kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

Ank32 canım tskler. Bugün ilk kontrolüme gittim. Zühtü bey hersey normal dedi. Pansumanımı yaptı. Dikişlerimş kontrol etti. Batikon aldım. 1 hafta boyunca batikon kullanacam. Banyomunuda oldum rahatladım. Alısveriş merkezine gittim sporcu sütyeni için ama önden acmalı sporcu sütyeni bulamadım. İnternetten alacam artık

Canım benim birkaç gündür giremedim, aklım hep sendeydi, yavaş yavaş toparlamaya başlamışsın çok sevindim.
KeyfininKahyası sana da çok geçmiş olsun canım, çıkarttırdın demek silikonları, hadi hayırlısı

Canım benim çok sağol bitanesi :) evet çıkarttırdım aslında ben çokta istemiyormuşum yahu ne biliyim çıkarınca bir rahatlık geldi :)) hani bir beladan kurtulmuş gibi oldum. Lipo birdaha asla denemeyeceğim bir işlem olarak kara listemde belimin arkası önü günlerce dayak yemiş gibi hem ağrıyor hemde mosmor :) evet girmişken burnumun ucu hafif düşüktü onu kaldırıverdiler. Birde nefes sorunum vardı şuan şiş şekil olarak net değil ama nefes alsbiliyorum artık cuma günü bandaj ve dikişler alıncak hayırlısı inş. Gögüslerimi hiç görmedim daha :)
Geçmiş olsun cnm umarım bir daha böyle olumsuzluklar yaşamazsın.Dinlen kendine çok çok dikkat et zorlama kendini sakın.Bu süreci hayırlısıyla problemsiz atlatırsın inşallah.

İnşallah canım benim bu dönemin sonunda her sorundan kurtulmş olurum saol iyi dileklerin için.

Saol canım hayırlısı olsun :)

göğüs agrılarım geçiyo ama bu seferde mantar oldum antibiyotik mahvetti, bileğimin üstündeki damaryolumu acarken zorlanmıslardı hala acıyo şişiyo, ne zahmetli bişeymiş güzel göğüslere kavusmak

Canım sana mantar için sihirli bir formül vereyim.
Dayanabileceğin kadar sıcak suyu bir leğene doldur ve içine otur(tabi çamaşırsız). Deneyebileceğin her yöntemden daha etkili bir yöntemdir. Denenmiş onaylanmıştır. Ayrıca antibiyotik kullanırken bol bol vitamin alın arkadaşlar yoksa mantar kaçınılmaz.

ayyyy bende çektimm şu mantardan .... geçmiş olsun canım

Bende bugün seni gecirmiştim içimden neler yapıyorsun canım?
Bugün alısveriş merkezine gittim sporcu sütyeni için, ama bulamadım.

Kızlar doktor ameliyattan sonra x-lady L beden sporcu sütyeni takmıs. Bir tanede daha alayım dedim ama istediğim gibi bulamadım. İnternetten alayım diyorum kac beden alayım sizce? Sıkı mı olmalı?

ya şey ben daha bekarımda bişey olmaz demi erirse falan zaten en cok orası kasınıyo zarar görcek diye korkuyorum

ya şey ben daha bekarımda bişey olmaz demi erirse falan zaten en cok orası kasınıyo zarar görcek diye korkuyorum

Gecmiş olsun canım. Mantar beter birsey. Bol su iç ve iç camasırını sık değiştir. Kuru olması gerek. Antibiyotikler yapıyor malesef

Ne yapayım canım benim, geçen haftayı izin almış olduğum için (malum Antalya'ya gittim ya ) bugün başladım çalışmaya.
Onun dışında kan tahlilleriyle falan uğraşıp durdum.

Ben de bekarım tatlım, bir şey olmaz merak etme :)

kızlar heyecanla 11 aralığı bekliyorummm :) 36 günüm kaldı..
ya bi site vardı bu yabancı bir siteydi öncesi sonrası fotoğrafları vardı kadınların ona ulaşamıyorum linkini bilen var mı :26:

kızlar heyecanla 11 aralığı bekliyorummm :) 36 günüm kaldı..
ya bi site vardı bu yabancı bir siteydi öncesi sonrası fotoğrafları vardı kadınların ona ulaşamıyorum linkini bilen var mı :26:

Bende vardı canım. Dur bulmaya calısayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…