Gebeliğe Hazırlık Kızlar bi bakarmısınız canim çok sıkkın :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetim 10 gün oldu gecikeli bi 7.günde birde 9.günde test yaptım sonuçlar negatif ama ben yine de umudumu senin kadar yitirmedim daha çok erken senin icin kan tahlili için biraz daha beklemek istiyorum her ay bu heyecanı yaşamak bile nasip olmuyor azıcık tadını çıkarayım 😂

Ne bileyim forumun birinde bi arkadaşın 6 gün kala çıkmışta bi umut dedim negatif bakalım 3 gün kala deniyim diyorum :))) bi an umutsuzluğa kapıldımm

Canım benim de 5 gün kala çıkmıştı hatta her odanın ışığında o idrarli çubuğa baktım yetmedi her iki tarafda olan balkonlarda baktım 😂😂😂 çünkü o kadar zayıf cılız sadece gönül gözü açık olanların görebileceği bi çizgiydi . Rabbim o harika anı isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin 🙏🏻

6 gün çok erken galiba yarin yapsaydım keşke :))) aminnnnn çok güzel dua ettiniz

İyi akşamlar arkadaşlar adetime 6 gün var gebelik testi yaptım çıkmadı kimilerine cıkıyomuş ilerleyen günlerde pozitife döner mi :KK43:(( çokmu erken davrandım canim aşırı sıkkın
Çok erken benım arkadaşıö adeti 4 gün geçti halde kan tahlilinde ckmadı o derece yani moralını bozma bende senin gibi bekliyorum progesteron testimde çok iyi cktı

İnsallahhhhhhhhh

Benimde 10. Gun 4 gebelik testinde 2. Cizgi cikti ama gunler boyunca azaldi (catlatma ignesinin etkisi bende uzun kaldi diye dusunduk burda forumda) gebelik testinde <5 yaziyordu (bu deger 5 mi demek 5 ten kucuk mu demek emin degilim acikcasi) oyle gorunce moral bozuklugu ile doktora bile soramadim ztn. Bitane erken gebelik testi denedim 2 gun once onda hic bisey cikmadi. Yarinda ztn tahlillerimi yaptircaktim belki doktora derm beta hcg de ekler misiniz diye bakalim. Ama bebis yoksa gecikmeyip adet olsam keske

Benimde 10. Gun 4 gebelik testinde 2. Cizgi cikti ama gunler boyunca azaldi (catlatma ignesinin etkisi bende uzun kaldi diye dusunduk burda forumda) gebelik testinde <5 yaziyordu (bu deger 5 mi demek 5 ten kucuk mu demek emin degilim acikcasi) oyle gorunce moral bozuklugu ile doktora bile soramadim ztn. Bitane erken gebelik testi denedim 2 gun once onda hic bisey cikmadi. Yarinda ztn tahlillerimi yaptircaktim belki doktora derm beta hcg de ekler misiniz diye bakalim. Ama bebis yoksa gecikmeyip adet olsam keske
İnş vardır cnm ikimizdede yoksa bile deneyeceğiz pes etmek yok Rabbim bilir zamanını

Aynen oyleee nedense hemen demorilize oluyoruz kendi adimada oyleyim biraz hirs yapinca olmuyor bu isler onun zamani belli beklemek gerekiyor ama bu foruma girdikten sonra kafa yeme garantili😂😂😂
Aynen oyleee nedense hemen demorilize oluyoruz kendi adimada oyleyim biraz hirs yapinca olmuyor bu isler onun zamani belli beklemek gerekiyor ama bu foruma girdikten sonra kafa yeme garantili😂😂😂
Valla ya çok stres oluyo insan :((( keşke 15 günde 1 belli olsa her Ay beklemek zor oluyo 😀😀

Back