- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Adet oldum test beni yanılttı bozuktu sanırımBende gördüm silik çizgiyi kan verdiniz mi sonucu merak ettim
Bu markada aynı şey başıma geldiği için sormuştum inşallah en kısa zamanda nasip olurAdet oldum test beni yanılttı bozuktu sanırım
malesef regl olmussunuz okudum ama sonra okuyanlar icin bir sey yazmak istiyorum. testlerin icideki ikici serit islandigi icin belli olmaya basliyor ve biz de burada hamilesin hamilesin hayirli olsun diyoruz. test sahibi regl oldum diyor. ben bu sekilde heveslendirmemeliyiz diye dusunuyorum birbirimizi yikim oluyor.. hamilelik olsa ikinci cizgi renk degistiriyor. bu gibi durumlarda ise sadece belli olmus yeri.. benim de basima bir kac kere geldi ogrendim.Erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi var bakarmısınızzzzz
Amin Cnm bi daha o markayı almayı düşünmüyorumBu markada aynı şey başıma geldiği için sormuştum inşallah en kısa zamanda nasip olur
Evet regl oldum bi daha bu kadar erken yapmayacağım diğer türlü hayal kırıklığı oluyormalesef regl olmussunuz okudum ama sonra okuyanlar icin bir sey yazmak istiyorum. testlerin icideki ikici serit islandigi icin belli olmaya basliyor ve biz de burada hamilesin hamilesin hayirli olsun diyoruz. test sahibi regl oldum diyor. ben bu sekilde heveslendirmemeliyiz diye dusunuyorum birbirimizi yikim oluyor.. hamilelik olsa ikinci cizgi renk degistiriyor. bu gibi durumlarda ise sadece belli olmus yeri.. benim de basima bir kac kere geldi ogrendim.
Benimde 12 gün geçti adetim 10.günde test yaptm negatif sizinle aynı durumdayım ama umidim yok açıkçasıBenim adetim 10 gün oldu gecikeli bi 7.günde birde 9.günde test yaptım sonuçlar negatif ama ben yine de umudumu senin kadar yitirmedim daha çok erken senin icin kan tahlili için biraz daha beklemek istiyorum her ay bu heyecanı yaşamak bile nasip olmuyor azıcık tadını çıkarayım
Malesef temel sorun cok önceden testlere başlamak ders oldu ama bana bu kdr erken öğrenip kendime bunu yapmıcamHer markada bu durum yasanabiliyor. Fazla idrar kullanmamaya ve 10 dakikadan sonra teste bakmamaya dikkat edin. Ben deyalniz kalpler 'e katiliyorum. Herkes bir umut arayarak buraya geliyor sonra iyi niyetle gebelik yorumlari yapiliyor ama sonucu daha fazla uzuntu oluyor.
ahh ahh ben de kac test tukettim sayisini bilmem.. iyi para kazaniyor ureticiler.. umut tacirleri.Malesef temel sorun cok önceden testlere başlamak ders oldu ama bana bu kdr erken öğrenip kendime bunu yapmıcam
Yok artık yapmıcam Bnde çok verdim Varsa ztn belli ediyo kendiniahh ahh ben de kac test tukettim sayisini bilmem.. iyi para kazaniyor ureticiler.. umut tacirleri.
aynen tecrube edindikce hemen teste kosmuyorsun. hele korunmayi birakali ilk aylar hemen gorecegiz saniyoruz cift cizgiyi.Yok artık yapmıcam Bnde çok verdim Varsa ztn belli ediyo kendini
Bilmıyorum çok üzgünüm stres yapmıcam diyorum ama çok üzülüyorumaynen tecrube edindikce hemen teste kosmuyorsun. hele korunmayi birakali ilk aylar hemen gorecegiz saniyoruz cift cizgiyi.
ben de ayni durumdayim sozde bu ay kan tahlili vercem diye kur yapmadim etkilemesin diye. akisina birakcam dusunmicem stres yapmicam demistim her dk burdayim konulari okuyorum vs.Bilmıyorum çok üzgünüm stres yapmıcam diyorum ama çok üzülüyorum
Benim hala adetim gelmedi en son 21 agustostu 8 ekime randevum var gebe olmadığım kesin şimdiye birçok belirti çıkardı hicbir şey yok 3 test negatifBenimde 12 gün geçti adetim 10.günde test yaptm negatif sizinle aynı durumdayım ama umidim yok açıkçası
Benimde hala gelmedi 8 ekimde randevum var benimde ikimizde güzel haberler alırız inşallah gerçi hiç umidim yok ama belirtm falanda yok testlerde negatif aynı durumdayız şuanBenim hala adetim gelmedi en son 21 agustostu 8 ekime randevum var gebe olmadığım kesin şimdiye birçok belirti çıkardı hicbir şey yok 3 test negatif
Kaç aydır deniyorsunuz canımben de ayni durumdayim sozde bu ay kan tahlili vercem diye kur yapmadim etkilemesin diye. akisina birakcam dusunmicem stres yapmicam demistim her dk burdayim konulari okuyorum vs.
8-9 aydir.. pko var ama.. yeni bir konu actim oraya da bakar misinizKaç aydır deniyorsunuz canım
Tamam canım8-9 aydir.. pko var ama.. yeni bir konu actim oraya da bakar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?