Gebeliğe Hazırlık Kızlar bi bakarmısınız canim çok sıkkın :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bugün 9.gün ve hala regli gelmedi 6.gnde test yaptım negatif kanda mı baktırsam diye düşündüm normalde gecikmelerim 3gn faln olurdu geçen ay 6 oldubu ay 9. Gndeyim şuan napcam kafam karışık tadını nasıl çıkarıyosun bana da yardımcı olur musun

Benimde bugün 9.gün ve hala regli gelmedi 6.gnde test yaptım negatif kanda mı baktırsam diye düşündüm normalde gecikmelerim 3gn faln olurdu geçen ay 6 oldubu ay 9. Gndeyim şuan napcam kafam karışık tadını nasıl çıkarıyosun bana da yardımcı olur musun

Ömrümde ilk defa 5 gün gecikme yaşamıştım o zaman da oğluma hamileymisim şimdi oğlum 6 yaşında doğumdan 2 ay sonra adet oldum ben ve hiç gecikme yaşadım hatta erken olmuslugum daha çok bu ay iyi değerlendirdim hadi bakalım derdim pat gününde gelirdi ya bari 2 3 gün gecikte bi havalara gireyim test yapıp bi heyecan yasiyim yok nerde ama ilk defa bu ay 11 gün oldu artık yok yok 2 test negatif ama hala içimden bir ses belli olmaz diyor işte öyle kendimi avutup belki de hamileyimdir heyecanı ile tadını cikartiyorum çünkü adet olmamaktan korkmuyorum bi sokturucuye bakar gidipte onu almak istemiyorum Dr dan bir sonra ki adet tarihime kadar tadını cikartcam bi iki test daha yapıp heyecan yasicam tabiki uzulucemde tek çizgiyi görünce ama yapacak birşey yok gücümüzün yetmediği bi durum Rabbim nasıl dilerse oyle

Ne güzel bir evlat sahibisin allahım acısını göstermesin sağlıklı sihatli büyüymeyi nasip etsin inşallah

Benimki erken gebelik testi değil normal test yalnız
Erken gebelik testi değilse nasıl erken sonuç vermesini bekliyorsunuz? Normal testlerin duyarlılığı düşük. Ben predictor ile denemiştim adetten altı gün önce, pozitif çıkmıştı.

İyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi (( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın

Ben erken olduğunu gecikme olmadan bakılmayacağını biliyordum ama bir arkadaşım adetine 1 hafta 10 gün kala testler yapmaya başladı hatta ben kızmıştım ona olmaz öyle şey bekle diye ama yanılan ben oldum. Bikaç tane negatif çıktı . Ama o adetine 5 gün kala yine test yapmış silik çıkmış akşamına kan verdi sonuç pozitif . Hatta bu olay daha dün oldu
Ben gerçekten erkenden öğrenileceğini bilmiyordum

Erken gebelik testimi yaptı yoksa normal gebelik testimi

Erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi var bakarmısınızzzzz

Eklentiler

• 6F4074D8-A152-41D0-B6E2-2AA6557F04A7.jpeg
    154,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 6D5B8128-6614-483F-B40B-62C6EC266B0B.jpeg
    153,1 KB · Görüntüleme: 53
Erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi var bakarmısınızzzzz
canim tek çizgi var bisey yok gibi strese sokma kendini canim benim 4 gün once yumuryam catladi anladim ben yumurtlama donemimdi suan hicbsekilde kasik agrim yok geçti biliyorum ama niye bukadar çok atesim var ?

canim tek çizgi var bisey yok gibi strese sokma kendini canim benim 4 gün once yumuryam catladi anladim ben yumurtlama donemimdi suan hicbsekilde kasik agrim yok geçti biliyorum ama niye bukadar çok atesim var ?
Dikkatli bakınca belli oluyor zaten silik çizgi fotoda tam belli olmamış Galiba üşütmüş olabilirsin başka bir neden aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…