- 1 Şubat 2015
- 3.442
- 8.792
- 358
- Konu Sahibi kubranursarac
Aferin çalışMerak etme sen hedefim yüksek benim netlerimde gayet iyi canını sıkma
Edit: ayy okudum mezuna kalmışsın bi de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aferin çalışMerak etme sen hedefim yüksek benim netlerimde gayet iyi canını sıkma
Gayet normal bi şey niye bu kadar şaşırdın sen ne iş yapıyorsun çok merak ettim şuanAferin çalış
Edit: ayy okudum mezuna kalmışsın bi de
Netlerin çok iyiymiş ya benim de iyiydi ve ilk girişte kazanmıştım. İlk sekiz bine girerek. Mezuna kalmaz başarılı olanların geneli. Ondan şaşırdımGayet normal bi şey niye bu kadar şaşırdın sen ne iş yapıyorsun çok merak ettim şuan
memleketlerinizi belirtmen saçma olmuş sanki farklı ülkeden falansınız ne kadar kültür farkı olabilir ki ? olsa olsa onun tıp okuması fikir uyuşmazlıkları yaşatabilir. üniversite ortamında ve de tıp okuyor….sen bence herşeyi bi kenara bırak kitaplarına sarıl.Çocuk tıp okuyor bende sınava hazırlanıyorum sınav vesilesiyle tanıştık çok ilgili kültürlü tam istediğim gibi birisi ama kültür farklılığı yaşar mıyız sizce
Netlerin iyi ama bağlaç olan de/da ayrımını öğrenememişsin gibi. Öğren sınavda çıkar.Merak etme sen hedefim yüksek benim netlerimde gayet iyi canını sıkma
Şu an ı da bütün ergenler gibi şuan diye yazıyorNetlerin iyi ama bağlaç olan de/da ayrımını öğrenememişsin gibi. Öğren sınavda çıkar.
Onun da otomatik bahanesi telefondan yazıyoruz, ona mı dikkat edeceğiz tadında oluyor. Ya da sen Türkçe öğretmeni misin falan. Burada Türkçe düzelttim diye çok linçlendimŞu an ı da bütün ergenler gibi şuan diye yazıyor
Yok şuvan![]()
Cahillerde bahane çok.Onun da otomatik bahanesi telefondan yazıyoruz, ona mı dikkat edeceğiz tadında oluyor. Ya da sen Türkçe öğretmeni misin falan. Burada Türkçe düzelttim diye çok linçlendim![]()
Sadece Türkçe dersi mi var ne saçma bir yorum da de eklerine takılıp mı anladın eğitimimin düşük olduğunu komiksin qjsbwjnskqNetlerin çok iyiymiş ya benim de iyiydi ve ilk girişte kazanmıştım. İlk sekiz bine girerek. Mezuna kalmaz başarılı olanların geneli. Ondan şaşırdım
Ekleme: bir de Türkçen çok kötü. Burdan bakınca eğitimin düşük gibi görünüyor
Bana diyorsun ama kendi Türkçen bozukCahillerde bahane çok.
Onlar telefonla yazıyor da biz uzay mekiği ile mi yazıyoruz
Mesela?Bana diyorsun ama kendi Türkçen bozuk![]()
Eşim muğla ben kars . 20 yıldır evliyiz . Oluyor yaniÇocuk tıp okuyor bende sınava hazırlanıyorum sınav vesilesiyle tanıştık çok ilgili kültürlü tam istediğim gibi birisi ama kültür farklılığı yaşar mıyız sizce