Wow ne kadar anlayislisin ki esinin ailesine gitmesine izin veriyorsun. Yol paraniz yokken kv'de arabayi fulle diyecek ve bunu tüm konu anlatmiyorsun, tepki geldikten sonra anlatiyorsun, evet cok inandirici! Tutturan sensin "beni özlemez" diye. Tüm yil ailesini görmeyen kisi üstüne bide aylarca benim annem ile ayni evde kalan kisi varsin beni özlemesin. Annesi ile, arkadaslari ile güzel vakit gecirmesini isterdim.
Kv'de gelip sizde kalsin iste. Ne olacak dimi abartilcak? Annen keyfinden geliyor, ne zaman gidecegi belli degil ve abartilcak birsey yok diyorsun. Eh madem annen ile beraber kalmak istiyordun, vicdan azabi cekiyorsun, niye evlendin? Annenin senin deyiminle rahat etmesini istiyorsan o zaman evlenmiyecektin. Annen ile yasayip senin maasin ile gecinecektiniz. Yok hem yemegim, hem pastam dursun olmuyor öyle.
yenı evlısını kocandan nıye ayrılıyosun .annen korkuyor mu bır başına.bu zaman kadar zaten berabermişsiniz.beraber gidip güzel vakıt geçirebılırdınız.sizede tatıl olurdu.
Neden bu şekilde davranıyorsunuz.Tepki gelince neden kvnin günahını alıp arabayı fulle dedi diye sanaldan yalan uydurayım.Biraz kalplerinizi temizleyin Allah aşkına insanları kendiniz gibi sanmayın.Beni özlemez diye tutturmadım ki 15 gün kalayım diyor ama beni özlemez mi dedim yeni evliyiz ya hani.Eşim de zaten ben demeden ben seni özlerim uçağı 10tl fazla verdim iptal edebileyim diye belki erken gelirim dedi.Tüm yıl ailesini görmedi diye bir şey demedim kurban bayramında iki aileyi de balayı dönüşü gezdik.Annem daha dün geldi diyorum ısrarla aylarca kaldı diyorsunuz ben anlamadım ne bu kadar direttiniz.Annem rahat etsin istiyorsam evlenmicekmişim...evlendim diye annemi boşveremem.benim için annem de kocam da kıymetli ikisini de düşünürüm.sadece buldumcuk gibi koca delisi değilim hayatı koca üzerine kurmuyorum annemi babamı da sorumluluğumda diye düşünüyorum.Çünkü beni bugünlere getirenler onlar zamanında onlar nasıl bana baktılarsa ben de onlara bakarım.Bence çok gaddarsınız.Diğer arkadaşlar alınganlığımı kaprislerimi söylemişler haklılar.Ama siz resmen kavga etmek yaralamak için yazmışsınız.Elinize ne geçti bilemem Allah herkesin kalbine göre versin.
O zaman sorun yok.Aynen konu açmak için geldim zaten
Gerçekten neden herkes bu kadar kocanla gitseydin diyor.Yani her zaman dip dibe mi olmak lazım evlilik bu mu ben anlamadım.Bu kadar büyütmemiştim halbuki[/QUOTEcanım bak işte hem öyle diyorsun hem böyle. Azrahat ol
Yoksa konu avrad mı(nefret ederim bu kelimedenÇok karışık bir yazı olmuş ama anladığım kadarıyla sizin davranışlarınizda çok normal gelmedi.
Ortada bir şeyler var ama çorba olmuş vallahi anlayan banada anlatsın.
Konu anneniz mi ?
Esijiz mi ?
Görümceniz mi ?
Ulaşım problemi mi ?
Evet ya 'avrad' nedir? Yıl olmuş 2018.Yoksa konu avrad mı(nefret ederim bu kelimeden)
Evet ya 'avrad' nedir? Yıl olmuş 2018.
Yoksa konu avrad mı(nefret ederim bu kelimeden)
Sizin kalbiniz cok temiz belli ki! Daha fazla polemige girmek istemiyorum, iyi günler.
Annenizi atamazsınız elbet yanında olmak zorundasınız fakat aynı evde gerçekten çok zor olur. Annenize 1+1 ev tutup maddi destek olsanız bir süre annenizde çalışsın ama yakınınızda bir ev bulun göz kulak olursunuz hemde içiniz rahat olur. Eşinizin gitmesi de normal bence zaten işi stresli haklı olarak ailesini özlüyordur oda annenizde geleceği için uzun kalmayı düşünmüş olabilir. Siz yanına gitmeye çalışın en azından 1 hafta 5 gün hem gönlü olur hem yanında olmuş olursunuz sizde. İnanın hiç sorun edilecek şeyler değil orta yolu bulunur ki nice sorunlu evlilikler varken bunlar tatlı sorunlar. Gönlünüze göre olur umarım herşey :)
Benim kendi adıma modern olmak gibi bir iddaam ve çabam yok ama böyle avam kelimeleri sevmiyorum, o nedenle de yadırgadım.Şakasına konuşuyorlar kendi aralarında.Ya da eşimler geride kalmıştır sizler kadar modernleşememiştir.
Benim kendi adıma modern olmak gibi bir iddaam ve çabam yok ama böyle avam kelimeleri sevmiyorum, o nedenle de yadırgadım.
Bence siz de genç ve kendine saygısı olan bir kadın olarak sizin için bu tabirin kullanılmasına itiraz edebilirsiniz.
Bununla birlikte siz rahatsız olmuyorsanız elbette bize laf düşmez.
Avrad kelimesinin isim ve kullanım hakkı eşinize mi ait? Eşiniz bu kelimeyi evlat mı edindi yoksa?1.si benim için avrat denmedi eşimin kuzeninin eşi için kızkardeş eşime dedi ve espriyle gülerek konuşuldu.Kız da küçük zaten abisi de o ne dediyse cevap verdi.O kadar şey arasında avrat kelimesine takılmanız ve ardından genç ve kendinize saygısı olan bir kadın olarak itiraz edebilirsiniz diyişiniz...Benim de şimdi tek derdim buydu bu hayatta.İnsanın kendine saygısı bununla mı ölçülüyor?Kendine saygı nedir üzerine geniş bir düşünün derim.
Ayrıca eşimin kelimelerini avam diyerek aşağı görmek sizin haddinize değil.
Ben olsam annemin evini,işini bozup yanımda getirdiysem asla evden gondermezdim. Düze çıkınca hal çaresine bakilirdi. Diğer türlüsü bencillik olur zaten. Hadi annem seninle işimiz bitti artık kavuştuk git der gibi. Bence o konuda haklısınız.