Gebeliğe Hazırlık Kızlar bi bakarmısınız canim çok sıkkın :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi var bakarmısınızzzzz
malesef regl olmussunuz okudum ama sonra okuyanlar icin bir sey yazmak istiyorum. testlerin icideki ikici serit islandigi icin belli olmaya basliyor ve biz de burada hamilesin hamilesin hayirli olsun diyoruz. test sahibi regl oldum diyor. ben bu sekilde heveslendirmemeliyiz diye dusunuyorum birbirimizi yikim oluyor.. hamilelik olsa ikinci cizgi renk degistiriyor. bu gibi durumlarda ise sadece belli olmus yeri.. benim de basima bir kac kere geldi ogrendim.

5 gun onceden cikti benim. Ama genelde adet gunu cikiyormuş. Biraz daha bekleyin

Evet regl oldum bi daha bu kadar erken yapmayacağım diğer türlü hayal kırıklığı oluyor

Benimde 12 gün geçti adetim 10.günde test yaptm negatif sizinle aynı durumdayım ama umidim yok açıkçası

Malesef temel sorun cok önceden testlere başlamak ders oldu ama bana bu kdr erken öğrenip kendime bunu yapmıcam

Benim hala adetim gelmedi en son 21 agustostu 8 ekime randevum var gebe olmadığım kesin şimdiye birçok belirti çıkardı hicbir şey yok 3 test negatif
Benimde hala gelmedi 8 ekimde randevum var benimde ikimizde güzel haberler alırız inşallah gerçi hiç umidim yok ama belirtm falanda yok testlerde negatif aynı durumdayız şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…