Gebeliğe Hazırlık Kızlar bi bakarmısınız canim çok sıkkın :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi :KK43:(( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın

Canim kan testi icin bile erken dayanamiyosan 3 4 gun sonra kan testi yaptir. Ben adet olacagim gun hamile oldugumu bildigim halde cift cizgiyi gorme heyecaniyla test yaptim cikmadi😂

canım benim şu anda çok yeni bi hamileliğim var değerim 10 diyim düşün. 4 gün var daha testte çok ama çok silik çıktı. 6 gün kala hiç çıkmamıştı. umudunu kaybetme.

canım benim şu anda çok yeni bi hamileliğim var değerim 10 diyim düşün. 4 gün var daha testte çok ama çok silik çıktı. 6 gün kala hiç çıkmamıştı. umudunu kaybetme.

Bugün 5 var adete bekliyim o zmn bugün yapsam çıkcağını sanmıyorum sizde benim gibi 6 gün kalamı yaptınız hayırlı olsun bebiş sağlıkla gelsin :))

ben 7 gün kaladan beri her gün yapıyordum :) ilk defa 4 gün kala öyle çizgi çıktı. 5 gün kala da çok hayali bişi vardı
Bende 3 gün kala yapıyım diyorum dayanabilirsem çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah darısı başıma olsun :) hangi test markasını kullandınız ve ovülasyon testi falan kullandınız mı

Bende 3 gün kala yapıyım diyorum dayanabilirsem çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah darısı başıma olsun :) hangi test markasını kullandınız ve ovülasyon testi falan kullandınız mı
çok teşekkürler. benim ilk denememdi. ovülasyon da kullandım. hem ovü. hem gebelik testi laboquick ti. darısı başınıza inşallah :)

Yumurtlama donemimde iliski oldu yumurtam catladi gene iliski ve ertesi sabah gene yaptik burda bi bayan bana %0 bir ihtimallle kalirsin diyo yani anlamadim yumurtam catladktan 1 hafta sonra mi iliski oluyo sanki kadin beni ultrasyona vermis yaaaa pesss😡

Back