- Konu Sahibi butterfly 's'
kızlar merhaba maalesef sizlere güzel haberler veremiyeceğim sonucum negatif zaten test gününden bir gün önce adet oldum bu sefer çok umutluyduk herşey çok iyi gitti doktorlarda çok umutluydu embriyolar birinci kaliteydi 5 tane de donduruldu ama sonuç negatif bülent beyle görüştük neden negatif açıklıyamıyor
kızlar kafam karışık dondurulmuşlarla mı denesem yeni bir tedaviye mi başlasam bilmiyorum
tekrarlayan başarısızlıklarda butterfly sana başkent hangi testleri ve tedavi yöntemi belirledi tayfun bey tatilde olduğu için görüşemedik yardımcı olursan sevinirim
Merhaba arkadasim.Allah sabir versin.Biraz beynini bosalt senin yasadiklarini bende yasadim uc negatifim oldu simdi 4. ye hazirlaniyorum.Sunu soracagim bizim merkezde transferden yarim saat sonra ve daha sonrada bir gun arayla progesteron igne yiyoruz popodan ,Buda bizim adet olmamizi engelliyor .Ancak kan testin negatifse igneyi birakiyorusun ve 3-4 gun sonra adet oluyorsun,pozitif sonuc alanlarda gu n asiri igneye devam ediyorlar kanamalari olmuyor,Sizde neden bu igneler yapilmiyotr