• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

Sagol canım, resmen gün öldürüyorum. Yarın daha iyi olacam diye motive ediyorum. Biraz uyuyabilsem zaman gececek ama uyuyamıyorum.
Cocuk emzirenler sizde de aynı agrı mı var merak ediyorum. Sütün bol oldugu zaman 2 gün emziremeyince gögüste kramplı bir agrı olurdu. Dokununca bile acır. Hareket etmeyince öyle bir agrı. Hareketlenince o agrı ikiye katlıyor.

zühtü beyle görüşüp karar verdikten ne kadar zaman sonra ameliyat oldunuz?

zühtü beyle görüşüp karar verdikten ne kadar zaman sonra ameliyat oldunuz?

2 ay önce artık bende ameliyat olmalıyım diye arastırmalara agırlık vermştim. 1 ay önce doktorların sayısını ikiye indirmiştim.kararımı kesinlestirdiğim zaman ameliyatıma 20 gün vardı. Cok kararsızdım. Zühtü bey tecrubesi bende güven verdi. Cogu doktor kendisini övüyor. Zühtü beyde öyle birsey yok. Rahat birisi. Zaten cok hastası var ısrarcı degil. Belki o da karar vermemi kolaylastırmıstır

ben zühtü bey,osman latifoğlu ve nebil bozdoğanla görüşmeyi düşünüyorum hepsini bu siteden öğrendim ameliyat olmaya karar verince :) kafam çok karışık.

ben zühtü bey,osman latifoğlu ve nebil bozdoğanla görüşmeyi düşünüyorum hepsini bu siteden öğrendim ameliyat olmaya karar verince :) kafam çok karışık.
Taner baharlada görüşmeni tavsiye ederim.
Ne zaman düşünüyorsun ameliyatını?
4 gün önce bu sıralar ameliyata giriyordum. Her gecen gün insan gercekten daha iyi hissediyor

Taner baharlada görüşmeni tavsiye ederim.
Ne zaman düşünüyorsun ameliyatını?
4 gün önce bu sıralar ameliyata giriyordum. Her gecen gün insan gercekten daha iyi hissediyor

darısı başıma :) en yakın zamanda olmak istiyorum gerçi 4-5 kilo vermem lazım Taner Bahar nerede çalışıyor?

darısı başıma :) en yakın zamanda olmak istiyorum gerçi 4-5 kilo vermem lazım Taner Bahar nerede çalışıyor?

Taner bahar 10 sene başkent hastanesinde calışmıs. Simdi özel muayenehanesi va. Kardesimde orda doktor arastırmıstı. Diger doktorlar elinin hafif oldugunu, insancıl birî demişlerdi. Daha sonra zühtü bey daha agır bastı. Cok fazla ameliyat yapıyor ve olumsuz bir yazı okumadım hakkında.

çok geçmiş olsun canım. inşallah istediğin gibi olur büyüklüğü duruşu falan. memnun kalman dileğiyle

karar aşaması ne zormuş :( aileme haber verip vermeme konusunda da emin değilim ama okuduklarımdan anladığım ilk birkaç gün refakatçı şart

Yeni siteyi begenmedim telefondan cok karısık :(( eskisi daha güzeldi.

Karar asaması zor canım, kararını verdikten sonra zaman cok cabuk geciyor.30 dan geri sayım yapıyordum simdi 4. Günü bitirdim ;)

çok geçmiş olsun canım. inşallah istediğin gibi olur büyüklüğü duruşu falan. memnun kalman dileğiyle

Tskler hemşerim, denizlide oturuyordun dimi? Aklımda öyle kalmıs. Şuan seklinden dolayı boyutunu pek anlayamıyorum ama vucudumla uyumlu olacagını biliyorum

karar aşaması ne zormuş :( aileme haber verip vermeme konusunda da emin değilim ama okuduklarımdan anladığım ilk birkaç gün refakatçı şart

Sana moral ve destek verebileceğini düşündüğün, güvendiğin birilerine mutlaka haber vermelisin canım ve bu kişi de aileden biri olmalı diye düşünüyorum. Kendi başına da üstesinden gelinebilir belki, ben o açıdan düşünmüyorum çok, ama ameliyat sıkıntılarıyla birlikte yalnızlık senfonisi hiç iyi bir ikili değil kanımca :34:

Back