- 20 Nisan 2020
- 126
- 138
- 18
- Konu Sahibi melliyesill
-
Çorba ,1 tane yumurta miniick peynir corekotlu ,artı bir saat önce elma üzerine tarçın serpip ucntane galeta .. yine abarttım ama nedense gündüz yediğim zaman kilo alıyorum gece yakıyorum unutmadan yeşil çayımı iciyimmmmmm afiyet olsun herkese
Zeytin fazla değil mi ben günlerdir yemedim susatiyor diye
Tamamdr salıÖyle katı bir şartımız yok, sadece birbirimize destek çıkalım diye buradayız. Salı günü tartılıyoruz. Günün sonunda yediklerini yazarsın o kadar
Yumurta çörek otu tok tutuyor tavsiye ederimAfiyet olsunnnAbartmamışsınız pek sıkıntı yapmayın
Sahur:
1 haslanmis yumurta
1 yesil elma
2 ceviz+ 5 cigbadem
Yulaf lapasi (3yk yulaf 1,5 sb sut 1 yk kakao ve hindistan cevizi)
Ben emin olmamakla birlikte en fazla 7 adet yenmesi gerekiyor diye biliyorum çok sevmem aramam da ama zeytinin fazlası kilo yapıyorBen Karatay diyeti yapıyorum. Karatay hanım bol bol zeytin bol bol zeytin diyor. Kadın iftarı bile zeytin ile açmamızı öneriyor. O yüzden biraz fazla. Ama zeytinlerim küçük zaten
Tamamdr salı
Yumurta çörek otu tok tutuyor tavsiye ederim
Yulaf lapası çok mantıklı yarın ben de sahurda deneyecegimAfiyet olsun, güzel bir sahur olmuş.
Annem de yiyor dediğiniz gibi 7 adet falan. Bilmiyorum bakalım. Bir yan etkisi olmadı. Salıya kadar 58 olmazsam birazcık keserimBen emin olmamakla birlikte en fazla 7 adet yenmesi gerekiyor diye biliyorum çok sevmem aramam da ama zeytinin fazlası kilo yapıyor
Şimdiden afiyet olsun. Ben namazımı kılıp yatacağım. İyi gecelerYulaf lapası çok mantıklı yarın ben de sahurda deneyecegim
Akşam yemekleri sıkıntılı eşim corbasiZ ,pilavsiz ana yemeksiz tatlisiz yemez sırf onun için de olsa yapmak zorundayım .. bazen illaki canı cekiyor insanın yeniliyorum.istegime sonrasi pişmanlık.. iki üç güne bir tatlı yapıyorum onun iicn sırf onlardan aldım valla ..Yarın denerim. Öyle çok açlığım olmuyor ama. Yinede belki faydasını görürüm. Teşekkür ederim
Hayırlı geceler Allah kabul etsinŞimdiden afiyet olsun. Ben namazımı kılıp yatacağım. İyi geceler
58 miii.. o kadar kötü duurmda değilsin en azındanAnnem de yiyor dediğiniz gibi 7 adet falan. Bilmiyorum bakalım. Bir yan etkisi olmadı. Salıya kadar 58 olmazsam birazcık keserim
Arada kaçamak olsun ama hergün değil.Akşam yemekleri sıkıntılı eşim corbasiZ ,pilavsiz ana yemeksiz tatlisiz yemez sırf onun için de olsa yapmak zorundayım .. bazen illaki canı cekiyor insanın yeniliyorum.istegime sonrasi pişmanlık.. iki üç güne bir tatlı yapıyorum onun iicn sırf onlardan aldım valla ..
Afiyet olsun, allah kabul etsin.Hayırlı akşamlar kizlar bugün
Bir kepçe nohut yemeği
Bir küçük dilim tam buğday ekmeği
3 kaşık yoğurt
3 hurma yedim
İftar 20.03-20.40
1 kupa su
1 kepçe etli kemik suyu çorbası
1 avuç içi büyüklüğünde pide
10 dakika ara
4 yk yogurt
Köfte yemeği ( 4 köfte 2 yuvarlak dilim tatlı patates 1 yuvarlak dilim patates)
Salata
Tamam canim ben 10 buçuk gibi yapacağım. Sen spor olarak ne yapacaksın?Sporumuzu yapıyoruz kızlar. Midemiz dinlendikten sonra. Benim tavsiyem 1-1.5 saat sonra yapmak.
Yarım saat ip atlarım, 1 saat yürüyüş yaparım. Chleonin egzersizlerinden yapar bitiririm.Tamam canim ben 10 buçuk gibi yapacağım. Sen spor olarak ne yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?