• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben birisiyle tanıştım ben Tokatlıyım o Vanlı sizce sıkıntı olur mu?

Üniversite öğrencisi bile değil, daha hazırlanıyor. Tıpçı görünce ben bunu kafesleyeyim diye falan düşündü heralde 😂
Yok be alakası bile yok hiç o kafada olmadım bundan önce ki ilişkim 2.5 yıl sürdü işi gücü bile yoktu takılmıyorum öyle şeylere

Çocuk tıp okuyor bende sınava hazırlanıyorum sınav vesilesiyle tanıştık çok ilgili kültürlü tam istediğim gibi birisi ama kültür farklılığı yaşar mıyız sizce
Siz 19 yaşında değil miydiniz ? Her selam verdiğiniz insanın memleketi ile ilgili açtığınız konulardan ulaşmak istediğiniz nokta nedir ?

Çocuk tıp okuyor bende sınava hazırlanıyorum sınav vesilesiyle tanıştık çok ilgili kültürlü tam istediğim gibi birisi ama kültür farklılığı yaşar mıyız sizce
Aile yapısına bağlı bir durum doğuluysa yanlış anlama ama dikkatli olmakta fayda var benimde evlenmeden önce bir doğulu erkek arkadaşım vardı meğer annesinin üstüne kuma getrmiş bi orda bi şurda babası yaşayıp duruyomuş her birinden ikişer çocuk felan.. güya kadınlar çok kutsal onlara göre 🤦🏻‍♀️ senin başına gelir demiyorum ama temiz bir aileye düşmeni isterim herkeste aynı değildir yani dediğim gibi aile yapısı önemli.

Evet ya bence sorun olabilir
Sen onun yanında kültürsüz kalabilirsin

Çok iyi bir üniversite kazanmaya bak. ODTÜ Boğaziçi gibi. Böylece konuşacak konuların derinleşir, sığ kalmazsın yanında. Yoksa Tokat üniversitesi işletme bölümü falan çok basit kalır

Önceki konularınızda da ilişkinizdeki sorunlar yüzünden ders çalışamadığınızı belirtmişsiniz. Zaten mezuna kalmışsınız onun bir stresi, baskısı olur. Bari gönül işlerinizi 2. plana erteleyin bu 3-5 ay hedefiniz neyse kazanın sonra tıpçıyla kültür farkı ölçün, fizikçiyle hadron çarpıştırın...

Erkek arkadaşım var kendisi dereceyle tusu kazandı asistan doktorlukta şu an , onca yoğunluğun arasında yapmadığı çapkınlık yok.Tıpçı erkekleri yoğun diye kafasını kaldırmaz diye düşünme :KK53:

Çocuk daha öğrenci. Siz de öğrenci bile değilsiniz. Memleketlere varacak bir durumunuz yok,alt tarafı iki genç aşk yaşayacaksınız zaman geçireceksiniz. Bu kadar düşünülecek bir şey yok

Evet ya bence sorun olabilir
Sen onun yanında kültürsüz kalabilirsin

Çok iyi bir üniversite kazanmaya bak. ODTÜ Boğaziçi gibi. Böylece konuşacak konuların derinleşir, sığ kalmazsın yanında. Yoksa Tokat üniversitesi işletme bölümü falan çok basit kalır
Merak etme sen hedefim yüksek benim netlerimde gayet iyi canını sıkma

ne alakaaağğ? 😂 her birey memleketinin genel özelliklerini tasıyacak diye bir sey yok ki. siz tanıdınız çocuğu, siz karar verin. bu arada van ve tokatı karşılaştırmak hiç aklıma gelmezdi jfkfk

Back
X