Kızlar ben birisiyle tanıştım ben Tokatlıyım o Vanlı sizce sıkıntı olur mu?

Gayet normal bi şey niye bu kadar şaşırdın sen ne iş yapıyorsun çok merak ettim şuan
Netlerin çok iyiymiş ya benim de iyiydi ve ilk girişte kazanmıştım. İlk sekiz bine girerek. Mezuna kalmaz başarılı olanların geneli. Ondan şaşırdım

Ekleme: bir de Türkçen çok kötü. Burdan bakınca eğitimin düşük gibi görünüyor

Çocuk tıp okuyor bende sınava hazırlanıyorum sınav vesilesiyle tanıştık çok ilgili kültürlü tam istediğim gibi birisi ama kültür farklılığı yaşar mıyız sizce
memleketlerinizi belirtmen saçma olmuş sanki farklı ülkeden falansınız ne kadar kültür farkı olabilir ki ? olsa olsa onun tıp okuması fikir uyuşmazlıkları yaşatabilir. üniversite ortamında ve de tıp okuyor….sen bence herşeyi bi kenara bırak kitaplarına sarıl.

Netlerin çok iyiymiş ya benim de iyiydi ve ilk girişte kazanmıştım. İlk sekiz bine girerek. Mezuna kalmaz başarılı olanların geneli. Ondan şaşırdım

Ekleme: bir de Türkçen çok kötü. Burdan bakınca eğitimin düşük gibi görünüyor
Sadece Türkçe dersi mi var ne saçma bir yorum da de eklerine takılıp mı anladın eğitimimin düşük olduğunu komiksin qjsbwjnskq

Bir tıpçi eğer kültürel anlamda gelismisse kii genellikle cok donanimli olurlar.İnsanlari bu cağda hâlâ memleketlerine göre ayiracak kadar ön yargili,cehaleti okusa da baki kalacak bir "Tokatli'dan" yakin zamanda ayrilir diye yorumladim...

Daha ortada fol yok yumurta yok anlaşanız ne olur anlaşmasanız ne olur Allah aşkına

Oturun dersinize çalışın iyi üniversite bölüm kazanamazsanız bu tıpçı çocuk zaten istemez sizi

Muhtemelen ilgi sevgi ihtiyacını gidermek için birileriyle tanışmaya devam ediyorsun ama şu an sınava hazırlanma zamanın, okulunu kazan sonra ne yaparsan yap. Zaten ilişkileri kolay atlatan biri de değilsin. Sınav çalışmana engel olacak şeyler yapıyorsun

Yani ben üniversiteye girdiğimde, toplasan 10 hukuk fakültesi ya vardı ya yoktu. Şimdi 100ü geçti. 130’dan fazla tıp fakültesi var şimdi. Bunların kürsülerindeki profların yetkinliği her şey tartışılır benim için. Çokta şey etme yani. Sen iyi bir üniversitede iyi bir bölüme girmeye bak.

Back