inşallah dr a karar verip günü belirlendikten sonra anneme söylemeyi düşünüyorum ya bu arada az önce de erkek arkadaşımla konuştum kesinlikle yaptırmamı istemiyor ben bakmak dokunmak istemem diyor tüm erkekler böyle mi?Sana moral ve destek verebileceğini düşündüğün, güvendiğin birilerine mutlaka haber vermelisin canım ve bu kişi de aileden biri olmalı diye düşünüyorum. Kendi başına da üstesinden gelinebilir belki, ben o açıdan düşünmüyorum çok, ama ameliyat sıkıntılarıyla birlikte yalnızlık senfonisi hiç iyi bir ikili değil kanımca
inşallah dr a karar verip günü belirlendikten sonra anneme söylemeyi düşünüyorum ya bu arada az önce de erkek arkadaşımla konuştum kesinlikle yaptırmamı istemiyor ben bakmak dokunmak istemem diyor tüm erkekler böyle mi?
Paşa gönlü bilir
Ben de bakmak dokunmak isteyenlerle yoluma devam ederim
bende erkek arkadaşımı ikna edemiyorum.ama baskalarına sorunca buyuk gogsu kim sevmez ki??acaba biz kendimizi risk altına atmayalım diye mi böyle diyolar anlamıyorum...ilerisini de düşünmek zorundayız sonucta ya gercekten begenmezlerse duzenlı yolunda giden bi ilişki sanırım çıkmaza girer
bende erkek arkadaşımı ikna edemiyorum.ama baskalarına sorunca buyuk gogsu kim sevmez ki??acaba biz kendimizi risk altına atmayalım diye mi böyle diyolar anlamıyorum...ilerisini de düşünmek zorundayız sonucta ya gercekten begenmezlerse duzenlı yolunda giden bi ilişki sanırım çıkmaza girer
Erkek arkadaşını ikna etmek... Enteresan bir kavram :44:
İlişkinin çıkmaza girmesi... Bu daha da enteresan :44:
Tabii bunlar benim fikrim ama, gönül gözüyle bakan ne küçüklüğünden dert yanar ne büyüklüğünden ne doğallığından ne yapaylığından. Ancak kadına eşya gibi bakan zihniyet herşeyi eleştirme hakkını bulur kendinde ve bu cins insanlar da bana uzak olsun lütfen, mümkünse. Ben seni her halinle seviyorum, bana güzel görünmek için yaptırıyorsan zahmete girme dese bunu anlarım, saygım da sonsuz olur. Ama kendi mükemmelmiş gibi benim göğüslerimin doğallığını sorgulayacak kişiye de bulmuş da bunuyor derim, hatta daha fazlasını derim sanırım. Pek ayarım yoktur.
Erkek arkadaşını ikna etmek... Enteresan bir kavram :44:
İlişkinin çıkmaza girmesi... Bu daha da enteresan :44:
Tabii bunlar benim fikrim ama, gönül gözüyle bakan ne küçüklüğünden dert yanar ne büyüklüğünden ne doğallığından ne yapaylığından. Ancak kadına eşya gibi bakan zihniyet herşeyi eleştirme hakkını bulur kendinde ve bu cins insanlar da bana uzak olsun lütfen, mümkünse. Ben seni her halinle seviyorum, bana güzel görünmek için yaptırıyorsan zahmete girme dese bunu anlarım, saygım da sonsuz olur. Ama kendi mükemmelmiş gibi benim göğüslerimin doğallığını sorgulayacak kişiye de bulmuş da bunuyor derim, hatta daha fazlasını derim sanırım. Pek ayarım yoktur.
nemutlu banaaa:)))zaten tabiki dediğin gibi olay:)mart ayı nişanımız var 3 yıldır beraberiz.onun söylediği de zaten ben seni bu halınle sevmıs kabullenmısım kendını degiştirmeni istemiyorumki:)benım yaptırma amacım kendıme guvenımı tazelemek ama karsımdakı acısındanda dusunmek zorundayım yaptırım netıcesınde dogal olmadıktan sonra hakkaten ıkımız ıcınde zorlu olur[/Q
bence kararı kendin vermelisin canım, gögüslerinle mutlu değilsen ve imkanında varsa yaptırmalısın derim. bir gögüsle insan mı değişirmiş hiç.. seni gerçekten seven insan seni anlar, mutsuzluğundan mutsuz olur ve sonuç olarak seni destekler. kararlı olduğunu gösterirsen erkek arkadasınında seni destekleyeceğine hiç süphem yok.
nemutlu banaaa:)))zaten tabiki dediğin gibi olay:)mart ayı nişanımız var 3 yıldır beraberiz.onun söylediği de zaten ben seni bu halınle sevmıs kabullenmısım kendını degiştirmeni istemiyorumki:)benım yaptırma amacım kendıme guvenımı tazelemek ama karsımdakı acısındanda dusunmek zorundayım yaptırım netıcesınde dogal olmadıktan sonra hakkaten ıkımız ıcınde zorlu olur
canım bnimde göğüslerim yok sayılırdı eşim beni o şekilde kabullendi hiç eksikliğimi hissettirmedi bana ..ama ben kendimi hep eksik hissettim ve şimdi keşke çok önceden yaptırsaymışım keşke diyorum.. ameliyat a girerken bile karşıydı valla şimdi iyiki yaptırmışsın diyor gayet memnun
Öyle diyorsa olur, yoksa bizimle değilsını hakeder
İşte benim de kastettiğim bu, ne güzel. Eksikliğini hissettiren insanla evlenmek veya birinin eksikliğini hissettirdiği biriyle evlenmesi çok tuhaf geliyor bana. Bunun için mi evlenir insanlar birbiriyle, herkes birbirinin kusurlarını örter. O seni o konuda eksik hissettirmez, sen onu başka konuda, uyumlu çift budur. Yoksa kimse mükemmel değil.
nemutlu banaaa:)))zaten tabiki dediğin gibi olay:)mart ayı nişanımız var 3 yıldır beraberiz.onun söylediği de zaten ben seni bu halınle sevmıs kabullenmısım kendını degiştirmeni istemiyorumki:)benım yaptırma amacım kendıme guvenımı tazelemek ama karsımdakı acısındanda dusunmek zorundayım yaptırım netıcesınde dogal olmadıktan sonra hakkaten ıkımız ıcınde zorlu olur
kızlar bugün 6. günüm ve işe basladım. simdilik iyi gidiyor. işim masa bası oldugu için cok zorlanmadım.
kızlar bugün 6. günüm ve işe basladım. simdilik iyi gidiyor. işim masa bası oldugu için cok zorlanmadım.
Agır kaldırmadıgın sürece ve kollarını zorlamadıgın sürece bir sıkıntı yaratmaz..Ama sandalyede oturmak sırt agrısı yapabilir.Yastıklarla sırtını desteklersen biraz daha rahat geçirebilirsin bu dönemi bence
Sadece yemekhanede tepsiyi tasırken zorlanır gibi oldum arkadaslarım tasıdı. Onun dısında simdilik iyiyim.
Ooh maşallah maşallah, işe de başlanmış, süper
maşallah sana canım umarım iysindir.e artık foto beklıyoruz senden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?