Kızlar bana bir yardımcı olsanız kafam karışıyor.

Gerçekten bi gün halam giyinirken gördüm iki tane tülbenti birbirine bağlamış alttan sardı boynuna astı. O zaman daha bende meme yok tabi şok olmuştum. Ve halama en çok benzeyen yeğen de benim
Üzüldüm ya Allahım bazen görüyorum kocaman memeli kadınlar var onlar nasıl sütyen buluyor acabaga hadi ben neyse diyorum.

Kız eski sütyenlerimle şimdikileri görsen şaşarsın gerçekten 2 katı amacım memeyi sertleştirmek degil sarkmasın ve meme ucu eskisi gibi biraz dik olsun şuan meme ğstteki deri resmen sünmüş bide ben hamileyken sütyen fazla kullanamadım sıcağa denk geldi ve çok sıcak basardı hamilelikten
O zaman ol bacım sen şu ameliyatı en azından kendin için kocan için değil

80-85 sırt ölçüsü, meme büyüklüğünü A-B-C-D cuplari belirler. küçültmek istiyorsan zaten gittiğin doktor bedenine orantılı ölçü hakkında sana bilgi verir böyle buradan kimse net bi şey söyleyemez

Omuz .. boy.. bel.. yani vucudunuza göre değişir.

Ben büyük göğüs sevmiyorum.

Canım ilk evlendigimdw çok hoştu ama şiödi emziriyorumda 80 d ve toparlayıcı kullanmam gerek onlarda kocaman ve sarmada var meem başı aşagı bakıyor gibi :KK43:
Ben yaptıralı 9 ay oldu. Sanırım daha hiç araştırmadan bi hevesle yazmışsın. Önce bi araştır beden en son aşamada karar verilir.

D cup cok devasa bence:110:
Hele kişi minyonsa cok abes durur
Aynem katılıyorum 85 c çok iyi ama 80 D bana göre çok büyük hiç hoş durmuyor. 160 boyum ve 56 kiloyum 3 ay oldu dogum yapalı dahada kilo vericegim büyük ihtimal ile ama meme erimiyor. Şöyle diyim oglumun kafasının iki katı diyebilirim.

Siz görüntü olarakmi begenmiyorsunuz yoksa gogusleriniz büyük oldugu icin sırtınız falan mi ağrıyor ?
Yazık günah bence bicak altına yatacaksiniz yine siz bilirsiniz ama zayiflayinca küçülür bence meme ayak numarasi küçülen bile var
Tam anlamadim ya kusuruma bakmayın :KK43:

Siz görüntü olarakmi begenmiyorsunuz yoksa gogusleriniz büyük oldugu icin sırtınız falan mi ağrıyor ?
Yazık günah bence bicak altına yatacaksiniz yine siz bilirsiniz ama zayiflayinca küçülür bence meme ayak numarasi küçülen bile var
Tam anlamadim ya kusuruma bakmayın :KK43:
Canım ilk evlendigimde çok iyiydi . Hamile kaldıktan sonra çok büyüdü ve şuanda sütlüyüm hayla büyük dün mont almaya gittim kendime 36 oluyor göğsü kapanmıyor 38 oluyor göğsü kapanmıyor gittim 42 aldım düşün yani bütün kıyafetlerde zor her sütyenden sarkıyor . Resmen eziyet diyebilirim.

Emzirme bittikten sonra benimkiler gene aynı eski haline döndüler. Boyunuz için büyük göğüs olmaz bence. Bir de 80 ya da75 ile her sütyen her kıyafet giyiliyor büyük olunca hepsi ayrı dert.

Emzirme bittikten sonra benimkiler gene aynı eski haline döndüler. Boyunuz için büyük göğüs olmaz bence. Bir de 80 ya da75 ile her sütyen her kıyafet giyiliyor büyük olunca hepsi ayrı dert.
Canım her sütyende aynı olmuyor gerçekten büyük ben bekarken büyük diyordum şuan iki katı bekarken b kullanıyordum sanırım yine 80 dı şimdi d 80 düşün bazen 100 beden sütyenler bile olmuyor.

Evet 3 ay oldu dpgum yapalı ama pskolojim sıfır eşim hollanda ineğim diye seviyor :KK43: :KK11:
Ben emzirirken abartmıyorum her biri kafam kadardı o derece. Emzirme bitince normale döndü. Şuan böyle olması normal yani emzirme bitince karar verin.

Canım her sütyende aynı olmuyor gerçekten büyük ben bekarken büyük diyordum şuan iki katı bekarken b kullanıyordum sanırım yine 80 dı şimdi d 80 düşün bazen 100 beden sütyenler bile olmuyor.
Normal değil mi emziriyosun sonuçta emzirirken hiçbir meme aynı kalmıyor ki. Emzirme bittikten sonra ki haline göre karar vermelisin. Bi de göğüslerini her gün krem ve ya bebeyağı ile nemlendir. Çatlamış da büyük ihtimalle o sünmüş görüntü ondan olabilir.

Aynem katılıyorum 85 c çok iyi ama 80 D bana göre çok büyük hiç hoş durmuyor. 160 boyum ve 56 kiloyum 3 ay oldu dogum yapalı dahada kilo vericegim büyük ihtimal ile ama meme erimiyor. Şöyle diyim oglumun kafasının iki katı diyebilirim.
ya vala benim kafam kadardı.bunlar hayatta gıtmez !ben nasıl eskı halıme doneceğim ?döner mıyım? derken,75 kg dan 55 kg düştüm.spora gıdıyorum kılo almaya mı geldın dıyor hadsizler.emzırme bıttıkten sonra göğüsler çekılıyor ufalıyor zaten.

X