Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım evine çok güzel güle güle otur.. Özellikle mutfak ve banyo şahane.. Kolidorun da çok güzel ama girişteki pasapası kaldır bence daha modern olur..
sağol canım çok teşekkür ederimgamyoncuiremsu benim oğlum var canımbenım için evın en önemlı yerı bırıncısı mutfak ıkıncısı yatak odası ve senın mutfağını gercekten cok beğendım ozelıkle yerler ve fayansların bırbırı ıle uyumu sonra genıs ve ferah olması ayrı bı guzel beyaz esyalrınıda ınox seçmen daha bı harıka yapmış evınıkaydirigubbakcemile5 sonra yatak odandakı halı cok hoş bı hava vermıs odana yatak örtunle uymuo ama olsun:roflol: sonra antre bı harıka yerdekı halıyı bende sankı gördum ama senın ıle benım hatrladım marka aynı deılmışkafamçokkarıştı sonra banyon ayrı bı güzel ya masallah evın cok harıka cocuk odanda öle turuncu rengı cook severım bu arada cınsıyetını ne bılmıyorum ama ıkı cınsıyet içinde gıdecek bı renk seçmışın bu cok ısengözlerimebaksanab sonra oturma odan ılk başta cok basıt geldı yanı kurlum ve esya bakımından ama mısafr odandan sanırım fazla bellı olmasada kahve gıbı renkler hakım ınankı bayıldım huzurlu mutlu gunlerde otur ınş
ay ne cok yazdım -tatlicadiarzu-
oturma odamda çoçuktan ötürü daha bir karışık ama zaten spor yapmıştık mavi koltuk büfe orta sehpa ile falan halısı hoştur amas onuda örtmüşüm:)
ev düzenlemesı hiç bıtmez cnm bızde 16 yıldr aynı evde oturuyoz 16 yıldr her yıl bı şey cıkıyo bı parke bı camlar bı doğalgaz bı mobılyalar derken para dayanmıyo o bakımdan hersey yavaş yavaş ama halımıze bin şükür dışarda deılız acıkta deılız rabbım evı olmayanlarada ev nasıp etsın:Saruboceq: bakalım ben evlenınce nasıl olcak evım fanatık bjk olduğum için ve sevgılımle çarşı grubundan tanıstığımız ıcın sıyah beyaz ağırlık olcak orası kesın:roflol:
evın cok hosmus canım mutfak cok guzel ozellıkle saglık ve mutlulukla otur ınsallahŞeniz
ayyy canımyaa yeni evinide su bastı hemde bebeklee..allah kolaylık versin gerçi işin bitmiş ama..olsun yinede kolay gelsinn..ev eşyası için acele etmene gerek yok bencee..zamanla insanın fikride zevkide değişiyor oturmaya zamanı ilerledikçe daha netleşiyor alacakların kafanda..hiç aceleye gerek yok yavaş yavaşş ssindire sindire bencee alırsın..paspasa gelince girişe gerek varmı bilemiyorumm herkes sonuçta ayakkabıyla girmeli oraya kadar oradada çıkartılmalı sonuçta dışarda çıkarılınca abes oluyorr..çıkartmaları için orası gayet uygun gibi geldi bana..yine tabi sen daha iyi bilirsinn..