• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bende geri sayıma baslıyorum insallah :)

Aaa dogru diyorsun kefiri unutmusum. Bir ara cok içiyordum.
Bu arada benim ses iyice gitti. Hiç sesim cıkmıyor :(

Ses icin kesin bi cozum bilmiyorum fakat bogazini nemli tutman gerekiyor, cok sicak olmayan ilik cay/ bitkicayi icebilirsin rahatlatip açiyor. Ama bitki cayi isi riskli, her cayi da icemezsin simdi.. Ihlamur filan iyi gelir de insan tedirgin oluyor tabii ameliyat oncesi yediginden ictiginden..

Son düzenleme:
Merak etme canım,eşin ve kardeşinin bilmesi yeter :34: Anneler bu konuda çok evham yaparlar ve sen ameliyattan sonra ah,uf desen başlarlar artık ne gerek vardı ameliyat oldun gibi sözlere.Moralin bozulur,gerek yok.Belki sonradan söylersin ama :31:
Bende öyle düşünüyorum. Anneme agzını aradım söylemediği sey kalmadı birde babamdan hiçbirsey saklamaz anneme erkek arkadasımız oldugunda söylediğimizde anneme tembihlerdik söyleme diye ama 2 gün sonra babamın bildiğini ögreniedik. O yüzden anneme kesinlikle söyleyemem

butterfly öksürük şurubu iç ben içtim şimdi rahatladım

2 hafta öncede böyle olmustum evde ilaclarım var aslında. Bayramdan dolayı kayınvalidemlerdeyiz eve gidip almam gerekiyor. Bu arada ses tamamen gitti. Cok sinir bozucu konusamıyorum. Kızım anlamda veremiyor anne konus anne diyip duruyor

2 hafta öncede böyle olmustum evde ilaclarım var aslında. Bayramdan dolayı kayınvalidemlerdeyiz eve gidip almam gerekiyor. Bu arada ses tamamen gitti. Cok sinir bozucu konusamıyorum. Kızım anlamda veremiyor anne konus anne diyip duruyor

Kıyamam ya, yerim ben onu, çok şeker :)
Kullanmayı düşündüğün ilacı sor yine de doktoruna canım, ameliyata etkisi olmasın.

ayy çok az kalmış canım yaa..
benimde 11 aralıkta ama daha erken paramı biriktirebilirsem hemen olmak için uğraşacağım..
şimdiden tebrik ederim :31:

ayy çok az kalmış canım yaa..
benimde 11 aralıkta ama daha erken paramı biriktirebilirsem hemen olmak için uğraşacağım..
şimdiden tebrik ederim :31:
Sagol canım. İnsallah sende biran önce kavusursun

Kıyamam ya, yerim ben onu, çok şeker :)
Kullanmayı düşündüğün ilacı sor yine de doktoruna canım, ameliyata etkisi olmasın.
Bayramdan sonra arayabilirim o zaman zaten 3 gün kalacak ameliyata. Kendi basımın caresine bakacam. Kardesim yardımcı olacak

çok çok geçmiş olsun canım..

gunaydın tatlım . son viraja girdik artık.insallah sen de saglıklı bir şekilde bu amılıyatı olup aramıza döneceksin:23:
Günaydınnnnnnn
Bogazım cok değişken bir gün iyi bir gün kötü :(
Bakalım 30 ekime kadar iyileşmezsem kan tahlillerim kötü cıkarsa ertelenecek:(

Back