• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kizlar benim gelinligim kotumu!! (Resimli)

azrammmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
714
39
53
İstanbul
Kizlar allah askina benim gelinligim cirkinmi bazi arkadaslarim surekli elistiri yaptilar sinirlerik cok bozuldu gecmiste kalsadaa :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ..

Eklentiler

• $1401045035467.jpg
    $1401045035467.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 249
  • $1401045094283.jpg
    $1401045094283.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 248
Gayet guzel bir gelinlik
Neyini begenmediler ki? Bosver canim begenmesinler onemli degil ki.

Canim benim cok harika bi gelinlik sahsen.bayildim

bence çok güzel bi gelinlik :1:

Bu ..

herkesin zevki farklıdır kimi prenses modellerdeki gibi kabarık sever kimi düz elbise gibi olanları sever taşlı işlemeli dantelli vs vs bunlar hep zevk meselesi sen o gelinliğin içinde mutlu olduysan gerisi kimseyi bağlamaz gayet güzel bir gelinlik içini rahat tut :16:

herkesin zevki farklıdır kimi prenses modellerdeki gibi kabarık sever kimi düz elbise gibi olanları sever taşlı işlemeli dantelli vs vs bunlar hep zevk meselesi sen o gelinliğin içinde mutlu olduysan gerisi kimseyi bağlamaz gayet güzel bir gelinlik içini rahat tut :16:

Haklisin canim ama insanin moralini bozuyolar yorum yapmamasi gerekiyo bggenmeyen bir insanin tsk ederim

Gelinlik çok güzel ve size çok yakışmış :nazar: :16: sanırım arkadaşlarınız üzerinde 3 kg taş olan gelinlikleri beğendikleri için beğenmemişler. Boş verin herkes konuşur böyle şeyleri iyi kötü. Siz giydiniz, beğendiniz, mutlu oldunuz =) önemli olan da bu :34:

Farklı Bi gelinlik, kızılayın dağıttığı gelinliklerden değil :D ben açık olmama rağmen beğendim hani,

bende çok beğendim, cesaret isteyen bir model yani herkese yakışmaz bence, benzeri bana yakışmamıştı :1: size çok yakışmış.

Gelinlik çok güzel ve size çok yakışmış :nazar: :16: sanırım arkadaşlarınız üzerinde 3 kg taş olan gelinlikleri beğendikleri için beğenmemişler. Boş verin herkes konuşur böyle şeyleri iyi kötü. Siz giydiniz, beğendiniz, mutlu oldunuz =) önemli olan da bu :34:

Cok tesekkur ederim canim evet bende tasli gelinlik sevmem inci zaeif suruyo helede etklerinde tas olan gelinlikler hic ho ls deil bana gore

Back