Pkos muayene esnasında belli oluyor değil mi güzelim ben çünkü defalarca gittim hep adet döneminde oluşan kist var sonra düşüyor diyordu doktorlarKiloyu sevmeyen bir kist işte bende onu anlamadım baya bı kalınlaşma var dediler
İnsülin direncine triotlere demire kana bakıldı mi onlarda engel triot başlı başına engel zaten çocuk olmasinaO zaman benimki yüzde yüz kalındır 80 kiloyum ben
Bende 14 cmlik kistte vardı hem onu söyledi hemde pcos hastasısın dedi 14 cmlik gitti ama pcos doğuştan gelen bişey anne karnında pcoslu olarak dogusuyosun sonradan ogreniyosun sonradan oluşan bişey değil olsaydı söylerdi pcos var diyePkos muayene esnasında belli oluyor değil mi güzelim ben çünkü defalarca gittim hep adet döneminde oluşan kist var sonra düşüyor diyordu doktorlar
Gittim kan almadı daha adetin 3.günü gel dedi sadece vajinal ultrason yaptı kilo ver dedi bi de takviye verdiDoktora gittin mi bişey söyledi mi o yüzden çocuk olmasına engel dedi orta dereceli pcos hastasıyım ahm değeriniz kaç sizin
Triot yok diğerlerine henüz bakılmadı triote boynumda bir şişlik olduğu için geçen sene doktorum bakmıştıİnsülin direncine triotlere demire kana bakıldı mi onlarda engel triot başlı başına engel zaten çocuk olmasina
Kan ver sen kendin de bütün değerlerine bakılmasını işte adetin 3.gunu bana bekarken gel dedi gitmedim demir bile düşük olsa o da engel 8 senedir pcosu öğrendim pcosu öğrendiğinde kaç kiloydumGittim kan almadı daha adetin 3.günü gel dedi sadece vajinal ultrason yaptı kilo ver dedi bi de takviye verdi
Kan degerinizden çıkar ben direk öğrenir öğrenmez kan aldılar 5 tüp baktilar kompleTriot yok diğerlerine henüz bakılmadı triote boynumda bir şişlik olduğu için geçen sene doktorum bakmıştı
Aynen kan alıp baktı zatenKan degerinizden çıkar ben direk öğrenir öğrenmez kan aldılar 5 tüp baktilar komple
Hiç bilmiyordum balım ya benimde tüp bebekte doktor tiroit yüksek demişti 2.5 filandı değer ilaç ile 1.5 filan düşmüştü ama şuan tabi kaç bilmiyorum gidip bakmam lazım tekrarBende 14 cmlik kistte vardı hem onu söyledi hemde pcos hastasısın dedi 14 cmlik gitti ama pcos doğuştan gelen bişey anne karnında pcoslu olarak dogusuyosun sonradan ogreniyosun sonradan oluşan bişey değil olsaydı söylerdi pcos var diye
Yinede tekrar baktır çünkü 1 yılda değerler değişiyorAynen kan alıp baktı zaten
Evet o yüzden düşürüyor engel bebek olmasinaHiç bilmiyordum balım ya benimde tüp bebekte doktor tiroit yüksek demişti 2.5 filandı değer ilaç ile 1.5 filan düşmüştü ama şuan tabi kaç bilmiyorum gidip bakmam lazım tekrar
Eğer gebelik yoksa hepsine baktırırımYinede tekrar baktır çünkü 1 yılda değerler değişiyor
Evet o yüzden düşürüyor engel bebek olmasina
Sağlık ocağına gidip kan vereyim ya bayadır boşladım çünküYinede tekrar baktır çünkü 1 yılda değerler değişiyor
Evet o yüzden düşürüyor engel bebek olmasina
Ederim tabi yoksa da ederim Allah en yakın zamanda nasip eder inşallahBen çizgi görüyorum. Düşükte olsa betanız yükselmiştir kan verin derim
Varsa benim için de dua edin 1 gün geciktim 4 senedir bekliyorum
İnşaAllah vardır da gerek kalmazEğer gebelik yoksa hepsine baktırırım
Yumurta rezervi hormonu oluyor canımSağlık ocağına gidip kan vereyim ya bayadır boşladım çünküamh değeri de çok önemli oluyor mu ya bu süreçte
Var sende inşallah var umutlandirmak istemiyorum ama bebiş ben burdayım diyoEderim tabi yoksa da ederim Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah
Çok teşekkür ederim hayırlı haberlerinizle gelin inşallahEderim tabi yoksa da ederim Allah en yakın zamanda nasip eder inşallah
2.5 filandı en son oda ama üstünden bir sene geçti sanırım oda değişiyor zamanlaYumurta rezervi hormonu oluyor canım
Yaa inşallah rabbim bı an önce nasip etsin inşallahBen çizgi görüyorum. Düşükte olsa betanız yükselmiştir kan verin derim
Varsa benim için de dua edin 1 gün geciktim 4 senedir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?