- Konu Sahibi melliyesill
Ben iftardan sonra site içerisinde yürüyorum yarım saat kadar gece de Leslie 3ml yapıyorum 30 dkYarım saat ip atlarım, 1 saat yürüyüş yaparım. Chleonin egzersizlerinden yapar bitiririm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iftardan sonra site içerisinde yürüyorum yarım saat kadar gece de Leslie 3ml yapıyorum 30 dkYarım saat ip atlarım, 1 saat yürüyüş yaparım. Chleonin egzersizlerinden yapar bitiririm.
Çok güzel ama yürüyüşü 40 dakikaya zorla. Daha iyi olurBen iftardan sonra site içerisinde yürüyorum yarım saat kadar gece de Leslie 3ml yapıyorum 30 dk
Amin canim hepimizin. Boyun kac?Ben iftarda patates püresi ve tavuk yedim sporu da haftada 3 gün yapacağım diye kendime niyet ettim bol bol su içiyorum su anlık bir de miğdem doyma sinyali verince kesiyorum hiç tatlı yememeye calısıyorum bakalım nasıl olcak Allah yardım etsin ben 56 yım 49 olmak istiyorum
1.58Amin canim hepimizin. Boyun kac?
Tamam canim basaracagiz hep birlikte inşallah. Kızlar bugun salı benim güncel kilom 65.0. Yavas yavas gidiyor inşallah
Çok iyi böyle devam et. Gram da olsa kilo vermek insanı motive ederTamam canim basaracagiz hep birlikte inşallah. Kızlar bugun salı benim güncel kilom 65.0. Yavas yavas gidiyor inşallah
Supersin canim Allah kabul etsinn hepimizin insallahİftara geçmeden tartıldım kızlar. Ve sonuç 58,5 en azından 1 haftada 3 kilo vermişim. Hepinize afiyet olsun. Allah kabul etsin.
Wowww eline saglik canim super olmusİlk sayfadan tabloya bakabilirsiniz kızlar. İlk ve son kilo diye ayırdım. Boyları yazmaya gerek yok sanırım. Bugün herkes kilosunu söylesin de tamamlayalım.
İnşallah o tabloda güzel sonuçlar görürüzWowww eline saglik canim super olmus