- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Nasıl yani. Şimdi 6 gün var. 3 gün sonra tekrar mı yapacaksın3 gün kala çıkar diye düşünüyorum öyle yapım dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani. Şimdi 6 gün var. 3 gün sonra tekrar mı yapacaksın3 gün kala çıkar diye düşünüyorum öyle yapım dedim
EvetNasıl yani. Şimdi 6 gün var. 3 gün sonra tekrar mı yapacaksın
Sen bilirsin canım
İyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi(( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın
Adet olmassam kan veririm diyorum ama dayaramassam nolur bilmiyorum :)))Canim kan testi icin bile erken dayanamiyosan 3 4 gun sonra kan testi yaptir. Ben adet olacagim gun hamile oldugumu bildigim halde cift cizgiyi gorme heyecaniyla test yaptim cikmadi![]()
Ben gecikmenin ilk günü yaptım yoktu 3.gün yaptım yoktu 5.gün yaptım hafif bi çizgi çıkmıştı..
canım benim şu anda çok yeni bi hamileliğim var değerim 10 diyim düşün. 4 gün var daha testte çok ama çok silik çıktı. 6 gün kala hiç çıkmamıştı. umudunu kaybetme.
ben 7 gün kaladan beri her gün yapıyordum :) ilk defa 4 gün kala öyle çizgi çıktı. 5 gün kala da çok hayali bişi vardıBugün 5 var adete bekliyim o zmn bugün yapsam çıkcağını sanmıyorum sizde benim gibi 6 gün kalamı yaptınız hayırlı olsun bebiş sağlıkla gelsin :))
İyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi(( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın
Geciksin hele sonra yap
Bende 3 gün kala yapıyım diyorum dayanabilirsem çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah darısı başıma olsun :) hangi test markasını kullandınız ve ovülasyon testi falan kullandınız mıben 7 gün kaladan beri her gün yapıyordum :) ilk defa 4 gün kala öyle çizgi çıktı. 5 gün kala da çok hayali bişi vardı
çok teşekkürler. benim ilk denememdi. ovülasyon da kullandım. hem ovü. hem gebelik testi laboquick ti. darısı başınıza inşallah :)Bende 3 gün kala yapıyım diyorum dayanabilirsem çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin insallah darısı başıma olsun :) hangi test markasını kullandınız ve ovülasyon testi falan kullandınız mı
Ayni markayı kullanıyorum bende ne zaman test yapsam bak yine heyecan bastı :)çok teşekkürler. benim ilk denememdi. ovülasyon da kullandım. hem ovü. hem gebelik testi laboquick ti. darısı başınıza inşallah :)
ayy çok heyecanlı. yumurtlaman ne zamandı? :)Ayni markayı kullanıyorum bende ne zaman test yapsam bak yine heyecan bastı :)
10-11 Eylül koyu çizgiydi 12 Eylül’de silikleşmişti 3 günü değerlendirdik sonra uzun zaman değerlendiremedik eşim yoktu tutarmı bilmıorum o yüzden yanı sadece yumurtlama günleri olduayy çok heyecanlı. yumurtlaman ne zamandı? :)
Bide bu sabah camaşırımda kahverengi leke vardı o ne demek10-11 Eylül koyu çizgiydi 12 Eylül’de silikleşmişti 3 günü değerlendirdik sonra uzun zaman değerlendiremedik eşim yoktu tutarmı bilmıorum o yüzden yanı sadece yumurtlama günleri oldu
Yerlesme kanamasi adetin gecimis mi?Bide bu sabah camaşırımda kahverengi leke vardı o ne demek((