- 1 Eylül 2012
- 913
- 92
- 298
İnşallah ameliyattan sonra iyi ki oldum diyeceksin canım. Yarından sonra ikimiz içinde büyük gün. Pozitif düşünelim :128:
ay inşallah umduğumuzdan daha iyi oluruz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ameliyattan sonra iyi ki oldum diyeceksin canım. Yarından sonra ikimiz içinde büyük gün. Pozitif düşünelim :128:
inşallah sende olup beklemekten kurtulcaksın canım :) bian önce iyileş gel haber ver bize
Olacaz inşallah. Cuma günü aksam burda bulusalım :)ay inşallah umduğumuzdan daha iyi oluruz :)
Yarın son günüm. Düşününce bile heyecanlanıyorum. Kardesimde cuma günü için yıllık izin aldı yanımda olacak. Cumartesi, pazar günü eşimin aksam görevi varmıs. O zamanda arkadasım gelecek yanıma. Pazartesi günü rapor almam gerek.
Cuma için izin aldın mı canım?
Hadi hayırlı olsun cnm.İnşallah sıkıntısız bi şekilde atlatırsın herşeyi.Haberlerini merakla bekliyorum.Allaha emanet ol.Yarın son günüm. Düşününce bile heyecanlanıyorum. Kardesimde cuma günü için yıllık izin aldı yanımda olacak. Cumartesi, pazar günü eşimin aksam görevi varmıs. O zamanda arkadasım gelecek yanıma. Pazartesi günü rapor almam gerek.
Hadi hayırlı olsun cnm.İnşallah sıkıntısız bi şekilde atlatırsın herşeyi.Haberlerini merakla bekliyorum.Allaha emanet ol.
Olacaz inşallah. Cuma günü aksam burda bulusalım :)
Yarın son günüm. Düşününce bile heyecanlanıyorum. Kardesimde cuma günü için yıllık izin aldı yanımda olacak. Cumartesi, pazar günü eşimin aksam görevi varmıs. O zamanda arkadasım gelecek yanıma. Pazartesi günü rapor almam gerek.
evet :))) aynı anda bakalım hayırlısı inşallah :)
evet canım aslında ben başka doktor arayışı içine girdim fakat bir yıl sonra anca yaptırmayı düşünebilirdim. şimdi etrafımdaki arkadaşlarım ailem ve burdaki arkadaşların söylediği tek şey hatasını telafi etmek zorunda başkasına beş kuruş verme sözleri benim kabul etmeme sebep oldu aynı doktoru yoksa içimde çok büyük acabalar yok değil . sağol canım inş. bir an önce atlatırım.
malesef canım ilkinin herşeyine seve seve katlandım hani çok istiyordum acısını bile umursamadım. yani ikinci defa aynı şeyleri çekmek cidden bana şuan sıkıntı veriyor şimdiden canım sıkılmaya başladı . keşke bari biri normal olsaydıda biri bozuk olsaydı en azından tek yerden o acıyı çekmek daha kolay olurdu tekrar ikisinide çekmek cidden korkutuyor artık beni ama yapılması zorunlu . işte böyle oluncada insan pişmanlıktan geri alamıyor kendini. hele bir gidelim bakalım hayırlısı olsun.
Butterfly, umarim ameliyatin sorunsuz en iyi sekilde gecer ve istedigin sonucu alirsin. Allah yardimcin olsun. Iyi haberlerle en kisa zamanda aramiza donersin insallah.
Tşkler canım,
Uzun bir zaman istediğim pozisyonda yatamayacam diye yarakta dönüp duruyorum :) kızımın yatagında yatıyorum sarılarak :)
Canım hayırlısıyla ameliyatını olur gelirsin inşallah. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz senin de
İnşallah canım. Dün hiç uyuyamadım. Bugünde burnum akıyor grip olmasam bari
tatlımmm gunaydınnn dikkat et kendıne sakın hasta olma
sabah enerji versin diye bıldırcın yumurtası içtim
simdi gidip portakal suyu alacam.
ohh afıyet olsun canım benım. ee senın yaptıgın küre noldu
onuda aksamları içiyorum. kendime bakmasam coktan grip olmustum. oldu olacak durumda kalıyorum uzun zamandır