Gebeliğe Hazırlık Kızlar bi bakarmısınız canim çok sıkkın :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi (( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın

Canim kan testi icin bile erken dayanamiyosan 3 4 gun sonra kan testi yaptir. Ben adet olacagim gun hamile oldugumu bildigim halde cift cizgiyi gorme heyecaniyla test yaptim cikmadi

canım benim şu anda çok yeni bi hamileliğim var değerim 10 diyim düşün. 4 gün var daha testte çok ama çok silik çıktı. 6 gün kala hiç çıkmamıştı. umudunu kaybetme.

canım benim şu anda çok yeni bi hamileliğim var değerim 10 diyim düşün. 4 gün var daha testte çok ama çok silik çıktı. 6 gün kala hiç çıkmamıştı. umudunu kaybetme.

Bugün 5 var adete bekliyim o zmn bugün yapsam çıkcağını sanmıyorum sizde benim gibi 6 gün kalamı yaptınız hayırlı olsun bebiş sağlıkla gelsin :))

ben 7 gün kaladan beri her gün yapıyordum :) ilk defa 4 gün kala öyle çizgi çıktı. 5 gün kala da çok hayali bişi vardı
Bende 3 gün kala yapıyım diyorum dayanabilirsem çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah darısı başıma olsun :) hangi test markasını kullandınız ve ovülasyon testi falan kullandınız mı

çok teşekkürler. benim ilk denememdi. ovülasyon da kullandım. hem ovü. hem gebelik testi laboquick ti. darısı başınıza inşallah :)

Yumurtlama donemimde iliski oldu yumurtam catladi gene iliski ve ertesi sabah gene yaptik burda bi bayan bana %0 bir ihtimallle kalirsin diyo yani anlamadim yumurtam catladktan 1 hafta sonra mi iliski oluyo sanki kadin beni ultrasyona vermis yaaaa pesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…