kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

inşallah dr a karar verip günü belirlendikten sonra anneme söylemeyi düşünüyorum ya bu arada az önce de erkek arkadaşımla konuştum kesinlikle yaptırmamı istemiyor ben bakmak dokunmak istemem diyor tüm erkekler böyle mi?

Paşa gönlü bilir
Ben de bakmak dokunmak isteyenlerle yoluma devam ederim

bende erkek arkadaşımı ikna edemiyorum.ama baskalarına sorunca buyuk gogsu kim sevmez ki??acaba biz kendimizi risk altına atmayalım diye mi böyle diyolar anlamıyorum...ilerisini de düşünmek zorundayız sonucta ya gercekten begenmezlerse duzenlı yolunda giden bi ilişki sanırım çıkmaza girer

çok büyük göğüs bende sevmiyorum erkekler sanıyolarki pamela anderson gibi olcak yapay lastik gibi kocaman bişey ama bizler daha doğal vücudumuzla uyumlu sevimli şirin göğüsler yaptırıyoruz, ben erkek arkadasıma ameliyattan 1 gün önce haber verdim, manyakmısın dedi kızdı vazgçirmeye çalıştı onlar ilerde büyücek dedi annem duysa kızar dedi vs vs dedim ben böyle sevebilcekmisin her halinle severim kendin için yaptır benim için değil dedi, seven erkek canımız acıcak diye düşünerek istemiyo olabilir, acısını çektim sefasınıda sürcem inşallah

Erkek arkadaşını ikna etmek... Enteresan bir kavram :44:
İlişkinin çıkmaza girmesi... Bu daha da enteresan :44:

Tabii bunlar benim fikrim ama, gönül gözüyle bakan ne küçüklüğünden dert yanar ne büyüklüğünden ne doğallığından ne yapaylığından. Ancak kadına eşya gibi bakan zihniyet herşeyi eleştirme hakkını bulur kendinde ve bu cins insanlar da bana uzak olsun lütfen, mümkünse. Ben seni her halinle seviyorum, bana güzel görünmek için yaptırıyorsan zahmete girme dese bunu anlarım, saygım da sonsuz olur. Ama kendi mükemmelmiş gibi benim göğüslerimin doğallığını sorgulayacak kişiye de bulmuş da bunuyor derim, hatta daha fazlasını derim sanırım. Pek ayarım yoktur.

nemutlu banaaa:)))zaten tabiki dediğin gibi olay:)mart ayı nişanımız var 3 yıldır beraberiz.onun söylediği de zaten ben seni bu halınle sevmıs kabullenmısım kendını degiştirmeni istemiyorumki:)benım yaptırma amacım kendıme guvenımı tazelemek ama karsımdakı acısındanda dusunmek zorundayım yaptırım netıcesınde dogal olmadıktan sonra hakkaten ıkımız ıcınde zorlu olur

canım bnimde göğüslerim yok sayılırdı eşim beni o şekilde kabullendi hiç eksikliğimi hissettirmedi bana ..ama ben kendimi hep eksik hissettim ve şimdi keşke çok önceden yaptırsaymışım keşke diyorum.. ameliyat a girerken bile karşıydı valla şimdi iyiki yaptırmışsın diyor gayet memnun

Öyle diyorsa olur, yoksa bizimle değilsını hakeder

İşte benim de kastettiğim bu, ne güzel. Eksikliğini hissettiren insanla evlenmek veya birinin eksikliğini hissettirdiği biriyle evlenmesi çok tuhaf geliyor bana. Bunun için mi evlenir insanlar birbiriyle, herkes birbirinin kusurlarını örter. O seni o konuda eksik hissettirmez, sen onu başka konuda, uyumlu çift budur. Yoksa kimse mükemmel değil.

Kizlar, hepinize teker teker canimbenim diyerek basliyorum. Cunku hepinizin neler cektigini oncesi ve sonrasi olarak cok iyi biliyorum. Hem yasadiklariman hem okuduklarimdan. Ben benim implantimdaki sorunu dr hatasi olarak tespit ettim. Buraya yazmamin amaxi sizden benim topicimdeki son girdigim yaziyi okumaniz. Ozellikle ameliyat olmayacaklar icin com aydinlatici. Lutfen okuyn. Keske ameliyati olmadan bu kadar bilgili olsaydim
Sevgiler

O kesin silikon deyince dısardan cok belli olan birsey sanıyor. İnternetten güzel silikonlu ünlüler üzerine arastırma yap, konusma arasında sununda silikonlu aa bu da silikonluymus gibi söylersin. Esimde önce öyle sanıyordu. Sonra herkeste oldugunu ve dogal göründüğünü görünce onayladı. Daha sonra damla mı yuvarlak mı konusur olduk :))

kızlar bugün 6. günüm ve işe basladım. simdilik iyi gidiyor. işim masa bası oldugu için cok zorlanmadım.

kızlar bugün 6. günüm ve işe basladım. simdilik iyi gidiyor. işim masa bası oldugu için cok zorlanmadım.

hadi bakalım yorma kendini, arkadaşlarından yardım iste bende ameliyat olduğumda muhtemelen 5.6. günde işe dönerim arkadaşım var ofiste o bana yardımcı olucak diye düşünüyoruz :)
ağrın falan yok inşallah ? en dayanılmazı o olurdu..

Agır kaldırmadıgın sürece ve kollarını zorlamadıgın sürece bir sıkıntı yaratmaz..Ama sandalyede oturmak sırt agrısı yapabilir.Yastıklarla sırtını desteklersen biraz daha rahat geçirebilirsin bu dönemi bence

Sadece yemekhanede tepsiyi tasırken zorlanır gibi oldum arkadaslarım tasıdı. Onun dısında simdilik iyiyim.

Sadece yemekhanede tepsiyi tasırken zorlanır gibi oldum arkadaslarım tasıdı. Onun dısında simdilik iyiyim.

Ameliyattan sonra sıt agrısı oluyorya genelde.hani sürekli oturursan sırtın dahada çok agırabilir diye önerdim canım Zorlandıgını hissettigin zaman bırak canım,yapma sakın olurmu.İyi giden sürecini kötüye çevirebilirsin Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…