Gelinlik Modelleri Kizlar benim gelinligim kotumu!! (Resimli)

bence de güzel bir gelinlik ,onlar seni kıskanmışlar bence ondan öyle demişler .
hem kime ne ki , sen beğenmişsin gerisi boş..

bence gayet zarif bi gelinlik. Ayrıca gelinlik işi güzellik gibi göreceli bi kavram kimi balıktan hoşlanır kimi prensesten kimi dantel sever kimi tül.

Kizlar allah askina benim gelinligim cirkinmi bazi arkadaslarim surekli elistiri yaptilar sinirlerik cok bozuldu gecmiste kalsadaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gelinlik söz konusu oldu mu herkesin bir zevki bir beğenisi hayalinde olan bir tarz vardır.

herkes farklı tarz gelinlikleri beğenir kimi düz olsun der kimi kabarık.

önemli olan senin zevkin canım. sen beğendiysen tamamdır.

mutluluklar dilerim.

Kizlar allah askina benim gelinligim cirkinmi bazi arkadaslarim surekli elistiri yaptilar sinirlerik cok bozuldu gecmiste kalsadaa

Siz öyle başlık koyunca cidden kötü mü diye düşündüm bir an ama gayet güzel gelinliğiniz var güzel taşımışsınız arkadaşlarınız kendi üzerinde hayal etmiştir ve onlara olmamıştır ama size çok yakışmış :)

bence önemli olan senin beğenmen kim ne demiş umrunda olmasın. bu senin özel günün sen kendini hangi gelinliğin içinde mutlu hissediceksen o gelinliği giy beğenmeyen daha güzelini kendisi giysin herkesin zevki farklıdır. sen oyle herkesin zevkine bakarsan gelinlik alamazsın. en güzeli kendi beğendiğini almak ve benim fikrimce gelinlik gayet güzel ve şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…