• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

Canım benim, dualarım seninle, 5 güncük kalmış. Hep olumlu düşün, kendi kendine motivasyonunu yükseltmeye çalış.
Umarım her şey yolunda gider, bunların plandan ibaret olduğunu sonuçta Allah'ın istediğinin olacağını unutma.

Canım benim, dualarım seninle, 5 güncük kalmış. Hep olumlu düşün, kendi kendine motivasyonunu yükseltmeye çalış.
Umarım her şey yolunda gider, bunların plandan ibaret olduğunu sonuçta Allah'ın istediğinin olacağını unutma.

İnşallah canım, bu arada doping kürü ögrendim bogaz agrısına soguk algınlıgına iyi geliyormus size de yazayım
2 bardak su, 2 elma küp küp doğranmıs, 1 limon küp küp dogranmıs, nar kaynatılıyor ocaktan aldıktan sonra bal ve karabiber

İnşallah canım, bu arada doping kürü ögrendim bogaz agrısına soguk algınlıgına iyi geliyormus size de yazayım
2 bardak su, 2 elma küp küp doğranmıs, 1 limon küp küp dogranmıs, nar kaynatılıyor ocaktan aldıktan sonra bal ve karabiber

Amanın ben de yapayım o kürü, benim de boğazlar berbat :52:

herkese selamlar,
Bu kür boğaz ağrısına gerçekten iyi geliyormu acaba?
Koca kışı boğazlarım sürekli şiş ve ağrılı bir şekilde geçiriyorum malesef.

herkese selamlar,
Bu kür boğaz ağrısına gerçekten iyi geliyormu acaba?
Koca kışı boğazlarım sürekli şiş ve ağrılı bir şekilde geçiriyorum malesef.

Bal ile karabiber karışımı boğaz için birebir zaten, tabii yutabilene :1: Malesef benim midem almıyor.
Bu karışım da tartışmasız vitamin bombası, daha yeni içtim hemen kesmeyebilir ama kış çayı gibi sürekli içilebilecek içtikçe şifa verecek bir çay bence.

Yaptım senin dopingi şekerim, aman allahım o nasıl bir şey? Hakikaten doping, o ölçülerle yapınca bir tencere oldu, aile boyu :52:
Artık bu dopingle sabaha kadar zıplarız :27:
Bende yaptım simdi canım içine 1 tanede ayva attım cekirdegiyle. Rengide cok güzel oldu.
Bu tarifi veren arkadasımda faranjit var sürekli bogaz agrısı cekiyordu. 2 gün sabah aksam içtim hiç birseyim kalmadı dedi. Ama bogaz agrısının ilk evresinde yapın kızlar. İyici yerlesince antibiyotikten baskası ise yaramaz

Bende yaptım simdi canım içine 1 tanede ayva attım cekirdegiyle. Rengide cok güzel oldu.
Bu tarifi veren arkadasımda faranjit var sürekli bogaz agrısı cekiyordu. 2 gün sabah aksam içtim hiç birseyim kalmadı dedi. Ama bogaz agrısının ilk evresinde yapın kızlar. İyici yerlesince antibiyotikten baskası ise yaramaz

Ben ilk aşamayı geçtim ama artık şifa olsun hepimize inşallah canım.
Senin kaç çocuğun vardı, yok yani kalan enerji başka işlere yarayabilir de :27:

Back