• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kizlar benim gelinligim kotumu!! (Resimli)

Gelinlikle sadelik daha gorkemli duruyo bence. Pullar taslar hic bana gore degil kisiden kisiye degisir zaten.Ama yakinim tasli ve abartili gelinlik gosterse de bunu uygun dille soylerdim. Sen kulak tika herkese sadelik en degerli seydir.

Kizlar allah askina benim gelinligim cirkinmi bazi arkadaslarim surekli elistiri yaptilar sinirlerik cok bozuldu gecmiste kalsadaa :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok net görünmüyor ama yine de burdan bile çok hoş duruyor..Bence de önemli olan senin içine sinmiş olması..İçindeyken kendini iyi hissettiysen gerisi boş :)

Herkesin beğenisi farklı tabi.ben giysemhiç yakışmazdı sizde güzel durmuş. Ben gelinlikte giydiğiniz tarz kumaşı sevmiyorum mesela..Daha hiç giyemedim kısmetse giyerim bnde birgün..
Önemli olan sana yakışması cok tatlı görünüyorsun gerisi boş..

Saol canim

ben şu mantığı asla anlamıyorum.Bir kere gelin olacaksın diye oraya dantel şuraya taş tuş ekleyip hediye paketine döneceğine sade olsun asil olsun kesinlikle daha iyi :))) o açıdan dert etme kimseyi :)

Cok tesekkur ederim canim evet bende tasli gelinlik sevmem inci zaeif suruyo helede etklerinde tas olan gelinlikler hic ho ls deil bana gore

Ben de taş sevmiyorum hele bazılarında gri gibi görünüyor onlara daha gıcık oluyorum :19: gelinlik dantelli olmalı benim gözümde, çok az incileri de olabilir :31:

çevrendekiler gelinlik giyememiş insanlar bence belliki seni kıskanmışlar .bence gayet güzel ve sizde güzel taşımışınız. sadelik duruluk herzaman kendine daha çok güvendiğinin kanıtıdır bence .kimseye kulak asmayın ben bayıldımm maşallah :34::34:

Bizim turk kadinlari tasi abartiyi sevdikleri senin bu sade guzel gelinligini begenmemisler belli ki.
Bence cok guzel. Sende prenses olmussun icinde.

Bizim turk kadinlari tasi abartiyi sevdikleri senin bu sade guzel gelinligini begenmemisler belli ki.
Bence cok guzel. Sende prenses olmussun icinde.

Aynen öyle, gelinlik deyince özellikle bazıları için bolca kabarık ve şatafat geliyor akıla, benim için ise tam tersi masum olmalı, zarif olmalı gelin dediğin. :16:

azra sen beğendinmi beğendin niye elalemi takıyorsun salla gitsin ya ağzı olan konuşur böylelerinede ben beğendim giyende benim bana göre çok ta sade ve şık dedim mi karşı tarafı kilitlersin boşver hiç üzme kendini

Back