Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kızlar bana bi cozum bulun erkek arkadasımın sacıyla basım dertte:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

karakralice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
36
6
86
Ankara
kızlar sorun su ki erkek arkadasımın saçlarında hem yavas yavas dokulme hemde kepeklenme sorunu var. kendide sikayetci bu durumdan ve bana bi care bul diyo :) yani kepek gitsin diye bi urun kullanırken dokulme yapsın istemiorum iyice. yani bu ikisinede iyi gelcek bi cozumunuz, tavsiyeniz varsa cok sevinirim. kocanızdan, erkek arkadasınızdan, abinizden kim olursa artık boyle bi cozum bulan oldu mu cunku bizim sac yapımız, deri yapımız onlardan farklı... bende bu durumu kızlara bi danisiim dedim:) cevaplarınızı bekiyorum, şimdiden teşekkurler

sebamedin kepek önleyici şampunı kesinlikle işe yarıyo şiddetle ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
canım cooook tesekkur ederim. ona bakiim bi o zaman peki sac dokulmesini etkiler mi acaba yani ben kepekleri yok ederken saclarında dokulmesini azaltalım istiyorum.

bu arada ben coook uzun sure sizleri takip ettim ama uye diildim. ama tavsiyelerinizle cook urun aldım ve cook urunu almaktan vazgectim:) tavsiyeleriniz hep cok yararlı oldu ama burayı yeni uye oldugum için kullanmayı pek bilmiyorum. mesela birinin verdiği cevaba cevap yazıyoruz ya ustte baloncuk halinde cıkıyor onu nası yapıyoruz tatlım bi yardım edermisin

kızlar bana sadece 1 kişimi tavsiyede bulundu:( yeniyim burda ama beklediğim kadın dayanısmasını göremedim:(

selam ben de yeniyim :) birkaç tavsiyem olacak şampuanın içine çam terabentin koymak çok işe yarıyor biz hepimiz evde o şekilde kullanıyoruz. ayrıca abım ve erkek arkadaşım clear'ın erkekler için olanını kullanıyo çok memnun . Bir de annemin ve yengemin saç dökülmesi için kullandığı bioxcin var Bunların hepsi saç dökülmesi ve kepeğe müthiş etki ediyor. Birde diplere zeytinyağı sürebilirsiniz

Back