- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Benimde bugün 9.gün ve hala regli gelmedi 6.gnde test yaptım negatif kanda mı baktırsam diye düşündüm normalde gecikmelerim 3gn faln olurdu geçen ay 6 oldubu ay 9. Gndeyim şuan napcam kafam karışık tadını nasıl çıkarıyosun bana da yardımcı olur musunBenim adetim 10 gün oldu gecikeli bi 7.günde birde 9.günde test yaptım sonuçlar negatif ama ben yine de umudumu senin kadar yitirmedim daha çok erken senin icin kan tahlili için biraz daha beklemek istiyorum her ay bu heyecanı yaşamak bile nasip olmuyor azıcık tadını çıkarayım
Benimde bugün 9.gün ve hala regli gelmedi 6.gnde test yaptım negatif kanda mı baktırsam diye düşündüm normalde gecikmelerim 3gn faln olurdu geçen ay 6 oldubu ay 9. Gndeyim şuan napcam kafam karışık tadını nasıl çıkarıyosun bana da yardımcı olur musunBenim adetim 10 gün oldu gecikeli bi 7.günde birde 9.günde test yaptım sonuçlar negatif ama ben yine de umudumu senin kadar yitirmedim daha çok erken senin icin kan tahlili için biraz daha beklemek istiyorum her ay bu heyecanı yaşamak bile nasip olmuyor azıcık tadını çıkarayım
Adetime 5 gün Var kahverengi lekeydi kanama gibi değildi ama küçük bşydi nohuttan biraz büyükYerlesme kanamasi adetin gecimis mi?
Ömrümde ilk defa 5 gün gecikme yaşamıştım o zaman da oğluma hamileymisim şimdi oğlum 6 yaşında doğumdan 2 ay sonra adet oldum ben ve hiç gecikme yaşadım hatta erken olmuslugum daha çok bu ay iyi değerlendirdim hadi bakalım derdim pat gününde gelirdi ya bari 2 3 gün gecikte bi havalara gireyim test yapıp bi heyecan yasiyim yok nerde ama ilk defa bu ay 11 gün oldu artık yok yok 2 test negatif ama hala içimden bir ses belli olmaz diyor işte öyle kendimi avutup belki de hamileyimdir heyecanı ile tadını cikartiyorum çünkü adet olmamaktan korkmuyorum bi sokturucuye bakar gidipte onu almak istemiyorum Dr dan bir sonra ki adet tarihime kadar tadını cikartcam bi iki test daha yapıp heyecan yasicam tabiki uzulucemde tek çizgiyi görünce ama yapacak birşey yok gücümüzün yetmediği bi durum Rabbim nasıl dilerse oyleBenimde bugün 9.gün ve hala regli gelmedi 6.gnde test yaptım negatif kanda mı baktırsam diye düşündüm normalde gecikmelerim 3gn faln olurdu geçen ay 6 oldubu ay 9. Gndeyim şuan napcam kafam karışık tadını nasıl çıkarıyosun bana da yardımcı olur musun
Ne güzel bir evlat sahibisin allahım acısını göstermesin sağlıklı sihatli büyüymeyi nasip etsin inşallahÖmrümde ilk defa 5 gün gecikme yaşamıştım o zaman da oğluma hamileymisim şimdi oğlum 6 yaşında doğumdan 2 ay sonra adet oldum ben ve hiç gecikme yaşadım hatta erken olmuslugum daha çok bu ay iyi değerlendirdim hadi bakalım derdim pat gününde gelirdi ya bari 2 3 gün gecikte bi havalara gireyim test yapıp bi heyecan yasiyim yok nerde ama ilk defa bu ay 11 gün oldu artık yok yok 2 test negatif ama hala içimden bir ses belli olmaz diyor işte öyle kendimi avutup belki de hamileyimdir heyecanı ile tadını cikartiyorum çünkü adet olmamaktan korkmuyorum bi sokturucuye bakar gidipte onu almak istemiyorum Dr dan bir sonra ki adet tarihime kadar tadını cikartcam bi iki test daha yapıp heyecan yasicam tabiki uzulucemde tek çizgiyi görünce ama yapacak birşey yok gücümüzün yetmediği bi durum Rabbim nasıl dilerse oyle
O bnde adetten once hic olmaz ama oncesidende geliyo diyorlarAdetime 5 gün Var kahverengi lekeydi kanama gibi değildi ama küçük bşydi nohuttan biraz büyük
Erken gebelik testi değilse nasıl erken sonuç vermesini bekliyorsunuz? Normal testlerin duyarlılığı düşük. Ben predictor ile denemiştim adetten altı gün önce, pozitif çıkmıştı.Benimki erken gebelik testi değil normal test yalnız
İnş canım allah sizlere de ikram etsinNe güzel bir evlat sahibisin allahım acısını göstermesin sağlıklı sihatli büyüymeyi nasip etsin inşallah
Amin canımİnş canım allah sizlere de ikram etsin
Tabiki de erken. Güven bana kendini boşuna olumsuz etkileme.İyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi(( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın
Ne zaman yapıyım testTabiki de erken. Güven bana kendini boşuna olumsuz etkileme.
2 gün kala silikkkk çok silik çıkabilirNe zaman yapıyım test((
İyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi(( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın
Erken gebelik testimi yaptı yoksa normal gebelik testimiBen erken olduğunu gecikme olmadan bakılmayacağını biliyordum ama bir arkadaşım adetine 1 hafta 10 gün kala testler yapmaya başladı hatta ben kızmıştım ona olmaz öyle şey bekle diye ama yanılan ben oldum. Bikaç tane negatif çıktı . Ama o adetine 5 gün kala yine test yapmış silik çıkmış akşamına kan verdi sonuç pozitif . Hatta bu olay daha dün oldu
Ben gerçekten erkenden öğrenileceğini bilmiyordum
Erken gebelik testimi yaptı yoksa normal gebelik testimi
canim tek çizgi var bisey yok gibi strese sokma kendini canim benim 4 gün once yumuryam catladi anladim ben yumurtlama donemimdi suan hicbsekilde kasik agrim yok geçti biliyorum ama niye bukadar çok atesim var ?Erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi var bakarmısınızzzzz
Dikkatli bakınca belli oluyor zaten silik çizgi fotoda tam belli olmamış Galiba üşütmüş olabilirsin başka bir neden aklıma gelmedicanim tek çizgi var bisey yok gibi strese sokma kendini canim benim 4 gün once yumuryam catladi anladim ben yumurtlama donemimdi suan hicbsekilde kasik agrim yok geçti biliyorum ama niye bukadar çok atesim var ?
canim tek çizgi var bisey yok gibi strese sokma kendini canim benim 4 gün once yumuryam catladi anladim ben yumurtlama donemimdi suan hicbsekilde kasik agrim yok geçti biliyorum ama niye bukadar çok atesim var ?
[/QUO yumurta döllenince olmuyo mu kiihasta dglim bi yerim agrmiyo
Bende gördüm silik çizgiyi kan verdiniz mi sonucu merak ettimErken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi var bakarmısınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?