- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Adet sonunu bekle derken canımAdet sonunu bekle canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet sonunu bekle derken canımAdet sonunu bekle canim
Yani adet tarihini bekle ve bir kac gün sonra test yap bence. Ben de oyle yaptim. Oncesinde dr kan testi yaptı çıkmadı bişey. Yani ben gerci karışıklık old düşünüyorum hastanede ama olsun. Bhcg 5. Bisey di hamike degilsin dedi. Ankara'yadönünce dr gittim 9 haftalik hamileymişim. Brn ikinci adet i bekledim. Evde test yaptim2 tane ikisi de pozitiftiAdet sonunu bekle derken canım
Canim ben adet oldum ve 2 gün sürdü normalde 4 gün falan sürerdi hamile olma ihtimalim yok değil miYani adet tarihini bekle ve bir kac gün sonra test yap bence. Ben de oyle yaptim. Oncesinde dr kan testi yaptı çıkmadı bişey. Yani ben gerci karışıklık old düşünüyorum hastanede ama olsun. Bhcg 5. Bisey di hamike degilsin dedi. Ankara'yadönünce dr gittim 9 haftalik hamileymişim. Brn ikinci adet i bekledim. Evde test yaptim2 tane ikisi de pozitifti
Ben de de 2 gün sürdü ama kesik kesik . DrCanim ben adet oldum ve 2 gün sürdü normalde 4 gün falan sürerdi hamile olma ihtimalim yok değil mi
Ben neden öyle sürdü canım. 2 gün kesik kesik geldi ve doktor üzerine görmüşsün dedi. Kahverengi değişik bir kıvam daydı. Yoğun pıhtı gibi kahverengi bir şeydi. Görünce hamile olduğumu düşünüp korktum. Ve gerçekten hamileymişim. O zaman korktum Ama şimdi mutluyum. İnşallah senin de olur Allah gönlüne göre versin. Şimdi bebeğim 5 aylık olduCanim ben adet oldum ve 2 gün sürdü normalde 4 gün falan sürerdi hamile olma ihtimalim yok değil mi
Çanım ama adetten 1 gün önce kan testi yapmıştım negatifti sonra kan geldi çok yoğun ve aşırı ağrıyla zaten 2 gün sürdü bitti hatta ovülasyon testi sipariş ettim bu ay için eğer ki hamileysem ne zaman çıkarBen de de 2 gün sürdü ama kesik kesik . Dr
Ben neden öyle sürdü canım. 2 gün kesik kesik geldi ve doktor üzerine görmüşsün dedi. Kahverengi değişik bir kıvam daydı. Yoğun pıhtı gibi kahverengi bir şeydi. Görünce hamile olduğumu düşünüp korktum. Ve gerçekten hamileymişim. O zaman korktum Ama şimdi mutluyum. İnşallah senin de olur Allah gönlüne göre versin. Şimdi bebeğim 5 aylık oldu
Çok sevindim canim ya senin adına benim çok yoğun oldu ve pıhtı bile geldi 2 gün sürdü bitti şiddetli bel ağrısı karın ağrısı bittiği için dünde birliktelik oldu ovülasyon testlerim bugün gelicek onları yapmaya başlayaçağım göğüslerimde şişkinlik var bu ayda deneyeceğiz sürekli hamile olsam keşke ama zannetmiyorum ya o kadar yoğun 2 gün kan geldiInan ki ben bu adetten sonra 20 gün sonra dr gittim. Hamile degilsin dedi. Tsh bhcg yi bastırıyormuş. Tiroid ptoblemi var ben de. Meger hamileymişim. 5 gun bekledim anksra ya dondum test yaptim 2 tane pozitif cikti. Ve Gulhaneye gittim usg cekti hamistim. O yuzden dedim. Ben de adetten 3 gun once birliktelik oldu korunmasiz. Ve 3 gün sonra insnilmaz bel ağrısı adet sancısı vs 2 gun hasta oldum. Kahverengimsiydi ve cokk değişikti. Her zamanki gibi değildi. Oyle korktum. Ama bana ilk gittigim yerdeki hemsire test yapmak icin ikinci adetini bekle bunu üzerine görmüş olabilirsin dedi. Ve oyoeymis de. Ne kadsr sürede belli olur bilmiyorum sma en az 2 hafta gecmeli bence
Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versinÇok sevindim canim ya senin adına benim çok yoğun oldu ve pıhtı bile geldi 2 gün sürdü bitti şiddetli bel ağrısı karın ağrısı bittiği için dünde birliktelik oldu ovülasyon testlerim bugün gelicek onları yapmaya başlayaçağım göğüslerimde şişkinlik var bu ayda deneyeceğiz sürekli hamile olsam keşke ama zannetmiyorum ya o kadar yoğun 2 gün kan geldi
Aynı şeyleri yaşayoruç ve aynı güne randevumuz var Allahtan hayırlısı artik ben 1 gebelik yaşamış biri olarak eğer gebe olsaydım şimdiye kadar kendini belli ederdi diyorum o yüzden gebe olmadığıma net eminimBenimde hala gelmedi 8 ekimde randevum var benimde ikimizde güzel haberler alırız inşallah gerçi hiç umidim yok ama belirtm falanda yok testlerde negatif aynı durumdayız şuan
Bende öyleyim valla ilk gebeligimde adetten çok once hissetmistm ama şimdi herhangi bi his veya belirtm yok malesef bende gebelik yok diye düşünüyormAynı şeyleri yaşayoruç ve aynı güne randevumuz var Allahtan hayırlısı artik ben 1 gebelik yaşamış biri olarak eğer gebe olsaydım şimdiye kadar kendini belli ederdi diyorum o yüzden gebe olmadığıma net eminim
Aynen günümden önce vajinamda seyirme olmuştu hiç böyle adet belirtim olmamıştı bu ne ya diyordum şimdi adet belirtisinden başka birşey yaşamadım onlar da geçti gittiBende öyleyim valla ilk gebeligimde adetten çok once hissetmistm ama şimdi herhangi bi his veya belirtm yok malesef bende gebelik yok diye düşünüyorm
Hayırlısı olsun canım napalm dua etmekten başka bişey gelmez elimizdenAynen günümden önce vajinamda seyirme olmuştu hiç böyle adet belirtim olmamıştı bu ne ya diyordum şimdi adet belirtisinden başka birşey yaşamadım onlar da geçti gitti