuyor genelde.
Ayni seyin size karsi dusunulmesi mesela hos olur mu?
Insallah canim ya deneyecegimtatlı tatlı konuş işte direk hadi ne zman evleniyoruz deme de :) şey de.. İşte senin ailene ne kadar fedakar oldugunu biliyorum. bu harika bir şey ne kadar merhametli oldugunu gösterir bu. Senin bu huyunu çok seviyorum, çok iyi bir baba olcaksın vs. vs. biraz onu pohpohla sonra ama bizim de bir hayatımız olsun istiyorum, bir çocugumuz olsun istiyorum. çok abartılı şeylere gerek yok bütçemize göre yaprız gibi. Senin bu fedakarlığını görüp harekete geçecektir bence...
Anladım canım ama bir de düşün ki,borçların bitmesi,toparlanmanız ne kadar sürer meçhul.Bir de buna ilişkinizin yıpranabilme ihtimalini kat.Onu da geçtim,her ilişki evlilikle bitmiyor ki. Hiç bir garantiniz yok illa evleniriz eninde sonunda diye.Yani üzgünüm ama bitedebiliyor.Bu kadar uzun bir süreyi,kardeşi için kendini paralayıp,kendisi için bir dikili ağacı olmayan adam için kaybetmeye değer mi,değmez mi sen karar ver. Üzmek için söylemiyorum,lütfen sağlıklı düşün.Bahsetmedim cunki yanlis anlasilmaktan korkuyorum evlilik baskisi yapan kiz modunda olmakta istemiyorum
Iste zora sokmasi da bir hesap.Bence yanlis anlamissinz ben kardesine yaptiklarinda degilim kardesine yaparken bizi zora sokmasndan bizim onumuzu kesmesinden bahsediyorum. Yoksa insallah Allah versin iki katini yapsin ben bundan gocunmam
Canim cok haklisin ama nasi desem benim ole selerden hevesim gecti cunki ilk evliligimde o kdr dolu dolu yaptimki herseyi inan ne dugunde ne gelinlikte gozum var onlara harcancak paraya daha iyi bir evde oturmayi tercih edebilirm mesela..Evlenme hem ask insanin karsisina bir defa cikmaz belki onceki esine asik degildin gercek aski bulana kadar yasadigimiz duyguyu malesef ask saniyoruz... Biraz daha bekle asik olcagin biri mutlaka cikar karsina... Hem kv bakmak zorunda kalabilirsin hem parasiz kardesi 100000tl lik dugun yaptiriyor sana gelince para yok.... Dugun de iste nisanda 1kere evlenmis olman bidaha gelinlik giymemeni gerektirmez... bende bosaniyorum... Asla tek tassiz evlenme teklifini de kabul etmem. Cunki kendimi seviyotum deger veriyorum bosanmis olmak kimseyi degersiz yapmaz.. Tek tasta dugun mobilya istemekte kimseyi paragoz yapmaz...
Canim inan ayni seleri bende dusunuyorum bu adam vakit kaybimi ya olmazsa yasim geciyo hepsini dusunuyorum ama bi karar veremiyorum cikmazda gibiyim icimin sikintisindan olucem yurgegimde filler tepisiyo sanki.. erkek arkadasimi kaybetmeyide goze alamiyorumAnladım canım ama bir de düşün ki,borçların bitmesi,toparlanmanız ne kadar sürer meçhul.Bir de buna ilişkinizin yıpranabilme ihtimalini kat.Onu da geçtim,her ilişki evlilikle bitmiyor ki. Hiç bir garantiniz yok illa evleniriz eninde sonunda diye.Yani üzgünüm ama bitedebiliyor.Bu kadar uzun bir süreyi,kardeşi için kendini paralayıp,kendisi için bir dikili ağacı olmayan adam için kaybetmeye değer mi,değmez mi sen karar ver. Üzmek için söylemiyorum,lütfen sağlıklı düşün.
Ben asik degilim ama begeniyorum gibi bi cumle kurmadim aksine cok seviyorum dedim huyunu efendiligini durustlugunu arkamda olusunu kendisi herseyden once benim en iyi arkadasim birlikte vakit gecirmekten en keyif aldigim insan.. ask bisey bence zaten hicbi askta kalici deil zamanla yerini sevgiye birakiyor malesef sizinle ayni dusunemiyorum.. ayrica bi hesaptada deilim ortada olan bi durum var ve bende bunu dile getrdim.. hesapta olsam daha fazla olsn daha fazlasini yapsin dememIste zora sokmasi da bir hesap.
Tam tersini su sekilde yapalim
Es adayiniz sizin bugune kadarki harcamalarinizi erkekler kulubune yazsa, sonra da dese ki asik degilim ama begeniyorum vs siz ne dusunursunuz? Hosunuza gider mi? Benim gitmez sahsen. Ben de 30 yasinda evlendim. Bekarligimda annemin evine 40 bin lira harcadim. 20 bine araba aldim. Ayda bir tatile gittim 1000er lira harcadim. Es adayim evlenirken bunlari dusunse cok kirilirdim size bunu anlatmaya calistim
Zaten her sey bir yana asik olmadiginiz adamla evlenmeyin
Böyle olmaz ki.Iste dusunmuyo onu kendine gorev edinmis bizim ailemizin bi adi var ben bunu yapmak durumundayim diyo ama ne kendini ne beni dusunmuyor