Ben olmakt akararlıyım devlet küçültmeyi ücretsiz yapıyor sgk karşılıyormuş.80 d benim de, emzirme öncesi gerçekten harikaydı.
Şu an hala 80 d ama nerdeyse sütyenin içine kıvırıp öyle koyuyorum. İnanılmaz sarktılar ve bu beni çok mutsuz ediyor.
Emzirme bitince mutlaka ameliyat olacağım diyorum bazen ama düşüncesi bile çok çok korkutuyor. İnşallah cesaretimi toplarım bir gün
Benim D cup 95. 75 e düşürmek için herşeyimi verebilirim. Büyük meme başa beladır. Koşarken ritimli yürürken spor yaparken yüzerken oynarken kısacası herşeyde yaşam kalitesini düşürüyor. Çünkü nefes nefese kalıyorsunuz. Sıcaklarda pişik derdi olabiliyor terleyen biriyseniz. Ve her kıyafet olmuyor gögüs büyüklüğünden dolayı bedeni büyük kıyafetler tercih etmek zorunda kalıyorsunuz. Ve en kötüsü ağırlıktan dolayı bel ağrısı ilerleyen dönemlerde de fıtığa kadar gidiyor ben boyun fıtığı oldum ağırlıktan dolayı eğik duruyordum. Kesinlikle oynamayın.Kızlar benim göğsüm D cup 80
Estetik yaptırmak istiyorum emzirme bittikten sonra sizce C cup 85 yine büyükmü olur? Sizce ideal gögüs ölçüsü nedir? Kafam çorba gibi oldu her model her şekil sütyen kullanmak istiyorum sizce göğsümü yaptırırsam nasıl olmalı?
Göğüs ölçüsünü begenenler nasıl önerirsiniz bayanlar yada nasıl olmasını isterdiniz?
Yani minyonsanız ideal ölçü değişir. Yapılıysanız değişir. Vücut tipinizle alakalı bir durum bu. Emzirme bittikten sonra küçülüyorlar zaten. İçleri boşalıyor ve sarkıyorlar. Emzirme bittikten bir iki ay sonra şekli tamamen değişiyor. Doktor yardımcı olacaktır.Emzirme dönemindeyim biter bitmez gidecegim ama ideal ölçü nedir bayanların fikrini almak istedim.
Çok çeşitli yorumlar var. Çok kötü oldu diyen de var güZel oldu diyen de. O da korkutuyor beni, yaptırıp pişman olmak...Ben olmakt akararlıyım devlet küçültmeyi ücretsiz yapıyor sgk karşılıyormuş.
yaptırdınızmı? 80D çok büyük bnm öncekimden 2 katı durumda o yğzden zorlanıyorum 160 boyum 56 kilom 52 ye düşsem bile hep aynı meme erimiyor. Yaptıracağım kararliyimBenim D cup 95. 75 e düşürmek için herşeyimi verebilirim. Büyük meme başa beladır. Koşarken ritimli yürürken spor yaparken yüzerken oynarken kısacası herşeyde yaşam kalitesini düşürüyor. Çünkü nefes nefese kalıyorsunuz. Sıcaklarda pişik derdi olabiliyor terleyen biriyseniz. Ve her kıyafet olmuyor gögüs büyüklüğünden dolayı bedeni büyük kıyafetler tercih etmek zorunda kalıyorsunuz. Ve en kötüsü ağırlıktan dolayı bel ağrısı ilerleyen dönemlerde de fıtığa kadar gidiyor ben boyun fıtığı oldum ağırlıktan dolayı eğik duruyordum. Kesinlikle oynamayın.
Komşum var çocuk emziriyor oda sakma yok ve taş gibi bnmkine göre bnmki o ladar sarkıkki şimdiden böyle sarkık emzirme bitince düşünemiyorum.Yani minyonsanız ideal ölçü değişir. Yapılıysanız değişir. Vücut tipinizle alakalı bir durum bu. Emzirme bittikten sonra küçülüyorlar zaten. İçleri boşalıyor ve sarkıyorlar. Emzirme bittikten bir iki ay sonra şekli tamamen değişiyor. Doktor yardımcı olacaktır.
Devlet küçültme ameliyatlarının hepsini karşılıyormuş bnmkide öyleÇok çeşitli yorumlar var. Çok kötü oldu diyen de var güZel oldu diyen de. O da korkutuyor beni, yaptırıp pişman olmak...
Devletin küçültme yapması için bir ölçü var sanırım, sarkma ölçüsü. Omuzdan meme ucuna doğru, kaç cm onu hatırlamıyorum.
Önemli de değil benim memeler her türlü ezer geçer o sınırları eminim :)))
Bnm proteze ihtiyaç yok küçülsün ve meme ucu dikleşsin başka bişi istemiyorumValla ben yaptırdım ama hiç düşünmedim bu kadar :) c sini d sini kupunu mupunu hiçbişeyini araştırmadım sadece biraz büyüsün dedim. Doktor da bir kaç protez gösterdi onun önerdiği çok büyüktü orta karar birşey seçtim çok da memnunum:)
O zaman hem küçültme hem de dikleştirme isteyeceksiniz doktorunuzdan aklınızda olsun.Bnm proteze ihtiyaç yok küçülsün ve meme ucu dikleşsin başka bişi istemiyorum
İkisinide istiyorum hem çok büyük hem sarkık ve meme başı aşagıya dogru şöyle özetleyim memenin üstteki deri sünme yapmış resmen.Bir de şu var boyutlarından ziyade dikleştirme istiyorsanız onun küçülmesiyle ya da büyütülmesiyle pek bir ilgisi yok diye biliyorum. O başlıbaşına ayrı bir operasyon
yaptırmadım kendi hali böyle. Çocuk yaptıktan sonra herhalde gögsümü kaldırıp omuzuma koyacağım. Ben ilk okuduğumda büyütmek istediniz anladım. Küçültmek istiyorsanız küçültün gerçekten pmurgada deformasyon yapıyor şu ara fıtık ile başım belada.yaptırdınızmı? 80D çok büyük bnm öncekimden 2 katı durumda o yğzden zorlanıyorum 160 boyum 56 kilom 52 ye düşsem bile hep aynı meme erimiyor. Yaptıracağım kararliyim
Sizde küçülttürün.Bu arada kendimi bildim bileli göğüslerim büyüktür yıllardır hayalimdir küçültmek
Ama devlet hastanesinde bu iki işlemi yaparlar mı bilemiyorum :/ iyi bir araştırın tabi gücünüz yeterse ben her zaman özel hastane taraftarıyımİkisinide istiyorum hem çok büyük hem sarkık ve meme başı aşagıya dogru şöyle özetleyim memenin üstteki deri sünme yapmış resmen.
Aynen öyle 20 yaşına girmedim daha koca karo gibi hissediyorum kendimiO zaman hem küçültme hem de dikleştirme isteyeceksiniz doktorunuzdan aklınızda olsun.
Bir bayan arkadaş adana şehirde yaptıemıştı memnunmuş o doktora gitmek istiyorum ya hayırlısı bakalım.Ama devlet hastanesinde bu iki işlemi yaparlar mı bilemiyorum :/ iyi bir araştırın tabi gücünüz yeterse ben her zaman özel hastane taraftarıyım