Canım benim çok sağol bitanesi :) evet çıkarttırdım aslında ben çokta istemiyormuşum yahu ne biliyim çıkarınca bir rahatlık geldi :)) hani bir beladan kurtulmuş gibi oldum. Lipo birdaha asla denemeyeceğim bir işlem olarak kara listemde belimin arkası önü günlerce dayak yemiş gibi hem ağrıyor hemde mosmor :) evet girmişken burnumun ucu hafif düşüktü onu kaldırıverdiler. Birde nefes sorunum vardı şuan şiş şekil olarak net değil ama nefes alsbiliyorum artıkCanım benimmm.Geçmiş olsun yeni gördüm yorumunu..Silikonlar çıkarttın demekki..İnşallah çok güzel bir sonuç alırsın canım,sonucunu çok merak ediyorumLipo çok agrı verici bir işlem yahu Bende göbişime yaptırmıştım.Çok az birşey alınmış olsada agrısı çok fazlaydı,birdaha o işlemi düşünemiyorum bile yani o derece..Geçmiş olsun tekrardan..Aman Maşallahhh barekallahh...Bir sorun olmasın birdaha canım yaa.Demek burundada rötüş yaptırdın haa Vay vay vayyy... Hadi bakalım iyileşte güzel mutlu haberklerle aramızda ol inşallah
Geçmiş olsun cnm umarım bir daha böyle olumsuzluklar yaşamazsın.Dinlen kendine çok çok dikkat et zorlama kendini sakın.Bu süreci hayırlısıyla problemsiz atlatırsın inşallah.
Canım benim birkaç gündür giremedim, aklım hep sendeydi, yavaş yavaş toparlamaya başlamışsın çok sevindim.
KeyfininKahyası sana da çok geçmiş olsun canım, çıkarttırdın demek silikonları, hadi hayırlısı
göğüs agrılarım geçiyo ama bu seferde mantar oldum antibiyotik mahvetti, bileğimin üstündeki damaryolumu acarken zorlanmıslardı hala acıyo şişiyo, ne zahmetli bişeymiş güzel göğüslere kavusmak
göğüs agrılarım geçiyo ama bu seferde mantar oldum antibiyotik mahvetti, bileğimin üstündeki damaryolumu acarken zorlanmıslardı hala acıyo şişiyo, ne zahmetli bişeymiş güzel göğüslere kavusmak
Canım benim birkaç gündür giremedim, aklım hep sendeydi, yavaş yavaş toparlamaya başlamışsın çok sevindim.
KeyfininKahyası sana da çok geçmiş olsun canım, çıkarttırdın demek silikonları, hadi hayırlısı
Canım sana mantar için sihirli bir formül vereyim.
Dayanabileceğin kadar sıcak suyu bir leğene doldur ve içine otur(tabi çamaşırsız). Deneyebileceğin her yöntemden daha etkili bir yöntemdir. Denenmiş onaylanmıştır. Ayrıca antibiyotik kullanırken bol bol vitamin alın arkadaşlar yoksa mantar kaçınılmaz.
ya şey ben daha bekarımda bişey olmaz demi erirse falan zaten en cok orası kasınıyo zarar görcek diye korkuyorum
Bende bugün seni gecirmiştim içimden neler yapıyorsun canım?
Bugün alısveriş merkezine gittim sporcu sütyeni için, ama bulamadım.
Kızlar doktor ameliyattan sonra x-lady L beden sporcu sütyeni takmıs. Bir tanede daha alayım dedim ama istediğim gibi bulamadım. İnternetten alayım diyorum kac beden alayım sizce? Sıkı mı olmalı?
ya şey ben daha bekarımda bişey olmaz demi erirse falan zaten en cok orası kasınıyo zarar görcek diye korkuyorum
kızlar heyecanla 11 aralığı bekliyorummm :) 36 günüm kaldı..
ya bi site vardı bu yabancı bir siteydi öncesi sonrası fotoğrafları vardı kadınların ona ulaşamıyorum linkini bilen var mı :26:
Op. Dr. Oytun dil - www.kozmetikcerrahi.com bu sitede her şey var
Silmişim msjı canımüzgünüm
tüh yaa başkasında yok mu fıstıklar
Bana arzum göndermişti siteyi. Arzummmm canım yardımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?