Kızlar ben yaşamadığım için ama yaşamış tüm arkadaşlarıma tanıdıklarıma sorduğum şeydir bu. Hamilelik belirtileriniz ve eşinize nasıl söylediniz

Serinay

Bekliyorum en güzelini🐘🧡
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2020
177
92
18
32
Beni heyecanlandıran Bi sohbet konusu. Yazarsanız çok mutlu olurum. Sonuçta bu konular ilerde bizede lazım olabılır

Ben hamile olsaydım eşimin doğum günü geliyor o gün hediye kutusuna bir kız bir oğlan emziği koyardım en güzel doğum günü hediyesi olurdu hamile olduğumu bilmek ama bi tutturamadım hamileliği

Ben hamile kaldigimda(kalp atışı olmadığı için kaybettim) bir hediye kutusunun içine test sonucu ve emzik koyup vermiştim. Güzel anlar, tatlı telâşlar ama Allah herkese sağlıklı gebelikler versin.
En büyük belirtim göğüslerde aşırı ağrı ve büyüme, aşırı gazdı. Bir de ani hareketlerde kasıklara kramp girmesi var tabi.

Olsun ama yinede tattın o duyguyu sağlıksız bir gebelik olsada Rabbim sana ve hepimize o duyguyu yaşatsın inşallah

Beni heyecanlandıran Bi sohbet konusu. Yazarsanız çok mutlu olurum. Sonuçta bu konular ilerde bizede lazım olabılır
Benim mide sorunlarım vardı. Eşim de doktor araştıralım artık direnme çözelim diye ısrar ederdi. Bi gün yine mide ağrısından uyuyamadım sabah ilaç içmeden önce test yaptım ve çift çizgi
Eşim görevden iki gün sonra döndü. Yan yana uzandık benim midemde bi sorun yokmuş dedim o da " eee niye ağrıyomuş peki "dedi. " Sorun yok ama içimde bişey varmış dedim. Zaten bi süredir istesigimiz bişey olduğu için hem gülümsedi hem de doğru mu anladım diye nasıl yani dedi. Hepsi bu. Aslında hayalim daha güzel bi şekilde söylemekti ama heycandan dayanamadım soyleyiverdim.

Yaaa maşallah darısı bizlere

Allahım tekrar nasip etsin inşallah

Benim adetim tam 15 gün gecikmişti ona rağmen korkuyordum test yapmaya çünkü negatif çıkar gine diye ama belirtilerim coktu sabahlari mide bulantisi, istahim acilmisti, fazlasiyla akinti vardi, goguslerde hassasiyet vardi birde. Her neyse saglik ocagina gitmeye karar verdik heyecandan kimligi unutmusuz ama dediler 15 gun gecmis idrarda da cikar bi test yapin yarin gelin kandan bakalim her neyse geldik eve test alip direk pozitif cikti tabi bi sevinc mutluluk hemen esime gosterdim zaten oda kapida beni bekliyordu surat ifadesini hic unutmuyorum :")

Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Ben hamile olsaydım eşimin doğum günü geliyor o gün hediye kutusuna bir kız bir oğlan emziği koyardım en güzel doğum günü hediyesi olurdu hamile olduğumu bilmek ama bi tutturamadım hamileliği
Aynen canım benimde eşimin doğum günü yaklaşıyor bende hayal kuruyorum doğum gününde en güzel hediye olur bende bebek ayakkabısı aldım onu kutuya koyup versem diye doğum gününde nasip belki olur bi mucize

İnşallah eşinin doğum gününe dek gelir o güne denk gelmese bile hamile olman bile yeter

Yanı şuan hayal ettim bizimde tedavi sürecimiz var çok bi süpriz olmaz ama herhalde gecikirse doktara giderim pozitifse bi emzik alip cebine bırakayım sabah ise giderken görsün bakalım tepkisi ne olacak tabi ne zaman olur bilmiyorum

Merhaba Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.
Benim ilk hamileliğimde yeni eve taşınmıştık. Çocuk fikri hiç yoktu. Bende pko olduğu için. Eşime dedim bu ay korunmayalım hemen olacak diye birşey yok. Eşim televizyonu tamir ediyordu. Sabah erken saatlerde test aldık. Gidip yaptım. Testimi bırakıp geldim. Eşim ile sohbet ediyoruz. Unutmuştum. Yarım saat sonra lavaboya gittim. Aaaa çift çizgi baya koyu. Aldım direk eşime baba oluyorsun dedim. Çok şaşırdı nasıl yani dedi. Çünkü biz bir kaç yıl erteleme durumunda kalmıştık. Bazı özel nedenlerden. 2. De eşim işten gece yarısı geldi testi eline verdim hayırlı olsun baba oluyorsun dedim. Ozaman tam isteğimiz zaman olduğu için eşimde çok sevindi. Şimdi hamileyim ve bu tamamen ikimizede sürpriz oldu. Ben ucuz bir test almıştım eşimle dalga geçerim diye. Onu yapıp negatif görecem sonra daha önceki hamileliğimdeki pozitif testi verecektim eline. Akşam üstü test damlatmamla koyu çift çizgi görmem bir oldu. Gülme krizine girdim. Eşimi çağırdım. Testi eline verdim. Yine çok sevindi. Ama bana dönüp aşkım sen istemiyormusun neden fazla sevinemiyorsun dedi. Tabiki istiyorum dedim. Sadece bebeğim 10 aylıktı. Ve çok zor doğumum olduğu için korkuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…