- 22 Nisan 2008
- 419
- 7
- Konu Sahibi butterfly 's'
hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah allah seni ve bebeğini korusun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar randevum haftayaydı fakat ben dayanamadım bugün dr a gittim.bilmeyenler için söyleyim ,iki kese görmüştük.birinde kalp atışı vardı diğerini bekliyorduk 2 haftadır.malesef diğer kese küçülmeye başlamış.artık tek bebişimle başbaşayız.rabbim onu bana bağışlar inşallah.kaç gündür giremedim siteye hepinizi çok özledim....
:teytey: Az önce hastaneden geldim canlarım bhcg 223 çıktı.cuma tekrar sonuç bakıcaz.
Allahım sana binlerce şükürler olsun.ben hamileyim diyebileceğim umuduyla bugünlere kadar geldim.Rabbim sonunda bana da nasip etti.İnşallah kucağıma da aldığım günlere gelirim.Allahım isteyen herkese nasip etsin..
kızlar destek olan herkese teşekkür ederim.cesaretimin kırıldığı anlarda beni yeniden umutlandırdınız.her denememde ilk denememi yaşıyormuşum gibi yüreklendirdiniz.Allah sizlerden razı olsun.hepinizi çoookkk öpüyorum.................................
canım sağlıklı olsun tek olsun uzun zamandır siteye giremedeim önce tatildeydim sonrada amcamı kaybettim yasımız vardı bu ay dondurulmuşlarla deneyecektik tayfun beyle de görüşüp kararlaştırdık ama bu acı olayla erteledik şimdilik kendimi iyi hissettiğim bir zamana bıraktık
tbrıkler her nekadar bende hıkayenı bılmesemde ıns bebegını yada bebklerını kucagına saglıklı bı sekılde alırsın bende 3 denemeyı yaptıracagım kac tane embrıyo konuldu kac yıllık evlısın bıraz bılgı verısen sevınırım
Nasılsınız canım sen ve bebişin?
tam hatırlamıyorum ama10-11 civarı bişiydi galiba.
iyiyiz canım herhalde.cuma günü gidicez baklım.ben iyi olduğunu hissediyorum ama.midem yine kötü olmaya başladı çünkü.kanamam da bitti çok şükür.
siz nasılsınız bakalım minik kızınla?bakıyorum da doğuma çok da fazla kalmamış gibi.36 dan sonra bekliyorsunuz galiba. :ecrin_bebek: