Merhaba Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.

Benim ilk hamileliğimde yeni eve taşınmıştık. Çocuk fikri hiç yoktu. Bende pko olduğu için. Eşime dedim bu ay korunmayalım hemen olacak diye birşey yok. Eşim televizyonu tamir ediyordu. Sabah erken saatlerde test aldık. Gidip yaptım. Testimi bırakıp geldim. Eşim ile sohbet ediyoruz. Unutmuştum. Yarım saat sonra lavaboya gittim. Aaaa çift çizgi baya koyu. Aldım direk eşime baba oluyorsun dedim. Çok şaşırdı nasıl yani dedi. Çünkü biz bir kaç yıl erteleme durumunda kalmıştık. Bazı özel nedenlerden. 2. De eşim işten gece yarısı geldi testi eline verdim hayırlı olsun baba oluyorsun dedim. Ozaman tam isteğimiz zaman olduğu için eşimde çok sevindi. Şimdi hamileyim ve bu tamamen ikimizede sürpriz oldu. Ben ucuz bir test almıştım eşimle dalga geçerim diye. Onu yapıp negatif görecem sonra daha önceki hamileliğimdeki pozitif testi verecektim eline. Akşam üstü test damlatmamla koyu çift çizgi görmem bir oldu. Gülme krizine girdim. Eşimi çağırdım. Testi eline verdim. Yine çok sevindi. Ama bana dönüp aşkım sen istemiyormusun neden fazla sevinemiyorsun dedi. Tabiki istiyorum dedim. Sadece bebeğim 10 aylıktı. Ve çok zor doğumum olduğu için korkuyordum.