Eşin daha çocuk.
Bence abartmissiniz annem bizimle kalacak baska kimse yok diyorsunuz pek tabi ki en dogrusunu yapiyorsunuz ama sira onun ailesine gelince pek de anlayisli degilsiniz gibi algiladim.
Anneniz sizinle yaşıyorsa memlekete kime gideceksiniz
Daha ortada olmayan içinde önce nereye gidilecek tartışması yersiz
Eşin haklı evde oturmak istememekte
Annen geri İzmir de düzenini kursun ben niye bozduğunu da anlamadım siz atanmışsınız gelip yerleşseydiniz anneye ne gerek var
Kadının belli bir yaştan sonra hayatını değiştirmeye gerek yok sizinle de hep yaşayamaz
Eşya vs dediğiniz nedir ki bir başına kadıncağız 23 bin liralık avangard koltukta mı oturacak
Kurun evini ödeyin taksitle
Takdir edersiniz ki Benim bir de babam var...Teyzem,babaannem,anaannem,dedem,halam,dayım...annemle bitmiyor ki aile memlekette de benim ailem var.
Bu evi zaten anneme kurduk biz annemin kendi eşyaları da vardı.Biz şimdi kendimize yatak odası aldık.Beyaz eşya da almıştık depoda bekletiyoruz.Ne bileyim annemi hem rahat ettirmek istedim biraz çalışmasın dedim hem de tek kalamadım korktum öyle...
Çok karışık bir yazı olmuş ama anladığım kadarıyla sizin davranışlarınizda çok normal gelmedi.
Ortada bir şeyler var ama çorba olmuş vallahi anlayan banada anlatsın.
Konu anneniz mi ?
Esijiz mi ?
Görümceniz mi ?
Ulaşım problemi mi ?
İyi de şu an ortada tatil yok yani memlekete yedi sülaleye gidilecek
Anneniz yanınızda eşiniz de annesine gidiyor
Konuları büyütüyorsunuz her şey sizin istediğiniz gibi olsun deseniz de olmuyor işte
O tatil gelsin o zaman plan yaparsınız
Adamın çocuğu geliyor lafını bile nerelere çekmişsiniz
Adam görümceye sizi sevmiyor numarası yapmıyor bebeğiniz olsun diye mesaj veriyor
At avrat silah :)
Yazmasam içimde kalırdı
15 gün ayrı cok değilmi ya gitsin max 5gün bi hafta görsün gelsin
Aslında tek bir sorun anlatmadım hepsini birlikte anlattım bağlantılı olduğu için
Sorun eşimin görümceme avradı boşver diyerek önemsiz göstermesi.
Diğer sorun 15 gün gidecek olması beni özlemeyecek mi sorusu
Bir de erkek ailesinin bir üstünlüğü mü var neden hep ankara ön planda...
Hangi tavrımdan dolayı düşündünüz bunu?Evet eşim kadar anlayışlı olamıyorum farkındayım