- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
6 gün çok erkenİyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi(( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın
5 gebelik yaşadım en erken çıkan adete bir gün kala çıktı ilk kızımda adetim 3 gün geçtiğinde bile negatifti kan testi 0.1 di 6 gün çok erkenİyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi(( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın
Evet cnm adetlerin duzenliyse adete 5 gün kala bile çıkıyor. Hemde eczanede ki 4 TL. Olan testlerde bileİyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi(( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın
Erkenİyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi(( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın
Bi arkadaşın 6 gün kala silik cıkmış sonra kan testi vermiş hamile çıkmış acaba bendede öyle olurmu demiştim6 gün çok erken
Ben 2 kez erken gebelik testi kullandım 6 gun once gösteren
2sinde de negatif sonuc aldım ve doğruydu
Regl öncesi test yapmak doğru değil bence. Hem stres hem Allah korusun kimyasal var o yüzden regl gecikmeden test yapmayınBi arkadaşın 6 gün kala silik cıkmış sonra kan testi vermiş hamile çıkmış acaba bendede öyle olurmu demiştim((
5 gebelik yaşadım en erken çıkan adete bir gün kala çıktı ilk kızımda adetim 3 gün geçtiğinde bile negatifti kan testi 0.1 di 6 gün çok erken
Benim 6 gün var ve dediğiniz gibi basit testlerden yarin tekrarmı yapsam acabaEvet cnm adetlerin duzenliyse adete 5 gün kala bile çıkıyor. Hemde eczanede ki 4 TL. Olan testlerde bile
Regl öncesi test yapmak doğru değil bence. Hem stres hem Allah korusun kimyasal var o yüzden regl gecikmeden test yapmayın
Ne kadar zamandır deniyordunuz canımmm1 kimyasalım var zaten
Evet bende heray öyle düşünüyorum ama hiç gecikmiyorBenim adetim 10 gün oldu gecikeli bi 7.günde birde 9.günde test yaptım sonuçlar negatif ama ben yine de umudumu senin kadar yitirmedim daha çok erken senin icin kan tahlili için biraz daha beklemek istiyorum her ay bu heyecanı yaşamak bile nasip olmuyor azıcık tadını çıkarayım
Canım benim de 5 gün kala çıkmıştı hatta her odanın ışığında o idrarli çubuğa baktım yetmedi her iki tarafda olan balkonlarda baktımKimisine çıkıyor o yüzden(
Hemşire yanlış biliyor cnm galiba çıkıyo kanda 3-4 gün kalaHiç canını sıkma cnm 6 gün çok erken ben adete 1 gün varken kanda baktırmak için hastaneye gittiğimde oradaki hemşire boşuna baktırma en az 3 gün geçmesi lazım kanda çıkması için demişti
O zaman çıkmayabilir bekleyinBenimki erken gebelik testi değil normal test yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?