- 13 Ekim 2014
- 658
- 725
Gerçekten miAynen öyle 20 yaşına girmedim daha koca karo gibi hissediyorum kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten miAynen öyle 20 yaşına girmedim daha koca karo gibi hissediyorum kendimi
Bendede biraz omuz düşüklüğü var belkide memedende olabilir.yaptırmadım kendi hali böyle. Çocuk yaptıktan sonra herhalde gögsümü kaldırıp omuzuma koyacağım. Ben ilk okuduğumda büyütmek istediniz anladım. Küçültmek istiyorsanız küçültün gerçekten pmurgada deformasyon yapıyor şu ara fıtık ile başım belada.
Evet 3 ay oldu dpgum yapalı ama pskolojim sıfır eşim hollanda ineğim diye seviyorGerçekten mi
Hımmm bilemedim şimdi belki de genetik bişeydir.Evet 3 ay oldu dpgum yapalı ama pskolojim sıfır eşim hollanda ineğim diye seviyor
Evet etkili olabiliyor tabi bunun içinde doktora git duruş bozukluğu da olabilir. Ama büyük meme kadınlar için en büyük bela umarım tez vakitte kurtulup rahatlarsın.Bendede biraz omuz düşüklüğü var belkide memedende olabilir.
Kız anneminki 75 yumuşak ama dik ve toplu duruyor bnmki taö tersi kocaman ve sarkık ve meme başı çok aşagıda . Halalarımınki kocaman.Hımmm bilemedim şimdi belki de genetik bişeydir.
İnşallah eşimden de utanıyorum ya 20 olmadım 1 bçk yıllık evliyim düşünsene kpca karo gibi memeleri var karımın diyodur belkiEvet etkili olabiliyor tabi bunun içinde doktora git duruş bozukluğu da olabilir. Ama büyük meme kadınlar için en büyük bela umarım tez vakitte kurtulup rahatlarsın.
Kız halaya çekermiş :) benim halamın gögüs ölcüsüne göre südyen yok yazma ile boynuna asıyordu hahahaKız anneminki 75 yumuşak ama dik ve toplu duruyor bnmki taö tersi kocaman ve sarkık ve meme başı çok aşagıda . Halalarımınki kocaman.
İşte cevap burada kız halaya oğlan dayıya çeker demişlerKız anneminki 75 yumuşak ama dik ve toplu duruyor bnmki taö tersi kocaman ve sarkık ve meme başı çok aşagıda . Halalarımınki kocaman.
Bikaçkere kanepeden atlamk zorunda kaldım memeler okadar acıyorki ve hemen hafif hafif çatlama yapnış pembe pembe düşün.Evet etkili olabiliyor tabi bunun içinde doktora git duruş bozukluğu da olabilir. Ama büyük meme kadınlar için en büyük bela umarım tez vakitte kurtulup rahatlarsın.
Ciddimisin?Kız halaya çekermiş :) benim halamın gögüs ölcüsüne göre südyen yok yazma ile boynuna asıyordu hahaha
Öyle düşünme ben senden de kötü durumdayım eşim de fiziksel takıntılı insandır durum durup seni ameliyat ettircem diyor. Ama senin emzirdiğin çocuk var şuan bişey diyemez eşin. Ki sen bedeninle barışık olduktan sonra boşver ne derse desin. Bende 1.5 yıllık evliyim ve aynı durumdayım.İnşallah eşimden de utanıyorum ya 20 olmadım 1 bçk yıllık evliyim düşünsene kpca karo gibi memeleri var karımın diyodur belki
Bence o memelerini beğenerek evlendi senle dert etme :) erkek olsam ben de büyük meme tercih ederdim valla şaka bi yana insan kendinde olmayanı ister hepİnşallah eşimden de utanıyorum ya 20 olmadım 1 bçk yıllık evliyim düşünsene kpca karo gibi memeleri var karımın diyodur belki
Senn çocuk varmı ?Öyle düşünme ben senden de kötü durumdayım eşim de fiziksel takıntılı insandır durum durup seni ameliyat ettircem diyor. Ama senin emzirdiğin çocuk var şuan bişey diyemez eşin. Ki sen bedeninle barışık olduktan sonra boşver ne derse desin. Bende 1.5 yıllık evliyim ve aynı durumdayım.
Bence 80 D ideal ölçü, boy ve kilomuz aynı benim 85C, D cup olsun isterdim.yaptırdınızmı? 80D çok büyük bnm öncekimden 2 katı durumda o yğzden zorlanıyorum 160 boyum 56 kilom 52 ye düşsem bile hep aynı meme erimiyor. Yaptıracağım kararliyim
Gerçekten bi gün halam giyinirken gördüm iki tane tülbenti birbirine bağlamış alttan sardı boynuna astı. O zaman daha bende meme yok tabi şok olmuştum. Ve halama en çok benzeyen yeğen de benimCiddimisin?
Evliliğim sorunlu olduğu için ara verdik. Zaten olmuyorda denedik bi süre.Senn çocuk varmı ?
Kız eski sütyenlerimle şimdikileri görsen şaşarsın gerçekten 2 katı amacım memeyi sertleştirmek degil sarkmasın ve meme ucu eskisi gibi biraz dik olsun şuan meme ğstteki deri resmen sünmüş bide ben hamileyken sütyen fazla kullanamadım sıcağa denk geldi ve çok sıcak basardı hamileliktenBence o memelerini beğenerek evlendi senle dert etme :) erkek olsam ben de büyük meme tercih ederdim valla şaka bi yana insan kendinde olmayanı ister hep