- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
göğüslerin cokmu söndü sarktımı kaç bedensin su an
Canım bana mı dedin?
Bende sarkma yok cok sükür ama küçük ve içi boş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göğüslerin cokmu söndü sarktımı kaç bedensin su an
Gecmis olsun canim. Kefir bagisikligi cok guclendiriyor fakat icebilirsen... Cilekli olaninin tadi iyi. Meyveli yogurda benzyor...
Aaa dogru diyorsun kefiri unutmusum. Bir ara cok içiyordum.
Bu arada benim ses iyice gitti. Hiç sesim cıkmıyor
Bende öyle düşünüyorum. Anneme agzını aradım söylemediği sey kalmadı birde babamdan hiçbirsey saklamaz anneme erkek arkadasımız oldugunda söylediğimizde anneme tembihlerdik söyleme diye ama 2 gün sonra babamın bildiğini ögreniedik. O yüzden anneme kesinlikle söyleyememMerak etme canım,eşin ve kardeşinin bilmesi yeter Anneler bu konuda çok evham yaparlar ve sen ameliyattan sonra ah,uf desen başlarlar artık ne gerek vardı ameliyat oldun gibi sözlere.Moralin bozulur,gerek yok.Belki sonradan söylersin ama
butterfly öksürük şurubu iç ben içtim şimdi rahatladım
2 hafta öncede böyle olmustum evde ilaclarım var aslında. Bayramdan dolayı kayınvalidemlerdeyiz eve gidip almam gerekiyor. Bu arada ses tamamen gitti. Cok sinir bozucu konusamıyorum. Kızım anlamda veremiyor anne konus anne diyip duruyor
2 hafta öncede böyle olmustum evde ilaclarım var aslında. Bayramdan dolayı kayınvalidemlerdeyiz eve gidip almam gerekiyor. Bu arada ses tamamen gitti. Cok sinir bozucu konusamıyorum. Kızım anlamda veremiyor anne konus anne diyip duruyor
Gecmis olsun canim ..
Sagol canım. İnsallah sende biran önce kavusursunayy çok az kalmış canım yaa..
benimde 11 aralıkta ama daha erken paramı biriktirebilirsem hemen olmak için uğraşacağım..
şimdiden tebrik ederim
Bayramdan sonra arayabilirim o zaman zaten 3 gün kalacak ameliyata. Kendi basımın caresine bakacam. Kardesim yardımcı olacakKıyamam ya, yerim ben onu, çok şeker :)
Kullanmayı düşündüğün ilacı sor yine de doktoruna canım, ameliyata etkisi olmasın.
Bugün daha iyiyim canım. İnsallah ameliyata kadar toparlarım yoksa ertelenecekçok çok geçmiş olsun canım..
Bugün daha iyiyim canım. İnsallah ameliyata kadar toparlarım yoksa ertelenecek
inşallah toparlanırsın canım ertelenmez umarım sonuçta o tarihe insan çok odaklanıyor.. acil şifalar diliyorum..
5 gün kaldı. İnşallah önümüzdeki hafta bu sıralar iyileşme sürecinde olacam.
Günaydınnnnnnngunaydın tatlım . son viraja girdik artık.insallah sen de saglıklı bir şekilde bu amılıyatı olup aramıza döneceksin
Günaydınnnnnnn
Bogazım cok değişken bir gün iyi bir gün kötü
Bakalım 30 ekime kadar iyileşmezsem kan tahlillerim kötü cıkarsa ertelenecek
aman canım benim dikkat et bak kendine . umarım kötü cıkmaz da bir an önce gelirsin aramıza :)
Kısın ameliyat olmanında bu riski var. Heran hasta olunabiliyor.