Sagol canım, resmen gün öldürüyorum. Yarın daha iyi olacam diye motive ediyorum. Biraz uyuyabilsem zaman gececek ama uyuyamıyorum.
Cocuk emzirenler sizde de aynı agrı mı var merak ediyorum. Sütün bol oldugu zaman 2 gün emziremeyince gögüste kramplı bir agrı olurdu. Dokununca bile acır. Hareket etmeyince öyle bir agrı. Hareketlenince o agrı ikiye katlıyor.
kızlar fena halde geri sayım yapasım var ancak konu nerden acılıyo bulamadım yahuuu :26:
zühtü beyle görüşüp karar verdikten ne kadar zaman sonra ameliyat oldunuz?
Taner baharlada görüşmeni tavsiye ederim.ben zühtü bey,osman latifoğlu ve nebil bozdoğanla görüşmeyi düşünüyorum hepsini bu siteden öğrendim ameliyat olmaya karar verince :) kafam çok karışık.
Taner baharlada görüşmeni tavsiye ederim.
Ne zaman düşünüyorsun ameliyatını?
4 gün önce bu sıralar ameliyata giriyordum. Her gecen gün insan gercekten daha iyi hissediyor
Taner baharlada görüşmeni tavsiye ederim.
Ne zaman düşünüyorsun ameliyatını?
4 gün önce bu sıralar ameliyata giriyordum. Her gecen gün insan gercekten daha iyi hissediyor
darısı başıma :) en yakın zamanda olmak istiyorum gerçi 4-5 kilo vermem lazım Taner Bahar nerede çalışıyor?
kontrolde ne söyledi doktor bey suan nasıl durumdalar ameliyattan genel olarak memnun kaldınız mı?Canım benim suandaki görüntü cok kötü hem küçük gibi hemde cok ayrık üstelik basık.
Şu an telefondan giriyorum siteye,yarın yardımcı olurum bu konuda
ben zühtü bey,osman latifoğlu ve nebil bozdoğanla görüşmeyi düşünüyorum hepsini bu siteden öğrendim ameliyat olmaya karar verince :) kafam çok karışık.
bana da yollarsan cok sevinirim canimÖzelden linki gönderiyorum arkadaşlar.Sitede bu tür linklerin paylaşımı yasak diye biliyorum,ceza almak istemem
Doç.Dr.Serdar Öztürk ile de görüşmeni tavsiye ederim
çok geçmiş olsun canım. inşallah istediğin gibi olur büyüklüğü duruşu falan. memnun kalman dileğiyle
karar aşaması ne zormuşaileme haber verip vermeme konusunda da emin değilim ama okuduklarımdan anladığım ilk birkaç gün refakatçı şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?