• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

Ben ilk aşamayı geçtim ama artık şifa olsun hepimize inşallah canım.
Senin kaç çocuğun vardı, yok yani kalan enerji başka işlere yarayabilir de :27:
2 yasında bir tane afacan kızım var. Hem dili hem hareketleri hiperaktif. Bir tanesi bile enerjimi bitiriyor :) Allah saglık versin herseyim feda olsun. Cok güzel bir duygu sevgili, es hikaye. Hiç birsey onun sevgisinin yerini alamaz

2 yasında bir tane afacan kızım var. Hem dili hem hareketleri hiperaktif. Bir tanesi bile enerjimi bitiriyor :) Allah saglık versin herseyim feda olsun. Cok güzel bir duygu sevgili, es hikaye. Hiç birsey onun sevgisinin yerini alamaz

Maşallah canım, Allah uzun bir ömür hep beraber sağlık huzur versin. Bize de bebeler versin inşallah :54:

Ben ilk aşamayı geçtim ama artık şifa olsun hepimize inşallah canım.
Senin kaç çocuğun vardı, yok yani kalan enerji başka işlere yarayabilir de :27:
:9::9::9::9::9:
allah bagıslasın canım benım.
Aminnnnnn imşallah canım. Tadmanı cok isterim

aminnn insallah bır gun bu duyguyu tadmak ısteyen herkese nasip olur ınsallah

canımmm az kaldı farkındamısın ? ben bu kez acayip tırsıyorum sen heveslisindir de :)

kızlar boğaz ağrısına bal ile karabiber yutamayan bildiğiniz siyah çay ile karabiber kullanın hem gribi nezleyi söküp atıyor hemde yumuşatıyor mükemmel. bir bardak sıcak çayınıza biraz karabiber atın için. afiyet olsun :)(:

gripsenizde özel bir formül vereyim hem gribi ayakta geçirirsiniz olmayan gücünüzü toplar hemde daha hafif atlatırsınız. bir kupa sütü kaynatıp içine 2-3 diş sarımsak doğrayın ama yerli sarımsak çin değil :) biraz kaynatın ve için sarımsaklarıda atmayın yiyebilen yesin. şifa olsun ...

kızlar boğaz ağrısına bal ile karabiber yutamayan bildiğiniz siyah çay ile karabiber kullanın hem gribi nezleyi söküp atıyor hemde yumuşatıyor mükemmel. bir bardak sıcak çayınıza biraz karabiber atın için. afiyet olsun :)(:

gripsenizde özel bir formül vereyim hem gribi ayakta geçirirsiniz olmayan gücünüzü toplar hemde daha hafif atlatırsınız. bir kupa sütü kaynatıp içine 2-3 diş sarımsak doğrayın ama yerli sarımsak çin değil :) biraz kaynatın ve için sarımsaklarıda atmayın yiyebilen yesin. şifa olsun ...

Sarımsak ve süt ilginç bir ikili ama eminim işe yarar sarımsak en iyi antibiyotik. Bugün gem çayı hemde sütü deneyecem

Konuyla alakalı değil ama 2 haftadır saçıma bakım yapıyorum. Benim saçlarım röfleden dolayı yıprandı. Banyodan sonra tel tel kabarıyordu. Bu kürden sonra kendine gelmeye başladı. Haftada 1 kez yapılıyor. Bugünde yapacam. Tarifini vereyim

Evigen ampül,
Bemiks ampul,
Bepanthen ampul,
Yogurt,
Bal,
Zeytin yagı,
Badem yağı,
Argan yağı
Yumurta.

Hepsini karıstırıyorum. Öncelik sac diplerine sonra her tarafa yediriyorum. Sera streç filmle basımı kaplıyorum. Saç kurutma makinesiyle sıcak hava veriyorum. 2 saat bekletip yıkıyorum. :34:

ayy bende grip oldum bir bardak soğuk meyve suyu bu hale getirdi beni önce boğaz kuruması kuru öküsürük ve şimdide boğazda yanma kaşıntı hapşurma gribe çeviriyo karabiber bal yuttum annemde çörek otu kaynatmış öksürüğümü kesti tavsiye ederim, ameliyatlarınıza az kaldı kızlar dua edicem sizler için sorunsuz ağrısız az kanamalı bir operasyon geçirirsiniz inşallah..

ayy bende grip oldum bir bardak soğuk meyve suyu bu hale getirdi beni önce boğaz kuruması kuru öküsürük ve şimdide boğazda yanma kaşıntı hapşurma gribe çeviriyo karabiber bal yuttum annemde çörek otu kaynatmış öksürüğümü kesti tavsiye ederim, ameliyatlarınıza az kaldı kızlar dua edicem sizler için sorunsuz ağrısız az kanamalı bir operasyon geçirirsiniz inşallah..

Gecmiş olsun canım. Sen atlattın cok şükür darısı bize.
Çörek otununda bir cok seye faydası var

Aminnnnnn imşallah canım. Tadmanı cok isterim

Amin canım benim, senin ağzından melekler işitsin.

Çok iyi fikirmiş. Dünkü karışım da baya iyi geldi, gece boğazım daha az acıdı.

Konuyla alakalı değil ama 2 haftadır saçıma bakım yapıyorum. Benim saçlarım röfleden dolayı yıprandı. Banyodan sonra tel tel kabarıyordu. Bu kürden sonra kendine gelmeye başladı. Haftada 1 kez yapılıyor. Bugünde yapacam. Tarifini vereyim

Evigen ampül,
Bemiks ampul,
Bepanthen ampul,
Yogurt,
Bal,
Zeytin yagı,
Badem yağı,
Argan yağı
Yumurta.

Hepsini karıstırıyorum. Öncelik sac diplerine sonra her tarafa yediriyorum. Sera streç filmle basımı kaplıyorum. Saç kurutma makinesiyle sıcak hava veriyorum. 2 saat bekletip yıkıyorum. :34:

Bu kadar yağı bana da sürseler ben de canlanırım ayol, ooh yarasın :52:

Bunu da alalım kara kış listesine :1:

Acayip heyecan var canım :))))
Bu günü saymazsak son 3 günnnnnnm :))
Hadi hayırlısı olsun inşallah.Çok mutlu olacagın sonuçlar olsun birtanemm... :16:

Evigen ampül,
Bemiks ampul,
Bepanthen ampul,
Yogurt,
Bal,
Zeytin yagı,
Badem yağı,
Argan yağı
Yumurta.

Bende uzun süredir saçlarıma röfle yaptırıyorum.Fönlü iken tabi çok güzel duruyor fakat fönsüz tiftik tiftik malesef:50: Dün saç uçlarıma baktımda çok moralim bozuldu.İnanılmaz yıpranmış bir saç.İnanın saçımı kazıtmayı bile düşündüm ama kıyamıyorum tabi.Bu kadar uzatmışken kullanmak istiyorum ama en iyisi kuaföre gidip uçlarından kesitrmek.Birde saçımı kazıtsam bile ben yine dayanamam,saçımı boyatırımki eee o zaman ne anlamı kaldıki saçı kazıtmanın :37: Durum vahim,ne yapacagımı şaşırdım..Bu yaglar gerçektende işe yararmı acaba?:26:

Back