- Konu Sahibi BeyazPerim
- #4.581
Hep aynı resmi koymak istemiyorum fıstıklar, sıkıyoruz insanları bende başka fotoğraf yok 3 tane aynı fotoğraf..Yarın bir gün ekelrim yenilerini çekinip.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni görmeyen bir metin şentürk kaldı zaten :roflol:Ya niye ben sadece pandora ve derinsuyu gördümmmm; ötekileri de görmek istiyorummmmm; basla Hülya:lepi:
Hep aynı resmi koymak istemiyorum fıstıklar, sıkıyoruz insanları bende başka fotoğraf yok 3 tane aynı fotoğraf..Yarın bir gün ekelrim yenilerini çekinip.
beni görmeyen bir metin şentürk kaldı zaten :roflol:
Yok derinsucum, burundan degil tabiiki, ama yüz ifaden animsatti galiba o kisiyiyerimseniben
beni görmeyen bir metin şentürk kaldı zaten :roflol:
pamuksekeri benzetemedim kimseye uzak ya birazda..
pamuk şekeri benzetemedim kıs kimseye seni de..ama maşşallah diyim...
derin su sanki bu son resminde birine benzion ama ...ve bu resim diğerinden çok daha hoş anacım ...:asigim:
bir öncekin de kibariye ye çalıyodun ama bunda neredeyse gülben ergen diyesim varboshayallersmile
resim küçük mü çıktı?
Derinsu ne güzel cikmissin bu resimde; böyle masum saf bi halinv var yerimseniben kaydirigubbakcemile2 :hulya:
pamuk şekeri benzetemedim kıs kimseye seni de..ama maşşallah diyim...
derin su sanki bu son resminde birine benzion ama ...ve bu resim diğerinden çok daha hoş anacım ...:asigim:
bir öncekin de kibariye ye çalıyodun ama bunda neredeyse gülben ergen diyesim varboshayallersmile
teşekkür ederim tatlım o senin güzelliginnnbayanssulusmileopuyorumnanaktan
Cok haklisin canim, evet benim güzelligim delikafadulden delikafadulden delikafadulden