- 5 Aralık 2019
- 91
- 95
- 3
- 31
- Konu Sahibi melliyesill
-
Yok kuzum ben çok yiyince miğdem ağrıyor o yüzden az yiyorum az yemişsinAfiyet olsun canim doydun mu peki? Ben cok mu yedim acaba ya
Anladim canim. Chloe 2 weeks shred challenge miYok kuzum ben çok yiyince miğdem ağrıyor o yüzden az yiyorum az yemişsin
ben simdi 14 günlük chloenin antremanına başladım yaptım her iftardan sonra yapacağım insallah
Aynen ama hepsini yapmıyorum aralarında en yapmayı sevdiğim ve sonuç aldığım bir kaç hareket belirledim 6 tane falan onları 30 saniye 2 şer set yapıyorumAnladim canim. Chloe 2 weeks shred challenge mi
Tamam canimAynen ama hepsini yapmıyorum aralarında en yapmayı sevdiğim ve sonuç aldığım bir kaç hareket belirledim 6 tane falan onları 30 saniye 2 şer set yapıyorum
İsveç diyetini ben yaptım 10 gün yaptım. Sadece 4 kilo verdim ama dikkat etmeme rağmen normal yeme düzenine geçince insan ister istemez günlük aldığın kalori miktarı arttığı için kilo alıyorsun. Ben 2 kilosunu geri aldım. Bir hevesle başladım ama ben tavsiye etmiyorum. İlk gün fotoğraf çekindim ve 10. Gün çekindim. Yüzüm çökmüştü. Fark vardı ama tuvalete falan çıkamıyordum.Arkadaslar bugun aşirizorlanmama ragmen dayanabildim ( gun 3 isvec diyeti) hafif baş donmesi ozelikle bunada şukur diyorum, şeytan kanima giriyor sabah tartil diye Ben persembe tartilmak istiyordum umarim şeytanin 2 bacakciģazini kirip ilerlerim tartilmadan, bu arada hepinize istediginiz kadar kilo eksilerini gormeyi nasip eylesin rabbim
Sende katıl aramıza moral olur senin içindeAh bu tatli olayı olmasa aslında rahat kilo veriliyor tatlılar bozuyor işi .. ben de mutfakta tatlı pasta börek konusunda baya iyi biri olarak çok zorlanıyorum şu ara
Neden 10gun yaptin ? 13gunluk deyilmi? Hmmm geri alimdan korktugum icin zaten uzmanla devam etmeyi dusunuyorum ... cumlemizin hakinda hayirlisiİsveç diyetini ben yaptım 10 gün yaptım. Sadece 4 kilo verdim ama dikkat etmeme rağmen normal yeme düzenine geçince insan ister istemez günlük aldığın kalori miktarı arttığı için kilo alıyorsun. Ben 2 kilosunu geri aldım. Bir hevesle başladım ama ben tavsiye etmiyorum. İlk gün fotoğraf çekindim ve 10. Gün çekindim. Yüzüm çökmüştü. Fark vardı ama tuvalete falan çıkamıyordum.
Tamam ne yapacagiz şartlar nedir ben her gün her dk. Yediğimi paylaşma mantığını doğru ve samimi bulmuyorum açıkçası.... aşırı tuzlu yağlı şeyler diisnda sebzemi meyvemi yogurdumu arada makarnami yerrim salatam eksik olmaz..her gün en az bir bardak yeşil çayımı bir yıldır icerim.cokkk faydaisni gördüm son bir yılda toplam 18 kilo verdim.malesef eşim pilav tatlisiz oturmuyor sofraya o çok.yemek sever ayirir... ama.ben kendimi tutar az yerim ekmek çok az.yerim.gunde bir dilimi geçmez.. şekersiz kahvemi günde bir kez içerim çok faydasını gördüm ve bol.suyun .. bunları yaptıktan sonra veriliyor ben hep normal kiloda fizikte biriydim hamilelikte çok aldım.maleseff.. bir kaç gündür geç yemek beni siisirdi .. bu arada mutlaka spor spor spor....!!Sende katıl aramıza moral olur senin içinde
Yemeyerek verilen kilolar fazlasıyla alınıyor geri .Sahurda yiyince kilo veremeyecekmiş gibi hissediyorum
Öyle katı bir şartımız yok, sadece birbirimize destek çıkalım diye buradayız. Salı günü tartılıyoruz. Günün sonunda yediklerini yazarsın o kadarTamam ne yapacagiz şartlar nedir ben her gün her dk. Yediğimi paylaşma mantığını doğru ve samimi bulmuyorum açıkçası.... aşırı tuzlu yağlı şeyler diisnda sebzemi meyvemi yogurdumu arada makarnami yerrim salatam eksik olmaz..her gün en az bir bardak yeşil çayımı bir yıldır icerim.cokkk faydaisni gördüm son bir yılda toplam 18 kilo verdim.malesef eşim pilav tatlisiz oturmuyor sofraya o çok.yemek sever ayirir... ama.ben kendimi tutar az yerim ekmek çok az.yerim.gunde bir dilimi geçmez.. şekersiz kahvemi günde bir kez içerim çok faydasını gördüm ve bol.suyun .. bunları yaptıktan sonra veriliyor ben hep normal kiloda fizikte biriydim hamilelikte çok aldım.maleseff.. bir kaç gündür geç yemek beni siisirdi .. bu arada mutlaka spor spor spor....!!
Bu arada şuan 71 kilom boy 1.75
Hedefim ve her zaman bana yakışan kiloma yani 65 e inmek istiyorum ne fazla ne eksik ama takıldım inemiyorum ..
Öyle düşünme, yemeyerek kilo kaybın oluyor ama bir yemeye başlayınca o giden kilo yerini alıyor hemen. Sen yiyerek kilo vermeye bak. Kendini sakın aç bırakma. Sahurunu düzgün yap. Akşama hafif yeSahurda yiyince kilo veremeyecekmiş gibi hissediyorum
Öyle katı bir şartımız yok, sadece birbirimize destek çıkalım diye buradayız. Salı günü tartılıyoruz. Günün sonunda yediklerini yazarsın o kadar
Zeytin fazla değil mi ben günlerdir yemedim susatiyor diyeSahurda
-omlet
-domates
-zeytin 13 adet
-peynir
-ceviz 2 adet
-kayısı 3 adet
-avuç içi kadar pideye tereyağ
Bol bol su içelim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?