Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)
- Konu Sahibi butterfly
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar bugün 6. günüm ve işe basladım. simdilik iyi gidiyor. işim masa bası oldugu için cok zorlanmadım.
Gecmis olsuun normal hayatina dondun! Halsizlik olur simdi, enerji veren seyler ye bide masanda duruyordur su zaten, bol bol su ic
Gecmis olsuun normal hayatina dondun! Halsizlik olur simdi, enerji veren seyler ye bide masanda duruyordur su zaten, bol bol su ic
canım çok çok geçmiş olsun hayırlı olsun darısı benim başıma en geç kasım sonu umarım bende ameliyatımı olup işime dönmüş olurum.
- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- 123
Taner bahar 10 sene başkent hastanesinde calışmıs. Simdi özel muayenehanesi va. Kardesimde orda doktor arastırmıstı. Diger doktorlar elinin hafif oldugunu, insancıl birî demişlerdi. Daha sonra zühtü bey daha agır bastı. Cok fazla ameliyat yapıyor ve olumsuz bir yazı okumadım hakkında.
cnm öncelikle çok geçmiş olsun tüm sayfalarını okudum bende gazide kemal fındıkçıoğluna burun ameliyatı oldum şuan yurt dışında dönmesini bekliyorum hem burun kontrolüm var hem meme büyütme için görüşecez ama benim aklımda da ankara da zühtü demir vardı hala da var ama ameliyat olmama rağmen burnumda ufak bi çıkıntı sorunum var ve ben meme ameliyatı olmak istediğimi söylemiştim daha önce meme ameliyatı sırada burundaki sıkıntıyı da hallederiz hiç problem olcak bişey değil demişti yani burnumdaki işlem olmasa direk zühtü beyle bi görüşme yapardım ama şuan beklemek zorundayım burun kontrolüm için.Dr söylemişti burnunda ikinci bi işlem gerekebilir ameliyattan sonra diye ama yine de güveni kırılıyo insanın sen zühtü beyden memnunsun anladığım kadarıyla bende dr değiştirsem acaba??? bi de cnm kızın kaç yaşında ameliyat sonrası kucak gerekti mi nasıl idare ettin benim ufak oğlum 18-19 aylık 1.5 yaşında bende onu düşünüp duruyorum kucaklamadan nasıl günleri bitiiricem bakalım.. Tekrar geçmiş olsun canım artık tadını çıkarma vakti senin için...
- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- 123
bi de bişey daha sorucam cnm nerdeyse herkese soruyorum bunu sanırım bi kızın var bi daha çocuk düşünüyo musun benim iki oğlum var ben hemen ameliyat olmak istiyorum ama bi üçüncü çocuk isteği var eşimde kafamı karıştırıyo sürekli şimdi ameliyat olup ilerde çocuk olsa hamilelik vs belki deforme olur ameliyat olmasam bi kere ufaklığımı büyütücem sonra hamile kal emzir en az 5 yıl ameliyatı ertelemek zorunda kalıcam bekleyemem valla zaten 27 yaşındayım bu yılları bekleyerek de tüketmek istmiyorum şu önümüzdeki yazı bi görsem hayırlısıyla bütün düşüncelerim bitmiş olacak inş ameliyatımı olmuş olucam iyileşmiş olucam inşallahhhh...
- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
cnm öncelikle çok geçmiş olsun tüm sayfalarını okudum bende gazide kemal fındıkçıoğluna burun ameliyatı oldum şuan yurt dışında dönmesini bekliyorum hem burun kontrolüm var hem meme büyütme için görüşecez ama benim aklımda da ankara da zühtü demir vardı hala da var ama ameliyat olmama rağmen burnumda ufak bi çıkıntı sorunum var ve ben meme ameliyatı olmak istediğimi söylemiştim daha önce meme ameliyatı sırada burundaki sıkıntıyı da hallederiz hiç problem olcak bişey değil demişti yani burnumdaki işlem olmasa direk zühtü beyle bi görüşme yapardım ama şuan beklemek zorundayım burun kontrolüm için.Dr söylemişti burnunda ikinci bi işlem gerekebilir ameliyattan sonra diye ama yine de güveni kırılıyo insanın sen zühtü beyden memnunsun anladığım kadarıyla bende dr değiştirsem acaba??? bi de cnm kızın kaç yaşında ameliyat sonrası kucak gerekti mi nasıl idare ettin benim ufak oğlum 18-19 aylık 1.5 yaşında bende onu düşünüp duruyorum kucaklamadan nasıl günleri bitiiricem bakalım.. Tekrar geçmiş olsun canım artık tadını çıkarma vakti senin için...
Ben cok pimpirikliyimdir. Agrı esiğimde cok düşük. Parmagım kesilse 1 hafta bie yere deymesin diye tutarım. O yüzden ameliyattan cok korkmustum. İlk 3 gün gercekten zor geciyor. Yatıp kalkamamak, ufak tedek yaptıgın seyleri yapamamak sînirlerini bozuyor insanın. Bugün tam 1 hafta oldu ve masallah iyiyim. Normal hayatıma döndüm. Tabi hala agır birsey kaldırmak yasak. Kızım 2 yasında sürekli kucak istiyor. Annem ve esim ilgileniyor. Agrım sızım dokununca var. Arada batma tarzı agrılarda oluyor. O da 1 haftaya gecer galiba. Doktorudan cok memnunum. Kardesim doktor. O bile olursam zühtü beye olurum diyor
- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
bi de bişey daha sorucam cnm nerdeyse herkese soruyorum bunu sanırım bi kızın var bi daha çocuk düşünüyo musun benim iki oğlum var ben hemen ameliyat olmak istiyorum ama bi üçüncü çocuk isteği var eşimde kafamı karıştırıyo sürekli şimdi ameliyat olup ilerde çocuk olsa hamilelik vs belki deforme olur ameliyat olmasam bi kere ufaklığımı büyütücem sonra hamile kal emzir en az 5 yıl ameliyatı ertelemek zorunda kalıcam bekleyemem valla zaten 27 yaşındayım bu yılları bekleyerek de tüketmek istmiyorum şu önümüzdeki yazı bi görsem hayırlısıyla bütün düşüncelerim bitmiş olacak inş ameliyatımı olmuş olucam iyileşmiş olucam inşallahhhh...
