- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Benim adetim 10 gün oldu gecikeli bi 7.günde birde 9.günde test yaptım sonuçlar negatif ama ben yine de umudumu senin kadar yitirmedim daha çok erken senin icin kan tahlili için biraz daha beklemek istiyorum her ay bu heyecanı yaşamak bile nasip olmuyor azıcık tadını çıkarayım
Ne kadar zamandır deniyordunuz canımmm
Canım benim de 5 gün kala çıkmıştı hatta her odanın ışığında o idrarli çubuğa baktım yetmedi her iki tarafda olan balkonlarda baktımçünkü o kadar zayıf cılız sadece gönül gözü açık olanların görebileceği bi çizgiydi . Rabbim o harika anı isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
O zaman çıkmayabilir bekleyin
Kız daha neetttinİlk deneme kimyasaldı 2.deneme Tutmadı bu 3.deneme
Özelde baktırdım canım hatta öyle söylemesine rağmen inatla da verdim sonuç hüsran olmuştu :/ sonra da hep adet tarihimin geçmesini bekledim ama o da nasip olmadı hayırlısı.Hemşire yanlış biliyor cnm galiba çıkıyo kanda 3-4 gün kala
28 ilk pozitifi görünce sonra kimyasal olunca çok demoralize oldumKız daha neetttin
Kaç yaşındasın ki neden bu kadar erken üzülmeye başlıyorsun
Özelde baktırdım canım hatta öyle söylemesine rağmen inatla da verdim sonuç hüsran olmuştu :/ sonra da hep adet tarihimin geçmesini bekledim ama o da nasip olmadı hayırlısı.
Bence gecikme olursa yap testı çünkü hamileligin ilk ve en önemli belirtisi beklenen adetin gelmemesiNe bileyim forumun birinde bi arkadaşın 6 gün kala çıkmışta bi umut dedim negatif bakalım 3 gün kala deniyim diyorum :))) bi an umutsuzluğa kapıldımm
Çok erken benım arkadaşıö adeti 4 gün geçti halde kan tahlilinde ckmadı o derece yani moralını bozma bende senin gibi bekliyorum progesteron testimde çok iyi cktıİyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi(( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın
5 gebelik yaşadım en erken çıkan adete bir gün kala çıktı ilk kızımda adetim 3 gün geçtiğinde bile negatifti kan testi 0.1 di 6 gün çok erken
İnsallah hayırlısıyla gelirÇok erken benım arkadaşıö adeti 4 gün geçti halde kan tahlilinde ckmadı o derece yani moralını bozma bende senin gibi bekliyorum progesteron testimde çok iyi cktı
Ah bir umuttt ins benimde pozitif cikar
İnsallahhhhhhhhh
İnş vardır cnm ikimizdede yoksa bile deneyeceğiz pes etmek yok Rabbim bilir zamanınıBenimde 10. Gun 4 gebelik testinde 2. Cizgi cikti ama gunler boyunca azaldi (catlatma ignesinin etkisi bende uzun kaldi diye dusunduk burda forumda) gebelik testinde <5 yaziyordu (bu deger 5 mi demek 5 ten kucuk mu demek emin degilim acikcasi) oyle gorunce moral bozuklugu ile doktora bile soramadim ztn. Bitane erken gebelik testi denedim 2 gun once onda hic bisey cikmadi. Yarinda ztn tahlillerimi yaptircaktim belki doktora derm beta hcg de ekler misiniz diye bakalim. Ama bebis yoksa gecikmeyip adet olsam keske
Aynen oyleee nedense hemen demorilize oluyoruz kendi adimada oyleyim biraz hirs yapinca olmuyor bu isler onun zamani belli beklemek gerekiyor ama bu foruma girdikten sonra kafa yeme garantiliİnş vardır cnm ikimizdede yoksa bile deneyeceğiz pes etmek yok Rabbim bilir zamanını
Aynen oyleee nedense hemen demorilize oluyoruz kendi adimada oyleyim biraz hirs yapinca olmuyor bu isler onun zamani belli beklemek gerekiyor ama bu foruma girdikten sonra kafa yeme garantili
Valla ya çok stres oluyo insanAynen oyleee nedense hemen demorilize oluyoruz kendi adimada oyleyim biraz hirs yapinca olmuyor bu isler onun zamani belli beklemek gerekiyor ama bu foruma girdikten sonra kafa yeme garantili
Evet işte o yüzden regl geçmeden bi daha yapma bence canım28 ilk pozitifi görünce sonra kimyasal olunca çok demoralize oldum
3 gün kala çıkar diye düşünüyorum öyle yapım dedimEvet işte o yüzden regl geçmeden bi daha yapma bence canım
İnşallhİnsallah hayırlısıyla gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?