Kızlar bana bir yardımcı olsanız kafam karışıyor.

Ben olmakt akararlıyım devlet küçültmeyi ücretsiz yapıyor sgk karşılıyormuş.

Benim D cup 95. 75 e düşürmek için herşeyimi verebilirim. Büyük meme başa beladır. Koşarken ritimli yürürken spor yaparken yüzerken oynarken kısacası herşeyde yaşam kalitesini düşürüyor. Çünkü nefes nefese kalıyorsunuz. Sıcaklarda pişik derdi olabiliyor terleyen biriyseniz. Ve her kıyafet olmuyor gögüs büyüklüğünden dolayı bedeni büyük kıyafetler tercih etmek zorunda kalıyorsunuz. Ve en kötüsü ağırlıktan dolayı bel ağrısı ilerleyen dönemlerde de fıtığa kadar gidiyor ben boyun fıtığı oldum ağırlıktan dolayı eğik duruyordum. Kesinlikle oynamayın.

Emzirme dönemindeyim biter bitmez gidecegim ama ideal ölçü nedir bayanların fikrini almak istedim.
Yani minyonsanız ideal ölçü değişir. Yapılıysanız değişir. Vücut tipinizle alakalı bir durum bu. Emzirme bittikten sonra küçülüyorlar zaten. İçleri boşalıyor ve sarkıyorlar. Emzirme bittikten bir iki ay sonra şekli tamamen değişiyor. Doktor yardımcı olacaktır.

Ben olmakt akararlıyım devlet küçültmeyi ücretsiz yapıyor sgk karşılıyormuş.
Çok çeşitli yorumlar var. Çok kötü oldu diyen de var güZel oldu diyen de. O da korkutuyor beni, yaptırıp pişman olmak...
Devletin küçültme yapması için bir ölçü var sanırım, sarkma ölçüsü. Omuzdan meme ucuna doğru, kaç cm onu hatırlamıyorum.
Önemli de değil benim memeler her türlü ezer geçer o sınırları eminim :)))

Bildiğim kadarıyla rakamlar meme büyüklüğünü göstermez. Sizin sırttan göğüse olan ölçünüzdür 80 85 90 lar. Yani kilo verince otomatik olarak sırt incelir ve küçülür. Ama göğüs büyüklüğünü cup gösterir. A en küçük d en büyük olacak şekilde. Yani 80di 85 yapsam mı değil de d yi c yapsam daha doğru sanırım

Valla ben yaptırdım ama hiç düşünmedim bu kadar :) c sini d sini kupunu mupunu hiçbişeyini araştırmadım sadece biraz büyüsün dedim. Doktor da bir kaç protez gösterdi onun önerdiği çok büyüktü orta karar birşey seçtim çok da memnunum:)

Bir de şu var boyutlarından ziyade dikleştirme istiyorsanız onun küçülmesiyle ya da büyütülmesiyle pek bir ilgisi yok diye biliyorum. O başlıbaşına ayrı bir operasyon

yaptırdınızmı? 80D çok büyük bnm öncekimden 2 katı durumda o yğzden zorlanıyorum 160 boyum 56 kilom 52 ye düşsem bile hep aynı meme erimiyor. Yaptıracağım kararliyim

Komşum var çocuk emziriyor oda sakma yok ve taş gibi bnmkine göre bnmki o ladar sarkıkki şimdiden böyle sarkık emzirme bitince düşünemiyorum.

Devlet küçültme ameliyatlarının hepsini karşılıyormuş bnmkide öyle

Bnm proteze ihtiyaç yok küçülsün ve meme ucu dikleşsin başka bişi istemiyorum

Bir de şu var boyutlarından ziyade dikleştirme istiyorsanız onun küçülmesiyle ya da büyütülmesiyle pek bir ilgisi yok diye biliyorum. O başlıbaşına ayrı bir operasyon
İkisinide istiyorum hem çok büyük hem sarkık ve meme başı aşagıya dogru şöyle özetleyim memenin üstteki deri sünme yapmış resmen.

yaptırdınızmı? 80D çok büyük bnm öncekimden 2 katı durumda o yğzden zorlanıyorum 160 boyum 56 kilom 52 ye düşsem bile hep aynı meme erimiyor. Yaptıracağım kararliyim
yaptırmadım kendi hali böyle. Çocuk yaptıktan sonra herhalde gögsümü kaldırıp omuzuma koyacağım. Ben ilk okuduğumda büyütmek istediniz anladım. Küçültmek istiyorsanız küçültün gerçekten pmurgada deformasyon yapıyor şu ara fıtık ile başım belada.

İkisinide istiyorum hem çok büyük hem sarkık ve meme başı aşagıya dogru şöyle özetleyim memenin üstteki deri sünme yapmış resmen.
Ama devlet hastanesinde bu iki işlemi yaparlar mı bilemiyorum :/ iyi bir araştırın tabi gücünüz yeterse ben her zaman özel hastane taraftarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…