- 3 Kasım 2024
- 113
- -10
- 11
- 24
- Konu Sahibi kubranursarac
Çocuk tıp okuyor bende sınava hazırlanıyorum sınav vesilesiyle tanıştık çok ilgili kültürlü tam istediğim gibi birisi ama kültür farklılığı yaşar mıyız sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tutuyorOnemli olan anlasip anlasamamaniz farkli ulkelerden evlenip anlasanlar var kafa yapiniz tutuyor mu?
O zaman sorun olmazEvet tutuyor
Üniversite öğrencisi bile değil, daha hazırlanıyor. Tıpçı görünce ben bunu kafesleyeyim diye falan düşündü heraldeBen de ciddi ilişki arayan biri sandım konuş geç be kızım daha üniversite öğrencisisin![]()
Yok be alakası bile yok hiç o kafada olmadım bundan önce ki ilişkim 2.5 yıl sürdü işi gücü bile yoktu takılmıyorum öyle şeylereÜniversite öğrencisi bile değil, daha hazırlanıyor. Tıpçı görünce ben bunu kafesleyeyim diye falan düşündü heralde![]()
Siz 19 yaşında değil miydiniz ? Her selam verdiğiniz insanın memleketi ile ilgili açtığınız konulardan ulaşmak istediğiniz nokta nedir ?Çocuk tıp okuyor bende sınava hazırlanıyorum sınav vesilesiyle tanıştık çok ilgili kültürlü tam istediğim gibi birisi ama kültür farklılığı yaşar mıyız sizce
Aile yapısına bağlı bir durum doğuluysa yanlış anlama ama dikkatli olmakta fayda var benimde evlenmeden önce bir doğulu erkek arkadaşım vardı meğer annesinin üstüne kuma getrmiş bi orda bi şurda babası yaşayıp duruyomuş her birinden ikişer çocuk felan.. güya kadınlar çok kutsal onlara göreÇocuk tıp okuyor bende sınava hazırlanıyorum sınav vesilesiyle tanıştık çok ilgili kültürlü tam istediğim gibi birisi ama kültür farklılığı yaşar mıyız sizce
Merak etme sen hedefim yüksek benim netlerimde gayet iyi canını sıkmaEvet ya bence sorun olabilir
Sen onun yanında kültürsüz kalabilirsin
Çok iyi bir üniversite kazanmaya bak. ODTÜ Boğaziçi gibi. Böylece konuşacak konuların derinleşir, sığ kalmazsın yanında. Yoksa Tokat üniversitesi işletme bölümü falan çok basit kalır