- 11 Ağustos 2018
- 1.263
- 2.637
- 40
- Konu Sahibi 6subat2023
Açık açık 1 sene sonra yapın demediler Önce 40 ı çıksın dediler sonra yaşına girsin dediler bu 1 sene olmuyor mu
Eksik anlattığınız bir şeyler var gibi geliyor bana. Normalde nişan gibi merasim tarihlerine çiftlerin dışında aileler ile de birlikte karar verilir. Yani ciftler kendi aralarında bir tarih belirler , daha sonra aileye açılır bu konu , aile de uygunluk verdikten sonra gerekli organizasyon yapılır. Şimdi benim erkek kardeşimin nişanı olsa bahse konu tarih anneme iletilse , annem ya da kardeşim tarafından onay verilmeden önce bana da söylenir , uygun degil ise 40 sebebi ile , sonraki hafta planlayabilir misiniz derim.
Şimdi sizin konunuzda oturmayan şeyler var. Aklı selim hic bir aile 40 indan sonra hadi yaşını da bekleyelim demez. Demeleri için sizi istemiyor olmaları gerekli. Erkek tarafının tüm ailesine , akrabalarının içine kadar giren bir insanmissiniz madem , istememek için o kadar zamanlari varken simdiyi mi buldular diye düşünüyorum. Diyelim ki sizi istemediler muhtemelen o da sizin nisan icin sergilediginiz bu memnuniyetsiz tavirdan sonra olmuştur. Muhtemelen siz nişan tarihinizin 40 i sebebi ile ertelendigi için sinir oldunuz , benim sozum neden geçmiyor, ben bu tarihi istiyorum dediniz. Buradan da tepki almamak için iste önce 40 i ni bahane ettiler sonra da yaşına girsin dediler diyorsunuz.
Maalesef sizden farkli bir elektrik almadım.