- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Nasıl yani. Şimdi 6 gün var. 3 gün sonra tekrar mı yapacaksın3 gün kala çıkar diye düşünüyorum öyle yapım dedim
EvetNasıl yani. Şimdi 6 gün var. 3 gün sonra tekrar mı yapacaksın
Sen bilirsin canım
İyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi(( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın
Adet olmassam kan veririm diyorum ama dayaramassam nolur bilmiyorum :)))Canim kan testi icin bile erken dayanamiyosan 3 4 gun sonra kan testi yaptir. Ben adet olacagim gun hamile oldugumu bildigim halde cift cizgiyi gorme heyecaniyla test yaptim cikmadi
Ben gecikmenin ilk günü yaptım yoktu 3.gün yaptım yoktu 5.gün yaptım hafif bi çizgi çıkmıştı..
canım benim şu anda çok yeni bi hamileliğim var değerim 10 diyim düşün. 4 gün var daha testte çok ama çok silik çıktı. 6 gün kala hiç çıkmamıştı. umudunu kaybetme.
ben 7 gün kaladan beri her gün yapıyordum :) ilk defa 4 gün kala öyle çizgi çıktı. 5 gün kala da çok hayali bişi vardıBugün 5 var adete bekliyim o zmn bugün yapsam çıkcağını sanmıyorum sizde benim gibi 6 gün kalamı yaptınız hayırlı olsun bebiş sağlıkla gelsin :))
İyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi(( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın
Geciksin hele sonra yap
Bende 3 gün kala yapıyım diyorum dayanabilirsem çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah darısı başıma olsun :) hangi test markasını kullandınız ve ovülasyon testi falan kullandınız mıben 7 gün kaladan beri her gün yapıyordum :) ilk defa 4 gün kala öyle çizgi çıktı. 5 gün kala da çok hayali bişi vardı
çok teşekkürler. benim ilk denememdi. ovülasyon da kullandım. hem ovü. hem gebelik testi laboquick ti. darısı başınıza inşallah :)Bende 3 gün kala yapıyım diyorum dayanabilirsem çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah darısı başıma olsun :) hangi test markasını kullandınız ve ovülasyon testi falan kullandınız mı
Ayni markayı kullanıyorum bende ne zaman test yapsam bak yine heyecan bastı :)çok teşekkürler. benim ilk denememdi. ovülasyon da kullandım. hem ovü. hem gebelik testi laboquick ti. darısı başınıza inşallah :)
ayy çok heyecanlı. yumurtlaman ne zamandı? :)Ayni markayı kullanıyorum bende ne zaman test yapsam bak yine heyecan bastı :)
10-11 Eylül koyu çizgiydi 12 Eylül’de silikleşmişti 3 günü değerlendirdik sonra uzun zaman değerlendiremedik eşim yoktu tutarmı bilmıorum o yüzden yanı sadece yumurtlama günleri olduayy çok heyecanlı. yumurtlaman ne zamandı? :)
Bide bu sabah camaşırımda kahverengi leke vardı o ne demek10-11 Eylül koyu çizgiydi 12 Eylül’de silikleşmişti 3 günü değerlendirdik sonra uzun zaman değerlendiremedik eşim yoktu tutarmı bilmıorum o yüzden yanı sadece yumurtlama günleri oldu
Yerlesme kanamasi adetin gecimis mi?Bide bu sabah camaşırımda kahverengi leke vardı o ne demek((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?