Canım işte tam 80 degil 80D cup yani en büyük sadece toparlayıcı kullanmam getek diğer sütyenlwr olmuyor.Emzirme bittikten sonra benimkiler gene aynı eski haline döndüler. Boyunuz için büyük göğüs olmaz bence. Bir de 80 ya da75 ile her sütyen her kıyafet giyiliyor büyük olunca hepsi ayrı dert.
Aynen canım.Ben emzirirken abartmıyorum her biri kafam kadardı o derece. Emzirme bitince normale döndü. Şuan böyle olması normal yani emzirme bitince karar verin.
Bende öyle bişi istiyorum emzirme bittikten 1 sene sonra olsa daha iyi olur büyük ihtimallekonu sahibi tamamini okumadim, yazilmistir belki.
Ben de estetik operasyon dusunuyorum, ama emzirmeden bir yil sonra yaptirin diye okumustum bir yerde.
Bu konuda bilginiz var mi?
Benimkiler cok kucuk, buyutma dusunuyorum, benim hedef anca B cup
Bnm halalarımın kocaman küçülnek ne kelime bnde korkuyorum kesin onlara çektim annmkiler çok hoş 75 ve dik bnmki çok sarkık çekseki ne kadar çekicek sankiya vala benim kafam kadardı.bunlar hayatta gıtmez !ben nasıl eskı halıme doneceğim ?döner mıyım? derken,75 kg dan 55 kg düştüm.spora gıdıyorum kılo almaya mı geldın dıyor hadsizler.emzırme bıttıkten sonra göğüsler çekılıyor ufalıyor zaten.
Her biri 1kilodan fazla diyebilirimHerkesin vucut yapısına göre değişir sana 80 iyidir bir başkasına 90. Doktorunuza sorun en iyi o bilir ama benim fikrim 80 D olan bir meme estetik olip bıcak altına girilecek bin ölçü değil çok küçük değil yani.
inşallah annene çekersin ne diyim.baya bir çekıyor küçülüyor.Bnm halalarımın kocaman küçülnek ne kelime bnde korkuyorum kesin onlara çektim annmkiler çok hoş 75 ve dik bnmki çok sarkık çekseki ne kadar çekicek sanki
Hayırlısı bakalım.inşallah annene çekersin ne diyim.baya bir çekıyor küçülüyor.
Hayır aksine çok memnunum. Bedeni yanlış biliyorsun 80-85 dediğin sırt genişliğin d-c cup da büyüklük oluyor. Yani bedene kararı doktorla vermen zaten en doğrusu ona sadece ne istediğini anlat en ideal ölçüye onlar karar veriyor. İze gelince ben hem dikleştirme hem slikon olduğu için lolipop kesi oldu şuanda çok silik bir şekilde var ama o kadar memnunumki beni hiç rahatsız etmiyor.Neden pişmanmısın? Dikiş izi çok kaldımı
Çok memnunum. 70 c idim 70d oldum ama sütyende en alta siniyodu göğüslerim şimdi desteksiz komple dolduruyor.Memnun musunuz? Durumunuz nedir? Kaç bedendiniz kaç oldunuz?
Dr adıni biliyo musun bende nisan ayında olucam o hastanede kısmet olursaBir bayan arkadaş adana şehirde yaptıemıştı memnunmuş o doktora gitmek istiyorum ya hayırlısı bakalım.