Ayyy evettt bir sürü karısık duygu içindeyim, stres, mutluluk, korku, merak....
canım benim ya her ne kadar stres sıkıntı yapma desek de yapacagından emınım ama sonrasını düşün o güzelliklere kavusacagın günü düşün rahat ol mutlu ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy evettt bir sürü karısık duygu içindeyim, stres, mutluluk, korku, merak....
Hadi hayırlısı olsun inşallah.Çok mutlu olacagın sonuçlar olsun birtanemm...
Bende uzun süredir saçlarıma röfle yaptırıyorum.Fönlü iken tabi çok güzel duruyor fakat fönsüz tiftik tiftik malesef Dün saç uçlarıma baktımda çok moralim bozuldu.İnanılmaz yıpranmış bir saç.İnanın saçımı kazıtmayı bile düşündüm ama kıyamıyorum tabi.Bu kadar uzatmışken kullanmak istiyorum ama en iyisi kuaföre gidip uçlarından kesitrmek.Birde saçımı kazıtsam bile ben yine dayanamam,saçımı boyatırımki eee o zaman ne anlamı kaldıki saçı kazıtmanın Durum vahim,ne yapacagımı şaşırdım..Bu yaglar gerçektende işe yararmı acaba?:26:
arzumcum saçlarıının ceratine ihtiyacı var kendinde yapabilirsin kuaförde de yaptırabilirsin saçı çok güzel yumuaityor, ayrıca şampuan olarak cerastas ve lorealın arı sütlüsünü tavsiye ederim, saç bakım ürünü olarakta lorealın altın sarısı kutuda sütlü bi kremi çıktı ama her yerde yok internetten sipairiş verebilirsin
Hadi hayırlısı olsun inşallah.Çok mutlu olacagın sonuçlar olsun birtanemm...
Bende uzun süredir saçlarıma röfle yaptırıyorum.Fönlü iken tabi çok güzel duruyor fakat fönsüz tiftik tiftik malesef Dün saç uçlarıma baktımda çok moralim bozuldu.İnanılmaz yıpranmış bir saç.İnanın saçımı kazıtmayı bile düşündüm ama kıyamıyorum tabi.Bu kadar uzatmışken kullanmak istiyorum ama en iyisi kuaföre gidip uçlarından kesitrmek.Birde saçımı kazıtsam bile ben yine dayanamam,saçımı boyatırımki eee o zaman ne anlamı kaldıki saçı kazıtmanın Durum vahim,ne yapacagımı şaşırdım..Bu yaglar gerçektende işe yararmı acaba?:26:
Canım ben 5 cm falan kestirdim catallıktan kurtuldum. Bu bakımıda görümcem yapıyor. Onun sacları belindeydi boya düzlestiriciden sacları tiftik tiftik ve mısır püskülü gibi kalmıstı. Önceki sacları cok güzel bukleliydi. Küt kestirdi belki düzelir diye ama faydası olmadı. 6 aydırda bu bakımı yapıyor. Kendisi sehir dısında ögretmen gecen geldiğinde tanıyamadım cok saglıklıydı sacları ve bukleleride yerine gelmiş önceki kestirdiğinden sonra 1 kez uclarından aldırmıs. Ben cok istikrarlı yapmam ama degişimi görünce yapmaya karar verdim. Suanda da sacımda :)
evett çok az kaldı :))) hiç hevesli değilim ama olsun napem olcam illa :) ama seninki için meraklı ve heycanlıyım :)Acayip heyecan var canım :))))
Bu günü saymazsak son 3 günnnnnnm :))
Sarımsak ve süt ilginç bir ikili ama eminim işe yarar sarımsak en iyi antibiyotik. Bugün gem çayı hemde sütü deneyecem
evett çok az kaldı :))) hiç hevesli değilim ama olsun napem olcam illa :) ama seninki için meraklı ve heycanlıyım :)
evet canım ben her gripte çocuğumdan eşime kadar yaparım günde iki defa yap iç 2. gün zımba gibi olursun . bünyeye göre etki gösterse bile en azından zımba yapmasa bile süründürmeden atlatırsın
Yarın yapacamm canım. Yarın eksik tahlillerimide yaptırıp önümdeki engellerimi silecem inşallah
hadi bakalım inşallah şu tahlil işlerinden bir an önce kurtulursun canım.
inşallah. ben tez canlıyımdır biran önce olsun bitsin isterim. tahliller bile beni geriyor. ameliyat sonrası evreyi düşünün birde :)
Bu arada herkese GÜNAYDIN........
günaydın canımmmm...
sakin ol tatlımmm hersey güzel olacakk
canım ameliyat sonrası kendimi iyi hissedersem ilk işim buraya girip sag salim cıktım demek olacak :)
inşallah,
doktor ağrıdan, ameliyattan korkanların beklediklerinden daha hafif geçiyor.
korktuğun gibi olmayacak dedi.
günaydınn :) inşallah acısız ağrısız atlatırsın can can :)
Hiç korkma canım.Bu agrılar kontrol edilemeyen agrılar degil sonuçta Herkez farklı yaşıyor ameliyat sonrası devrelerini.Yöntemede baglı olmadıgını gördük,okuduk biz.İnşallah çok kolay bir süreç yaşarsın sende Dualarımız senin için olacak,Allahın izniyle çok kolay atlatacaksın canım
sağol can can :)
senin ameliyatın saat kacta canım. benim bir aksilik cıkmazsa sabah 10 da
canım vallahi benim gene eskisi gibi olur heralde doktor perşembe tahliller yatış yapılır cuma sabahtan ameliyata alırım dedi. ilkindede böyle olmuştu .