2. Cocugu düşünüyorum ama hemen degil o yüzden beklemek istemiyorum. Cok büyük olmadıgı sürece protezin sarkmaya neden olacagını sanmıyorum.
- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
Döndüm canım. Ödemlerimde olmasa daha iyi olacam 6 kilo almısım normal mi?
kilo değilde ...ödemlerden dolayı fazla çıkıyor olabilirsin...birde protezler var ....dren kullanılmadı mı kullanmayınca vücutta çok ödem birike biliyormuş....bende aldım ama 1 kilo kadar birazda almamız normal iyileşelim çabucak diye protein takviyesi besin alalım derken boğazda durmuyor..
zühtü beyin muayenehanesi var sanırım tam olarak nerede?ya da telefonunu özelden mesaj atar mısınız?
- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
kilo değilde ...ödemlerden dolayı fazla çıkıyor olabilirsin...birde protezler var ....dren kullanılmadı mı kullanmayınca vücutta çok ödem birike biliyormuş....bende aldım ama 1 kilo kadar birazda almamız normal iyileşelim çabucak diye protein takviyesi besin alalım derken boğazda durmuyor..
Diren kullanılmadı. Ben zaten diren istemiyordum. Direne karsı Fobi olustu bende.
biraz cok olmus o , gerci dr kardesin daha iyi bilir anestezist sonucta ama narkoz ya da o ameliyat sonrasi dekstroz yuklemesinden olsa gerek insnin istahi acayip aciliyor. ama cok kilo artmis ya ilginc.. sordun mu doktora?
gunaydın canım.bence amelıyattan sonra kılo artısı normal.bende amelıyattan sonra kılo almıstım.ama yınede doktoruna bır sor ıstersen kafan takılmasın
- 1 Ağustos 2010
- 564
- 77
- 123
6 kilo gerçekten de biraz fazla değil mi o kadar ödem olur mu dicem ama hamileykende ödemden dolayı şişiyo insan olabilir belki de. protezlerin 300-325 di sanırım vücuduna 1 kilo katmış olsa gerisi ödemdir o zaman bi haftada 5 kilo almadın herhalde bugünden itibaren bende fazla olan 4 kilomu verecem ah ettim bir ay içinde dur bakalım.
- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
ben bırak kilo almayı ameliyattan sonra çılgın gibi kilo verdim sıkıntıdan stresten midir nedir numaralı gözlüğüm yüzüme büyük gelmeye başladı o derece yani yüzden direk kilo veririm ben zaten.. ama 10 güne falan toparladım şuan eski kilomdayım 51-52 arası.
Kilo ve ödem olur ama 6 kilo fazla dedi. Bugün adet gördüm belki onun şişliğide vardı. Adetim bitsin tekrar tartışacam. Pazartesi gidecem doktoruma. Onada soracam
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Kilo ve ödem olur ama 6 kilo fazla dedi. Bugün adet gördüm belki onun şişliğide vardı. Adetim bitsin tekrar tartışacam. Pazartesi gidecem doktoruma. Onada soracam
Ben diger konudada yazdım ama burayada yaziyim Göbek bölgesindeki şişlik bendede olmuştu.Ameliyattan sonra tekrar adet oldum ben ve oldukça sıkıntılı geçmişti.Adetim bittikten sonra yavaş yavaş o şişlikte gitti.Bir aya kadar düzelen bir durum canım,endişe etme Birde serumların şişkinligi var,kolay degil o kadar narkotik ilaç ve serum yedik
- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
Ben diger konudada yazdım ama burayada yaziyim Göbek bölgesindeki şişlik bendede olmuştu.Ameliyattan sonra tekrar adet oldum ben ve oldukça sıkıntılı geçmişti.Adetim bittikten sonra yavaş yavaş o şişlikte gitti.Bir aya kadar düzelen bir durum canım,endişe etme Birde serumların şişkinligi var,kolay degil o kadar narkotik ilaç ve serum yedik
Sagol cnm,
Birde düz tek yastık yattıgımda uyandıgımda gögüs bölgemde üstten bastırılmıs gibi bir agrı hissediyorum. Bu ne zaman gecer. Artık yan yatmak istiyorum
evet foto bekliyoruzz
senden de beklıyoruz canım artık avatar foton senın mı?
Son düzenleme:
Merhaba kızlar bende gögüslerımı buyutmek ıstıyorum 26 yasında olmama ragmen sankı cocuk gogsune sahıbım aslında bırazda zayıfım bununde etkısı var sanırsam. sızınkılerde cok kucukmuydu bu amelıyat olmama engelmıdır kendımı artık kadın gıbı hısetmek ıstıyorum benı en ıyı sız anlarsınızbutterfly canım sen doktorundan tam olarak memnunmusun bende ankarada yaptıracagım bıraz basık olmus falan yazmıstın tavsıyene ıhtıyacım var..bırde fıyatı ne kadardı okudum yazdıklarını ama o gozume carpmadı.