80c ve 85d ayni degil mi zaten? Bana bircok yerde oyle soylediler birini buyutup birini kucultunce ayni olcu oluyormusKızlar benim göğsüm D cup 80
Estetik yaptırmak istiyorum emzirme bittikten sonra sizce C cup 85 yine büyükmü olur? Sizce ideal gögüs ölçüsü nedir? Kafam çorba gibi oldu her model her şekil sütyen kullanmak istiyorum sizce göğsümü yaptırırsam nasıl olmalı?
Göğüs ölçüsünü begenenler nasıl önerirsiniz bayanlar yada nasıl olmasını isterdiniz?
80 beden meme diye bir ölçü yokturIyi de bu insanın boyuna kilosuna proporsiyonuna göre değişir.
Şimdi biz sizi tanımadan neye göre yorum yapacağız.
Not: ben şahsen büyük göğüsleri itici buluyorum.eger 1.70 ve üzeri değilsen 80 beden cok iyi.
Canım ilk evlendigimdw çok hoştu ama şiödi emziriyorumda 80 d ve toparlayıcı kullanmam gerek onlarda kocaman ve sarmada var meem başı aşagı bakıyor gibi80 d çok güzeldir
bana göre ideal
yada 75 c harika durur
Ben dert ediyorımBilmem, memelerimle ilgili hiç düşünmedim. Meme işte.
Muhtemelen konunuz taşınacaktır çünkü bu bir dert değil. Forumda estetik bölümü vardı yanılmıyorsam, orada sorabilirsiniz bunu.
160 boyum 56 kilom ve d 80 kilo olarak emzirme bittikten sonra 52 olurum büyük ihtimal ile ama göğüs hiç erimiyor.Iyi de bu insanın boyuna kilosuna proporsiyonuna göre değişir.
Şimdi biz sizi tanımadan neye göre yorum yapacağız.
Not: ben şahsen büyük göğüsleri itici buluyorum.eger 1.70 ve üzeri değilsen 80 beden cok iyi.
Bende bugün okuduklarıma göre 90a ile 80d nin bir olmadıgını ögrendim.80c ve 85d ayni degil mi zaten? Bana bircok yerde oyle soylediler birini buyutup birini kucultunce ayni olcu oluyormus
Tam nasıl hesaplarız bnmki çocuk olduktan sonra 2 katı olduVucut yapiniza omuz ölçunuze göre deģisir ..
Dediğine bakıcak olursam eşimin elinin içi ladar olmalı:)) erkeklere göre bir avuç içi olduğunu duymuştum.
Konu taşınmadan yazayım dedim
Dediğine bakıcak olursam eşimin elinin içi ladar olmalı :KK:11
Aynen bnöde öyle canım sorma ya80 d benim de, emzirme öncesi gerçekten harikaydı.
Şu an hala 80 d ama nerdeyse sütyenin içine kıvırıp öyle koyuyorum. İnanılmaz sarktılar ve bu beni çok mutsuz ediyor.
Emzirme bitince mutlaka ameliyat olacağım diyorum bazen ama düşüncesi bile çok çok korkutuyor. İnşallah cesaretimi toplarım bir gün
Ay bilemedim şimdiKaç cup acaba .
Adamın elini kupa ile falan ölçüyormuşsunuz şimdi
Emzirme dönemindeyim biter bitmez gidecegim ama ideal ölçü nedir bayanların fikrini almak istedim.Bu konularda doktor tavsiye vermiyor mu? Onlar ne kadar olması gerektiğini söylüyor zaten. Hiç doktora danıştınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?