- 29 Temmuz 2024
- 10
- -23
- 39
Kızlar ben ailemden uzakta yaşıyorum eşimde öyle burda sadece onun kardeşi var ve onunla da ben konuşmuyorum fakat eşim görüşüyor kayınvalidem de onlarla çok samimi değil her buraya geldiginde 3 ay kaliyorsa hep benim yanimdafir ve diğer çocuğuna misafir gibi gider akşama yakın gider ertesi gün oglede gelir sorsan bizi hiç ayirmaz biz bütün eksigimizi kendimiz gördük onun herşeyini kendileri yaptılar sonra konu açılınca biz onun evinde durdurdugikuz için bizim hiçbir söz hakkimiz yok kafasina göre herkesi çağırır ebana da sadece bilgi veriyor tartistigimizfa da ben sana herşeyi sorarak yapıyorum diyor eşimle kavga ettiğimizde bir bakıyorum yanımızda ve ben kendimi ona dert anlatırken buluyorum işine gelmezse beni her fırsatta kovuyor en son yine eşimle kendi ailen yüzünden tartıştım bu sefer yine kovdu bende babamı aradım baba evine döndüm fazla uzatmayayım peşimden beni iknaya geldiler sonra ikna oldum ev bulucak tasinicaz annesi bizimle kalmamak sartiyla ama o hala eşimi sıkıştırıyor kışın gelmek istiyor ama ben istemiyorum eşinin yardıma ihtiyacı var diye zorluyor bugarada ikizlerim var 1 başlayacak ve 2 ve 1 yaşında da küçük çocuklarım var tek başına onlara bakarım okula götürürüm diyorum küçükler evde kalir diyorum bakamazsin yapamazsın diyorlar ne yapmalıyım kendi ailem
kesinlikle kayinvalidemi de istemiyor
kesinlikle kayinvalidemi de istemiyor