- 5 Kasım 2007
- 2.784
- 8
- Konu Sahibi butterfly 's'
butturflys canım çok sevindim....uzun zamandır giremiyordum...yeni açabiliyorum görünce ilk çok şaşırdım canım tebrikler...uzun ve sabırlı bir sürecin sonunda bebeğine yada bebeklerine kavuşuyorsun inşallah...allah sağlıcaklada kucağına almayı nasip etsin canım...
bende uzun bir süre yoktum ve bende çok düşündükten sonr ameliyat kararı aldım ve bu arada ameliyat oldum ameliyatımı tayfun bağış yaptı....tüplerim alındı çok sıvı birikmiş ve şişmiş duurmdaymış...bakalım 2 hafta oldu amelyat olalı adeti bekliyorum dondurulmuşlarımı transfer için...aslında doktorum tayfun bey değil adana ankara tüp bebekteki doktorumun arkadaşıymış...çok ilgilendi sağolsun...bakalım artık hayırlısı....
geçmiş olsun yeşbü.doğru kararı vermişsin canım.ben de aslında eylülde tedaviye başlayacaktım tayfun bey çok ısrar etti.değerlerin çok güzel vakit kaybetmeyelim diye tutturdu.ben de kabul ettim.İyi ki de kabul etmişim. kaydirigubbakcemile5
Artık bir problemin kalmadı Allahın izniyle.hadi balkalım seni de hamiş görelim inşallah.
valla ben de çok şaşkınım hala.ultrasonda bi görsem inanıcam hamişim diye. :CüvCüv: