KIZLAR BAKAR MISINIZ

İnşallah benim de o sebepledir aynen benim de öyle oldu 1 saat çok şiddetliydi geçti daha sonra tekrar başladı geçti şu an fazla yok

Adetime 4 gün var şiddetli karın ağrım var akıntım ağız kuruluğum mevcut 2 gün önce test yaptım negatif çıktı

Ama çık şiddetli belim bacaklarım kopacak
Bende bu ay rahim filmi çekindim 1.5 yıldır istiyoruz aynı sizin dediğiniz gibi 1 hafta kala belim bacağım kopacak gibi ağrıyordu goguslerde hassasiyet vardi umutlandım baya bu gece hastalanmışım kan testi verin en iyi sonucu o verir

Adetime 4 gün var şiddetli karın ağrım var akıntım ağız kuruluğum mevcut 2 gün önce test yaptım negatif çıktı
bende de müthiş bi susama vardı ve yüzüm aşırı soyulmuştu, adetim 1 gün geçince ultra erken gebelik testiyle test yaptım, pembe çizgi çıktı ama pespembe değildi yani, adeti bekleyip yenileyin bence

bende de müthiş bi susama vardı ve yüzüm aşırı soyulmuştu, adetim 1 gün geçince ultra erken gebelik testiyle test yaptım, pembe çizgi çıktı ama pespembe değildi yani, adeti bekleyip yenileyin bence
Yüz soyulması bende de var makyajım dahi tutmadı yüzümde kuruluk var dedim susamam da var sürekli ağzım kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…